Suskunlar Show Tv

Mantik hatalariyla doluydu resmen.gurur oraya cikip beklemis,
Hadi adamlarin geliceni biliyodu,ferhatin gelicei nerden belliydi ? O dakka gelicegi en azindan.
O kalabaligin toplanicaa adamlarin soeun cikaricagi vs.
Ferhat gelmeseydi napcakti gurur? Nasi birbirine giricekti ecevitle bilal ?
Neye guvenerek eceviti oraya getirtti..
Tesadufnu hepsi yani.

Kac bölümdün izleyemiyorum Suskunlar seni.... Merak ediyorum ama zamanım olmuyor gerci izlesem de sinir krizi gecirecegimden böylesi daha iyi oluyor bir yandan.
Gurur'un intikamı beni diziden soguttu, Sarı ve Şerif birbirine düstü bu herkesin oldugu gibi benimde hic hosuma gitmedi. Gurur demişken, Suskunlar'dan ayrılıyormus...
Gurur'u tek basına seviyordum, Berk Hakman da iyi hos oyuncu..

Buyurun kızlar,

'SUSKUNLAR'DA ŞOKE EDEN AYRILIK!'
Show TV ekranlarında yayınlanan Suskunlar dizisinin başarılı oyuncusu Berk Hakman diziden ayrılma kararı aldı.

'Suskunlar' dizisinde canlandırdığı Gurur karakteri ile büyük beğeni toplayan Berk Hakman yeni sezonda oynadığı karakterin getirildiği halden memnun olmadığı için sözleşmesini uzatmadı.

Berk Hakman'ın canlandırdığı Gurur karakteri 26. bölümde ölerek diziye veda edecek.​

Son düzenleme:
bayanlar şu gurura sinir oluyorum ben yaaaa..................

o irfan pisliğinedeee... of yeni bölüm başlasın artıkk

aaa ondanmi asli enver twitter da berk hakman'a ozledik bile arkadas emegine yuregine ruhuna saglik yazmis az once gordum

Son düzenleme:
valla aynen oyle oldu reyting rekorlari kircak bu aksam

Artii izlemiyorum biraktim diyenler bile bu aksam pür dikkat izledi valla,basaridir bu.guzel bolumdu.umarim bozulmadan dvam eder,gerci bundan sonra gurur yok,irfan konusur muhtemelen,sait irfan ecevit bilal arasinda doner yine belki dizi,belki yeni yuzler eklenir,nisan cikmaz muhtemelen,sibel hamile,ahu kimle olurrr acabalarr acabalarrrr

noldu kızlr dızıde mısfrlktydım ızleyemedım nolrsnz kısa ozet gecın banaaa olen kalan yokmu?

valla sen böyle dedin diye uzun zamandan sonra tam izledim.. Ve cok begendim..... Cok güzel olmuss....

Gurur ve Nisan nasıl tanısmıs ben bilmiyorum. :26:

Gurursuz da nasıl olacaksa

Son düzenleme:
valla sen böyle dedin diye uzun zamandan sonra tam izledim.. Ve cok begendim..... Cok güzel olmuss....

ay evet bende sımdı vakıt buldum actım ızledımmm... gitti benım gurur ama oda duzelsedyıı yanıı napalım...

fılm ters kose yaptı yıne ama olması gereken buyduuu ee bu arada sarıyı polıs arıyorrr oburu katıl oldu nasıl toparlanck bu konu bılemedım sımdı hehehe

Nisan karakola düşmüş o kazadan sonra oyle tanismislar canim bi bolumde işlemişlerdi..
Valla gururun intikam mevzusu cok uzamisti,sıkmisti artik,yeni biseyler lazim,ters koselerrr

[video=youtube;U8rI3JicRZM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=U8rI3JicRZM[/video]

işte bence dizi silkelendi bir kendine geldi diye düşünüyorum gururun çıkması iyi olmuşa benzio gecen hafta ben izleyemedim sınavlar yüzünden ama bu haftasonu hem gecen haftayı hem bu haftayı izlicem inşallah bencede irfan artık SIKMIŞTI yani konuşması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…