• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Susmalı mıyım?

Shelinim ya neler olmuş;

ne kadar ayıp yaptığı kayınvalidenin;

sen birşey deme eşine anlat o uygun bir dille konuşsun;

gerçi sende kayınvalidenle konuşup anlatabilirsin ama kovma sakın kız...

ahh cnm ah benm haytmda zaten hiç herşey yolunda gtmemştrhep sorun ama bu sefer son nokta oldu artık oğlumu düşünyrm inan ki işe yeni grmemiş olsm izin alıcm ama yok off

Ben anne değilim.Bebeğini erken döneminde kaybetmiş bir anne adayıydım sadece.

Senin hissettiklerini tam olarak anlayamasamda hissedebiliyorum yaşadığın üzüntüyü.Çalışan annelerdeki yetememe,çocuğunu yanlız bıraktığı korkusu hiç geçmiyor anladığım kadarıyla.

Bu meseleyi çözecek olan eşindir.Yarın sabahta götür çocuğu ver annene.Yazık yavrum ağlamaktan hasta olur:14:

cnm benm seni çok iyi anlıyorum çnkü bende kaybettm ikiz bebeklermden brni:(çok büyük bir azab çekyrm ve üstüne bunlr oluyo artık bedenm kaldrmyo bunlrı hep bi sorun

Eşinin senden önce eve gitmesini sağlasan belki oda duyar sesleri ya da bir komşundan rica et akşam eşin evdeyken gelsin shelin sabah egeye birşeymi oldu ağlayıp duruyordu desin :37::37::37:

shelın neler oldu dun evımı terkettın cnm :(

yok be cnmbiz istanbula geldik ev tuttuk evi görmeye geldi ama nedense bu 3-4- ay sürecekti artık ne olacak blmiyorm dün tartştık bende oğlmu alıp annemn evne gttm

eşiniz mutlaka sizi almaya gelecektir cadı kaynananızın gitmesini bekleyin üzülmeyin bencede siz doğru olanı yapmışsınızdır mutlaka çünkü yinede arabuluculuk yapmaya çalışırken biranda kenara çekilmek şartlarınız öyle gerektirdi diye anlıyorum ve hakkınızda hayırlısı olur inşallah eşiniz bunca olaylarını gördüğü annesinin birde çocuğuna işkence eder gibi baktığını duyunca kızssada annesi olduğundan ses edememiş olabilir... sizi arayacaktır annesini hallettikten sonra dilerim geç kalmaz ve eşinizle ve çocuğunuzla hayırlısıyla mutlu mesut yaşamaya devam edersiniz...

eşiniz mutlaka sizi almaya gelecektir cadı kaynananızın gitmesini bekleyin üzülmeyin bencede siz doğru olanı yapmışsınızdır mutlaka çünkü yinede arabuluculuk yapmaya çalışırken biranda kenara çekilmek şartlarınız öyle gerektirdi diye anlıyorum ve hakkınızda hayırlısı olur inşallah eşiniz bunca olaylarını gördüğü annesinin birde çocuğuna işkence eder gibi baktığını duyunca kızssada annesi olduğundan ses edememiş olabilir... sizi arayacaktır annesini hallettikten sonra dilerim geç kalmaz ve eşinizle ve çocuğunuzla hayırlısıyla mutlu mesut yaşamaya devam edersiniz...

eşimi çok seviyodum ama şuan içimde sadece öfke kin nefret var bi anda oldu biliyorm bunlrd sevgdn çok sevmemdn oğluma kıyamıcğmı biliyo o da telefonumu da ord unutmşm gerçi annemn evi 2 apartman ötede aynı sitedyz istese gelrdi yani onu da anlamaya çalışıyorum şuanda annesi ve eli kolu bağlı bana da kızmış olablr ama benm oğlumun kılına zarar gelmesne dayanamam bide kadın bana dün akşam sen gt ben daha burdym diyo

sen gıt ben daha burdayım mı dıyo ? yuhhhhhhhhhhhh terbıyesız deseydın

terbiyesiz kadın ya içim nasıl öfkeyle doldu anlatamam ya küçüçücük bir çocuğu nasıl kullanır:47:

inan herşeyi anlayablyrm beni sevmiyo ondn yapıyo eyv umrmda bile değil bu evime geliyo onada oke oğlunun evi ama benm oğlum en değerlim onun kılına zarar verdrtmem artık btti öyl

Anlat ki rahatla canım.Belki bizlerde bir çözüm yolu buluruz

ya gtmesni istyrm bi daha gelmesn istyrm zaten zar zor dayndm yüzünü görmeye cnm bide bunlrı yaptı pis kadın üstüne kızımda geleck diyo o evdeki herşeyi ben ve ailem aldık oğlunn aldığı maaş kiraya yetyo sadece otrsnlar şmdi

Back
X