Suskunlar Show Tv

Dizi o kadar sıkıcılaştıki bende dün artık baktım olmuyor bıraktım izlemeyi bu nedir ya

bence bi an önce ecevit atağa geçmeli.. aslında gururun oyununu biliyor ve ona oyun ediyor olmalılar.. yoksa izleyici sıkılıyor.. ama bence eskisi kadar olmasada hala sürükleyici..

bence iyice saçmaladı dizi resmen suskunlar gururun yolu yaptılar diziyieskisi gibi heyecanla izleyemiyorum.

Dizinin, konunun, oyuncuların kalitesinde bir düşüş olduğunu düşünmüyorum... şu an ekrandaki bir çok diziden daha iyi bir yapım olmasına rağmen reytinglerdeki başarısı beni üzüyor açıkçası.

Fragman heyecanlı ama neler oluyo anlamış değilim hiç,geçen haftada izledim ama bağdaştıramadım bi türlü niye ecevitle bilal bu kdar birbirine girdi

dizi Pazar gününe alinmis. Reyting savasi veriyor anlasilan, Pazar da tutunamazsa bitirirler heralde...
Gurur'un intikami bitmedigi surece bu dizi adam olmaz

Bu akşam koca evde yok vadi kavgası yapmıcaz diye sevinirken dizi pazara alınmış yahu
Hüsran resmen elimde kumanda kalakaldım..
Gurur durumu görüldüğü gibi tutmadı ve dizi sürünüyo.
Böyle gidersede daha çok gün gezer yada final yapar..
Caaanım diziyi ne hale getirdiler!

bayılyorum diziye..sabırsızlıkla bekliyorum başlamasını..bugün çok heyecanlı

bu reklam daha yeni bitmedimi ya neyin peşindeler ki acaba sinirlerim oynadı ha sıcak bastı gelıyorlar soldan soldan

şaka gibi gerçekten izlemicem diyorm yine izledim bu kadar da olmaz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…