Susmalı mıyım?

bebiiiişşş o karı gitmez o evdeeennn, oglunun kafasının etını yıyodur, senı bırakıp gıden karıdan hayırmı gelır dıodur. yavrum evladım senı ben dogurdum besledım buyuttum bu yaşa getırdım elin kzı nasıl davranıo, sende hıcbısey demıosun vs, duygu sömürüsü yapıodur, daha neler neler dıodur. ara hemen kocanı, yada msj at, yada mail at ne bilim iletişime gec. dun gece gram uyumadım de. cok kötuyum bitiğim artık de. akşam annemlere gel sana dınletıceklerım var de. ses kaydını dınlet. bilgisayara atıp maille yolla dıcem ama senın yanında dinlesin ki sende yorumunu yap. hem ne ysarsanız yasmıs olun o kadın onun annesı shelinim.. adamda arada kaldı. bı yanda annesı bı yanda karısı. ama onun artık ailesi sen ve oğlunsunuz bıtanem. o ses kaydını da dinleyınce yollar annesını. aksam cagır eve annenlere gelsın. cekılın odanıza konusun. bak daha yenı huzra kavustuk. geldıgı gıbı olay cıkardı. bana bunları bunları dedı, de. ses kaydınıda dınlet hemen onun ustune. her seferınde yapsaydım keske dıodum bu sefer yaptım de." o senın annen, nolursa olsun. oğlunu torununu gormeye hakkı var. basımızın ustunde de yerı var(dı) ama boyle yapmasaydı. oğlumu harap etmeseydı, annemı uzmeseydı. komsular bıle gelmıs kapıya noldu bu cocuga dıye. düşün yani. yavrumuzun bırını kaybettık, biride ne savaslarla hayata tutundu, bizim yavrumuz kıymetlı! onu bu kadar harap ettırtmem. anneme de bu lafları soylemeye hakkı yok. tamam cocukla ılgılenmek ıstemıs, yardım etmek ıstemıs ama bı duzenımız var. ege anneme alışık, o baktı o kadar zaman. annem nasıl aglıodu, nasıl üzüldüm bılemezsin, dagıldım işyerınde resmen. bana da bu soyledıklerınden sonra artık annenı görmek istemıorum. sorf ege daha kötü olaylara şahit olmasın diye annemlere geldim. annen gıtmezse de eve gelmicem. senı de gondermıcem.. ben sensız uyumak ıstemıorum zaten uyuyamıorum" de. bak nasıl gıdıcek o kaynana.... heee gıtmezsedeeeeee sen al cocugunu gıt evıne bı sure sonra. cocugunu sabah annene bırak ısıne gıt. evde o yokmus gıbı davran. umursama görmezden gel. yemın edıorum ınsanı en delirten sey görmezden gelinmek. yok sayılmak. bısey derse cevap verme.. kudursun ıcı ıcını yesin. eşinle cilveleş önünde ohhhh. eşin evde yokken, sen kaynananla tekken ara sıra gülümseyerek dimdik yürü evde. kudursun bu nıye guluo diye. bısey soylerse gene bısey deme. kafayı yesin. sinir harbine cevir olayı. delirsin ahahaha

ayy cnm benm çok tşk ederim ilgin için..bende böyle yapmayı düünyrm bazı şeyler değişblr ama düşndklrnle aynı şeyler hemen hemen ...çok iyisin cnm

ayy cnm benm çok tşk ederim ilgin için..bende böyle yapmayı düünyrm bazı şeyler değişblr ama düşndklrnle aynı şeyler hemen hemen ...çok iyisin cnm

o senın ıyılıgın tatlım
kaynana giderken arkasından el salla
sonrada kocacıgınla mutlu mutlu takılın evınızde inşaAllah :)

işte kadınların gücü cok dogru yazmıssın cnm
shelın esın senın yanında oluyor ama baksana senınde artık tepkı koyma zamanın geldı bıdha gelıcem derse kabul etme sende cnm

işte kadınların gücü cok dogru yazmıssın cnm
shelın esın senın yanında oluyor ama baksana senınde artık tepkı koyma zamanın geldı bıdha gelıcem derse kabul etme sende cnm

bi daha benm evime gelemz cnm kesnlkle istemediğimi söylcm eşime o gtsn ama kadın gelemez

canım sen bıraz dha kal bnce babanlarda acele etme esının aklı basına gelıyor yavas yavas o annesını gonderecek dıye dusunuyorum ben

benımkını hıc sorma
nerden tutarsan elımde kalıyor

bence o kadın gitmeden sen evine gitme, cünkü gidersen kavga kıyamet daha beter şeyler olur, daha yıpranırsın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…