Suskunlar Show Tv

Eşimle geçen sezon her Perşembe'yi iple çekerdik,
bu yeni sezon başlayalı aa bugün Suskunlar mı vardı modundayız
Resmen geçen sezonla alakası kalmayan bölümler izliyoruz,
çok seviyorum diziyi bırakma niyetimde yok ama o kadar uzattılar ki Gülten konusunu artık mide bulandırmaya başladı,
nerde o aksiyonlu heycanlı sahneler, nerdee şimdikiler.
İrfan da konuşsun artık yahu, olmuyor böyle insan evladıı

izlemiyom bidaha bu ne ya bu dizin adı değişsin GURURUN YOLU olsun
bizimkileri iyice doladılar iyice
çok izleyici kaçıracak çokkk

ya bayilarak izledigim dizi benide baymaya basladi...
biraz degisiklikler olmali sankii

2. sezonun ilk bölümünden sonra izlemeyi bıraktım
çılkını çıkardılar resmen.
bir dizi nasıl bayar en güzel örneği oldu bence.

ecevit ahuya inanmicak gurur bunları mındır mındır oynatacak önceden tahmin edemizdim sağ gösterip sol vuruyorlardı ama çok basit artık

Keşke tek sezonluk bir dizi olarak kalsaydı da bizde çok güzel hatırlasaydık.
Batırdılar resmen . .

kizlar önemli birseyler oldu mu? ben izleyemedin de...
ahh suskunlar bana bu soruyu da sordurdun ya daha ne diim eskiden onemli bisey oldu mu bu bolum diye sorulmazdi bile

Ben en balından beri iki bölüm izledim ikincisi dün akşamkiydi :)) sevmediğimden değil pek vaktim olmuyodu.dün öyle izlerken neydi o çocugun ismi ibrahim mi ne, her kavgada ölen benim dedi ve ahmet kayanın şarkısı girdi gerçekten kendimi tutamadım ağladım.çok güzel bir sahneydi.bi de ecevit bence ahuya inanmayacak diğer kıza inanacak ve senaryo böyle ilerleyecek.

tadında bırakmadılar diziyi tabi böyle uzatınca cılkı çıkar konu üretme yeteneği yok senaristlerde malesef
artı ecevitin ahu ya değilde yeni tanıdığı nisana inanması fazlasıyla abes saçma olmuş

Ecevit inandimi nisana?
Bu sezon sıkıyo gercekten,dunki bolumde sadece ahunun nisani duydugu sahnede heyecanlandim birde ibonun irfani yakaladigi,onda da belliydi oldurmicei zaten.
Ahmet kaya bile kurtaramadi bence.yalniz ecevit aglayinca eriyorum ben.o nasi bi aglamaktir..
Dizi amacindan sapti?gecen sezon bitmeli yada daha intikamlarini alamamis olmalari gerekirdi.cunku artik o hapishane sahneleri yok ve icimizi cizlatmiyo.biz aci izlemeyi seviyoruz sanirim..

[video=dailymotion;xty17k]http://www.dailymotion.com/video/xty17k_suskunlar-21-bolum-fragman_shortfilms[/video]

ekşın istediniz buyrun :18::18::18:

buda ikinci :18:
[video=dailymotion;xtywlj]http://www.dailymotion.com/video/xtywlj_suskunlar-21-bolum-2-fragmany-yyyyy-yyyyyyy_shortfilms[/video]

ecevite içim gitti ya

ecevit biraz ağlamalı bence evet eski suskunlar gibi olsun ya o ne öle hep saf durumundalar

murat yıldırımı accık duygusal sahnelere koysunlar ya adam süper gerçekmiş gibi oturup benimde ağlayasım geliyor

O nasıl fragman öylee.... Korktum yemin ederim.. Sanki korku filmi çekiyorlar. Çok iyi bir bölüm olacak. Dolu ekşınnn

Ahu ya gelir içim gidiyo der gider nisana yapisir
erkeklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…