• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Susmalı mıyım?

TinyLove

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
2.908
14
358
Bu konuyla ilgili sorunum kalmadığından dolayı siliyorum..

Yorumlarıyla bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
Herşey ne güzel derken sinirlerimi çok bozan bir olay yaşadım 10 dk önce ve ne yapacağımı bilemedim.Sizden yardım destek bekliyorum.Olay şudur:

Kayınvalidem c.tesi günü bana geldi uzun süreli kalmaya.(Önceden çok fazla sorun yaşamıştık)Gelsin dedim eşimin annesi kalacak tabi dedim ama olmuyo .Benim oğlum var 1 yaşında işe başladığımdan beri annem bakıyo oğluma dolayısıyla oğlum anneme çok alışık annesi biliyo annemi.Babaannesi gelince çocuk 6 aydır görmüyo onu dolayısıyla garipsedi ısınamadı oğlum hani zaten bu zamanla olur.Oğlum yanında sürekli ağlıyo dedim alışır bide kayınvalidemin şöyle bir huyu vardır asla demez ki çocuk benimle durmuyo hep beni çok seviyo bana alıştı falan diye neyse p.tesi oldu iş başı dolayısıyla oğlumu sabah anneme götürcktm dedim annem getrr onu ilk gün daha korkar yok dedi ben oyalarım onu ama yavrum o gün hep ağlamış komşular bile gelmiş noluyo diye ki bu normal bi durum oğlum tanımıyo annem gtmiş arada ama çocuk benle duruyo seni görünce ağlıyo dye göndermiş annemi de.Benm annemde evde ağlıyo tabi çocuğu bana göstermek bile istemyo diyo oğlumu mutfağa falan götrymş annem geldiğinde seni görnce ağlar dye annem bana bişey söylemedi ilk gün her gün böyle geçmiş gerçi neyse bugün annemi aradım artık dayanamadı sanırım bana dedi ki evine gittim kızım egeyi görmeye kapıdan daha ağlayışlarını duydum yavrumun girdiğimde aldım öptüm onu bile kıskandı öpme yara oluyo yüzü demiş annemn kucağndn almş götrmş oğlumu oğlum tabi gene ağlıyo bu arada demiş sonra da siz çocuğu yetrnce gördünz hem böyle her gün sen buraya mı gelysn demiş annmde çldrmş duyunca bişey dememiş ama nasl ağlyo ben şmdi ne yapmalıyım şuan gdp evden kovmalı mıyım bu kadını

Tabi ki kovmamalısın da...
Sakin ve güzelce konuşmalısın...
İstersen önce eşinle paylaş...
Çocuk için eski düzene devam edin derim...
Çocuk böyle işlere alet edilmemeli...

Tabi ki kovmamalısın da...
Sakin ve güzelce konuşmalısın...
İstersen önce eşinle paylaş...
Çocuk için eski düzene devam edin derim...
Çocuk böyle işlere alet edilmemeli...

annesi öyle bi kadın ki oğlunun yanında melek oluyo ben öyle demedim der yalan söylüyolar der böyle bi kadın oğlum arada mahvoldu

Canım tabi ki kovma da.

Bi akşamı bekle eşinle konuşup karar verin, mümkünse eşin annesine izah etsin durumu.
Ve bebeğinize yine annen baksın, ya da en azından o da gitsin birlikte baksınlar

annesi öyle bi kadın ki oğlunun yanında melek oluyo ben öyle demedim der yalan söylüyolar der böyle bi kadın oğlum arada mahvoldu

Niye uzun süreli kalmaya geldi?
Tek mi yaşıyor...
Kayınvalidenle güzelce konuş....

"Anne bak çocuk anneannesini sürekli gördüğü için ona çok alıştı, onu araması çok normal, bunda üstüne alınacak bişey yok..
Oğlumun ağlamasına dayanamıyorum, kimseyi de kırmak istemiyorum, eski düzenime devam etmek istiyorum....
v.s. v.s. " eşinle de kavga etmeden güzelce konuş...

Canım tabi ki kovma da.

Bi akşamı bekle eşinle konuşup karar verin, mümkünse eşin annesine izah etsin durumu.
Ve bebeğinize yine annen baksın, ya da en azından o da gitsin birlikte baksınlar

tatlım buna izin vermiyo ki annem gidiyo kovuyo annem bi daha asla suratına bakmaz ki bnde ne yapacağımı bilmiyorum herşeye rağmen evime kabul ettm üstelk bu yapılır mı bana

eve gdınce anlayacagı dılden uyar kocan gelıncede sende hıcbırsey olmamıs gbı davran
bu dılden anlıyor bunlar galıba offffffffffffff

Niye uzun süreli kalmaya geldi?
Tek mi yaşıyor...
Kayınvalidenle güzelce konuş....

"Anne bak çocuk anneannesini sürekli gördüğü için ona çok alıştı, onu araması çok normal, bunda üstüne alınacak bişey yok..
Oğlumun ağlamasına dayanamıyorum, kimseyi de kırmak istemiyorum, eski düzenime devam etmek istiyorum....
v.s. v.s. " eşinle de kavga etmeden güzelce konuş...

tatlım bunu anlamıyo çocuk bana alıştı diyo beni seviyo diyo ama yok anlayışlı bir insan değil ki şuan yalnız yaşıyo cnm

Eşine anlat,annesiyle konuşsun.

Kayınvaliden torununu paylaşamıyor sanırım.Ama çocuğu o kadar ağlatmaya hakkı yok.

Eşine havale et bu meseleyi.Anneciğinede güzelce izah et durumu.Anlayış gösterecektir mutlaka.

1 Yaşında ki bir çocuk diyip geçmeyin,onun kişiliği doğduğu günden 1 yaşına kadar olan süreçte oluşuyor.

Eve gidince senden çocuğunu kucağından indirme,verme ona.Bakalım nasıl oluyormuş?

tatlım buna izin vermiyo ki annem gidiyo kovuyo annem bi daha asla suratına bakmaz ki bnde ne yapacağımı bilmiyorum herşeye rağmen evime kabul ettm üstelk bu yapılır mı bana

Zaten aranız bozukmuş, yine bozmayı göze almış bu kadın demek ki, sen de alacaksın o zaman.
İzin almıycaksınız yani, biz böyle karar verdik sen de uyarsan mutlu oluruz falan deyin, ama eşin desin ona laf söyleyemez bence, söylerse de sizin daha baskın çıkmanız lazım ama önce eşin durumun böyle olduğunu iyice kabul etmeli, gerekirse eşin bi gün gelsin görsün bebeğin durumunu imkan varsa

canım esın anlayıslı bırı mı bugun olanları guzelce anlat ve annesıyle konussun gerekırse senın annenle baksınlar dıycem ama annem yuzune bakmaz demıssın haklı da annene bırak cocugu yıne kayınvalıdende otursun tek basına

Eşine anlat,annesiyle konuşsun.

Kayınvaliden torununu paylaşamıyor sanırım.Ama çocuğu o kadar ağlatmaya hakkı yok.

Eşine havale et bu meseleyi.Anneciğinede güzelce izah et durumu.Anlayış gösterecektir mutlaka.

1 Yaşında ki bir çocuk diyip geçmeyin,onun kişiliği doğduğu günden 1 yaşına kadar olan süreçte oluşuyor.

Eve gidince senden çocuğunu kucağından indirme,verme ona.Bakalım nasıl oluyormuş?

tatlım oğlum dünyada ki en değerlim ben her an vicdan azabı çekiyorum çalışmak zorunda olduğum için oğlum için ona ben bakamadığım için bu yaptığı ne anlamıyorum öyle bir insan ki ne laftan anlar ne hoşgörüden öyle iyi yaklaştm ki ona bu sefer herşeyi unutmk istedim ama gene yaptı yapacağını.annem anlar benm annem herşeyim ama oğlum arada kaldı

canım esın anlayıslı bırı mı bugun olanları guzelce anlat ve annesıyle konussun gerekırse senın annenle baksınlar dıycem ama annem yuzune bakmaz demıssın haklı da annene bırak cocugu yıne kayınvalıdende otursun tek basına

ben oğlumu anneme götrp bırkrsm oğlunu arar yalan yanlış şeyler anlatır cnm evimde ne gzl huzur vardı eşim anlayşldr ki beni kaybetmektende çok korkr ama bu akşam ipler kopacak gbi anneme yazık o oğluma canı gbi baktı oğlumn oyuncklrnı bile saklmş evde gördükçe ağlıyrm diyo

esıne anlat durumu yrn cocugu anneme bırakıcam de olumsuz tepkı mı verır yazık cocuguna ya ne hakla boyle yapabılıyor

asla oğlunuzla yanlız bırakmayın çocuk asileşir önüne geçemezsiniz......eşinizlede konuşun komşular falan gelmiş deyin o da nihayetinde baba siz ara bozulmasın derken çocuğunuzun geleceğini bozulduğunun farkındasınızdır inş.... kovma ama çocuğa bakamadığını açıkça söyleyin ve eski düzen devam edin

tatlım oğlum dünyada ki en değerlim ben her an vicdan azabı çekiyorum çalışmak zorunda olduğum için oğlum için ona ben bakamadığım için bu yaptığı ne anlamıyorum öyle bir insan ki ne laftan anlar ne hoşgörüden öyle iyi yaklaştm ki ona bu sefer herşeyi unutmk istedim ama gene yaptı yapacağını.annem anlar benm annem herşeyim ama oğlum arada kaldı

Ben anne değilim.Bebeğini erken döneminde kaybetmiş bir anne adayıydım sadece.

Senin hissettiklerini tam olarak anlayamasamda hissedebiliyorum yaşadığın üzüntüyü.Çalışan annelerdeki yetememe,çocuğunu yanlız bıraktığı korkusu hiç geçmiyor anladığım kadarıyla.

Bu meseleyi çözecek olan eşindir.Yarın sabahta götür çocuğu ver annene.Yazık yavrum ağlamaktan hasta olur:14:

dünyadaki en değerlim diyorsunuz ama çocuğun harap olmasına göz yumuyimmi diye soruyorsunuz...açıkça yumuyimmi dememiş olabilirsiniz ama herşey bukadar açıkken kayınvalidenizin çocuğu harap ettiği ortadayken siz ne yapmalıyım diyorsunuz.....

Shelinim ya neler olmuş;

ne kadar ayıp yaptığı kayınvalidenin;

sen birşey deme eşine anlat o uygun bir dille konuşsun;

gerçi sende kayınvalidenle konuşup anlatabilirsin ama kovma sakın kız...

Zaten aranız bozukmuş, yine bozmayı göze almış bu kadın demek ki, sen de alacaksın o zaman.
İzin almıycaksınız yani, biz böyle karar verdik sen de uyarsan mutlu oluruz falan deyin, ama eşin desin ona laf söyleyemez bence, söylerse de sizin daha baskın çıkmanız lazım ama önce eşin durumun böyle olduğunu iyice kabul etmeli, gerekirse eşin bi gün gelsin görsün bebeğin durumunu imkan varsa

malesef bu imkan yok cnm o da biliyodr da durmdğnı annesnn huyunu da biliyo

Back
X