Susmalı mıyım?

ilk mesajına göre yorum yazmıştım canım.

keşke oğlunu alıp annene gitmeden önce eşini arayıp, ben dayanamıyorum annen gittikten sonra haber verirsin gelirim deseydin. yani gideceğinden haberdar olsaydı.

k.validen sorunlu bir kadın.

ben BURASI OĞLUMUN EVİ SEN NECİ OLUYORSUN gibi lafları hiç anlamıyorum ve çok saygısızca buluyorum.

evet burası senin oğlunun evi, ama benim kendi evim.

kabul etmek bu kadar mı zor?

Allah yardımcın olsun canım, umarım her şey yoluna girer.

olmuyorsa olmuyordur, zorlamaya gerek yok.

kötü bir durum ama görüşmezsin olur biter.

arada eşin gider, torununu gösterir.

yapacağın en akılcı şey galiba bu.

yaptığnn cezası torununu görmemek olacak çnkü biliyo ki oğlm herşeym adam olana kadar insan olana kadr göstermcm cnm ona

suç bende de var cnm söyleyemedm ki eşime gelmesn istemyrm dye huzurm kaçıyo dye üzülmesn dedim eşim ama olmuyo bak

canım sen cok ıyı nıyetlısın ınce dusuncelısın yumusak huylu gordu
ezmeye calısıyor kayınvalıden ıns bu bı donum noktası olur sızın ıcın butun sorunlar bıter

Eşin hala aramadı mı canım?Sen dik bir şekilde dur bu olayın karşısında.İstenmediği yerde duracak kadar karaktersiz mi bu kadın acaba?Çok sinirlendim vallahi.

Akşam işten çıkınca ilk önce bebeğini al, sonra doğru kendi evine git..
Orası senin evin...
Yarın sabahta bebeğini hazırla anneciğini bırak..

Kızlar eşim aradı..
Öğlen arayacağını düşünüyodum ama 1 st kadar oldu sanrm kendni çok kötü hssettiğini büyük boşlukta olduğunu ne yapması gerektiğini bilmediğini benm nasıl onu bırkp gttiğimi onu artık eskisi gbi sevmediğimi falan söyledi bende aynen yaşadıklrmı aktrdm öyle kötyd ki sesi ben sensiz hiç uyuyamadım ege senn için neyse sende benm için osun nefesm tıkanıyo artık anneme ne dicem ki ben dedi bende aynen şunu söyledim eğer ki annen gtmezse beni o evde göremcksn serhat dedim grş dyp teli kapattım...

ciddimisin ama yerinde olsam eşini akşam kendi annenlere çağırırdım o cadı yanlız kalsın sonra çekip gitsin
adamda haklı şimdi ne desin
ama sen fazlada uzatma eşinle adam onlara meyil vermesin bu seferde

ciddimisin ama yerinde olsam eşini akşam kendi annenlere çağırırdım o cadı yanlız kalsın sonra çekip gitsin
adamda haklı şimdi ne desin
ama sen fazlada uzatma eşinle adam onlara meyil vermesin bu seferde

ona dedim cnm söyle annene ben eşimi sevyrm huzurm vardı artık olanlrı görysn bu şeklde yapabileceğimizi sanmyrm de dedm eğer ki istysn tabi

cok ıyı yapmıssın huzurunuzu kacırmaya kımsenın hakkı yok gıtsın ve bırdaha gelmesın

cnm eşine ters davranma onun içinde zor eşini arayıp onu sevdiğini ve annesi yüzünden olanlardan üzgün olduğunu üzgün olduğunu ve ondan annesini göndermesini iste cnm kendini onun yerine koy ne kadar geçinsiz olsada annen nasıl biranda silebilirdin bak sana açıkça çocuğumdan bile çok fazla seviyorum seni demiş bence adama da yazık bukadar yüklenme eğer o yapamıyorsada sen polis çağırıp zabıt tuttur evdeki eşyalarında sağlam olduğunn zabıtını tutturda kadın giderken birşey yapmaya korksun senin gözünün kara olduğunu görmeden geri adım atmayacak gibi kadını korkudan gönder (galiba buda çok ters oldu ama annesinin faturasını oğluna keserek biryere varamazsın )

polis çağırmak olmaz cnm eşimn annesi ben bunlrı düşndğm için cnm kolndan tutpta kapı dışrı atmdm eşime yüklenmedm fazla bence ama annesne uygun bir dille gt desn onuda o düşnsn eğer ki o anneme bana bunlrı yapmasyd inan herşeyi unutup yeniden başlcktm ama bundn sonrsı yok artık

ahhh canım benim yaaa nedir senın bu cektıgın, önce sekreter sonra kaynana..
ay hepsini yolasım var..
tatlım bı yorumda " eger esım annesıne hak verırse ses kaydıyla bosanma dilekçesini yollıcam demişsin" tatlım nıye simdi dinletmiosun. ayrıca 1 sene oturdunuz eşinde bilio huyunu suyunu anası olcak şahsiyetsızın....
madem sensiz nefes alamıo gelsin annenlere orda kalın tatlım. oğlunun o tavrına heralde kayıtsız kalamaz. oğlumda benı ıstemıo der gider. seni arayıp anneme ne dıyebılırım demıs ya hani, hiç bişey demesin, ben karımın oğlumn yanına gidiyorum desin gelsin işte. o kadın doldurup durur adamı... kocana sahıp çııııkkkk

sorma cnm sorma benm hayatımda hiç bişey yolunda gtmedi zaten tam anlamyla hep bi sorun hep...ama biliyo musun tamd iyi günlermzi yaşıyodk eşmle kendi evmzde başbaşa kalydk herşy öyle gzld ki herşeyi bozdu .dnltcm cnm herşeyi yapıcm artık istemyrm çnkü eşim isterse gelr zaten cnm ben gel demek istemyrm annesni göndersn arar o beni zaten bende beklemedym..

çok yakınım yaşadı bu tarz bi sorun.konu seninki gibi değildi ama kayınvalidsiyle arası açıktı.çok laflar duydu.yapmadığı şeyler yaptı gibi gösterildi.çok kalabalık bir aileye gelin gitti.ama hiç kimse onun yanında olmadı.şuanda kayın validesiyle konuşmuyor.ama bi yerde denk geldiğinde gitip elini öpüyor.eşi onun haklı olduğunu biliyor ama hiç ses etmiyor.o aileyle tamamen ilişkisini kesti ama eşi hala gidip gelir.sonuçta annesi.çocuklarda babaneyi görünce çığlık çığlığa.çok şükür şuanda rahat gelip gitmiyorlarda.tabi böyle olmasını kimse istemez...herkes haddini bilecek.inş tez vakitte sorunun çözülür.kayın validen içinde eşinle aranı bozma

başka türlü olmuyo cnm çok yıprndm zaten iş stresi oğlumun verdiği stres ev yeter bana da yazık artık

kayınvalıdenle aynı evde yasadıgınızda bu tarz sorunlar oldugunda esının tepkısı nasıl oluyordu cnm ?

Eve gidebilirsin kaynana ile konuşursun madem burada kalacaksın bizim düzenimize karışmıyacaksın ben neyi doğru buluyorsam onu yapacağım çünkü evin hanımı benim dersin

Yani şu kaynanayı hayatından tamamen yok edemezsin bunun bayramı var,hastalığı var varda var işte

işte bende buna gelemyrm oğlunun yannda benmksi melek bi görsenz var ya çldrtyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…