naaptım cnm anneme gttm oğlumu alıp eşim yoktu evde bugün eşim aradı yapamıyrm falan gbsndn ama o kadını göndermedn eve gtmem akşam tartştk
:) bosver canım
anladım canım ya çok can sıkıcı Allah yardımcın olsun
[sıze=3]canım anlatrım sana ozelden yanı topıc acıpta ne dıyımkı ınsanlara neye care arıyım hersey ortada [/sıze]
üff ya neler yaşamışsın. inş. en yakın zamanda eşinle kavuşursunuz. k.validende gider evine. kendine söylenenleri hazmedilir belki bi şekilde de minicik bebek arada kalan... ağlayıp duran... böyle konuları okuyunca korkuyorum. K.validem çocuğum olunca, bebekken değilde büyüyünce bakmak istiyormuş:18:.
Benimde annem bakıyo çocuğuma yazmıştım galiba akşam gelmiş babannem size geldim sizde kalıcam diyeee bizde annemdeydikk zaten bu aralar aramız pek iyi değil sankii çocuğun evi çat kapı gelmiş insan bi arar sorar müsaitmisiniz falan ki değildik çünkü annemdeydikk bende kal falan demedim anladı zatenn fazla durmadı bastı gitti :)
dargın olduğumuz konuya gelincee eşimle birbirimize ilgisizlikten dolayı kavga ettik çıktı gitti bende eve almadımm neysee annem geldi o geldi annemin dediği laf şu ben hafta içi bakıyorum sende hafta sonu arada sırada idare et gezsinlerr azcıkk kaynanam direk başladı r...abla ben heryere çocuklarımla gittim demeye sanki annem ondan akıl istedi bende daldım ben çocuğumla heryere gidiyorum senin oğlun gezmek istemiyo yada bahane ediyoo keyfi bilir şu saatten sonra herkes hakettiği kadar görür çocuğumu kızı doğum yaptığından beri 3,5 aydır her hafta sonu bakmaya gidiyoo bana geldi iki defa bebekken bakmaya o horul horul uyudu biz yine sabahladıkkböyle bu işlerrr napalımm bende diyorum eşime senin annen evlat ayırıyoo diyee
Hala annemin evindeym sorunlr yaşuıyoruz nedendir bilmem artık eşimi de görmek istemiyorum bütün huzurumu herşeyimi ald götrdü allhm onu hiç mutlu etmesn
cnmm kaynanan cadısı gıtmedı mı daha ayy ne sınır oldum ya benım elıme verceksın onu
Durum değişmemişhala üzüldüm.Sn durum nedir Shelin?
gtmedi cnm hala babam bu duruma çok sinir oldu geldi hazır eve kondu diyo ikisiyle de konuşacak sanrm babam ama konştuğundada bu işin son olacağını söyleyecekmiş yani serhat eğer annesnn sözüne bakıp bir gün daha böyle yaprsa bu adamdn sana hayır gelemz diyo
esın senı arıyormu eve gel dıyormu cnm
baban haklı bence
arıyor aradığındada hep aynı cvbı alıyo bi annesni gönderemedi bu nelere sebep olacak bilmyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?