Suskunlar Show Tv

sadece bir sahnede çıktı müdürle oda bilalin dükkanını yakmaları için müdür talimat verıyordu
takoz ortalarda çok yok ama dönüşü çok muhteşem olcak gibime geliyor

ben kaçırmışım o sahneyi demek ki.. bana da öyle geliyor ya hayırlısı bakalım

güzel gidio ama birşey eksikkkk.....
takozun konuşması şart
nisanın maskesinin düşmesi şart

Off o neydi öyle bilal ve ahu'nun ağlama sahneleri bir de sibel-bilal konuşması hariç hiç hoşuma gitmedi
O Bilal'deki havalar nedir öyle o patlamalar falan? Saçmaladı resmen.
Hiçbirinde akıl yokmuş gibi hepsi de Gurur'un söylediklerine inanıp hareket ediyor.
Bakın görün işler ilerlesin Nisan harbiden Ecevit'e aşık olacak öyle itiraf edecek her şeyi

Ratinglerde 23. olmus... Gidiş iyi degil, ben Gurur'un üstünlügünü istemiyorum yaa.... İzleyesim bile gelmiyor..

Ratinglerde 23. olmus... Gidiş iyi degil, ben Gurur'un üstünlügünü istemiyorum yaa.... İzleyesim bile gelmiyor..

ben Bilal ve Evecit'in Gurur'a inanmasını istemiyorum ya o ne öyle kaç yıllık dostlar bi yalancıya inanıp duruyolar

[video=youtube;3pchTaoF264]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3pchTaoF264[/video]

Yeni bi fragman daha çıkmış,ecevit bişe yapmış vaktinde amaaa ne çözülmüyo.
Bilal ve ibo bizim asıl düşmanımz senmişsin diyip yanından gidiyolar.
Düğüm çözülücek gibi bu bölümde.çocukluk görüntüleri veee yine bi ahmet kaya şarkısı var.
Artık hareket gelse şu diziye bu sezon çok sıktı gerçekten..

dizi çok sıkıcı ileriliyor saçmaladılar iyice ecevitin sırrı diye abarttıkları olayda yok ecevitin yüzünden hapse girmişler sanki yapmadıkları bi suçu mu söylemiş iftira mı atmış saçmalık olmuş resmen.

sır olayı cok sacma yanlısmı hatrlıyrm snakı mahkemede hepbırlkte oldukları sahne vardı ama yanlsda hatrlıyor olabılırm hey allam yaaaa...

ama neydı o ecevıtn yere cokup agladıgı sahne

3 haftadır izleyemedim kurs, tatil falan. Bana biri önemli yerleri özet gecebilir mi?

öncelikle sır, Ecevit kücükken onları da mı hapise attırmıs.. Sucu kendi üstüne almamıs, sır bumuymuss yani.. Ay ne kadar saçma yaa Bilal ile İbo da bu sebepten mi Ecevit'e cephe aldılar yani.. Teee Allahım yaa

evet ya nekadr sacma sonucta hepsınınn sucuydu bu arabada hepsı vardı hatta ecevıte onlar ısrar etmıslerdı hadı surelım fln dıye yanls hatrlamıyrsam cok sacmaaaalamaya basladılr guzelım dızıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…