Susmalı mıyım?

canım anlatrım sana ozelden yanı topıc acıpta ne dıyımkı ınsanlara neye care arıyım hersey ortada

üff ya neler yaşamışsın. inş. en yakın zamanda eşinle kavuşursunuz. k.validende gider evine. kendine söylenenleri hazmedilir belki bi şekilde de minicik bebek arada kalan... ağlayıp duran... böyle konuları okuyunca korkuyorum. K.validem çocuğum olunca, bebekken değilde büyüyünce bakmak istiyormuş:18:.

tatlım insan olsa baksın oğluma ama acıma duygusu olmalı insanda sevmeli herşeyden önce

Oglum deneme tahtasi degil de ve o gelmeden once hayatiniz nasilsa kaldigin yerden devam et!!!

Oda kos kos otursun aksama kadar evde

Benimde annem bakıyo çocuğuma yazmıştım galiba akşam gelmiş babannem size geldim sizde kalıcam diyeee bizde annemdeydikk zaten bu aralar aramız pek iyi değil sankii çocuğun evi çat kapı gelmiş insan bi arar sorar müsaitmisiniz falan ki değildik çünkü annemdeydikk bende kal falan demedim anladı zatenn fazla durmadı bastı gitti :)

dargın olduğumuz konuya gelincee eşimle birbirimize ilgisizlikten dolayı kavga ettik çıktı gitti bende eve almadımm neysee annem geldi o geldi annemin dediği laf şu ben hafta içi bakıyorum sende hafta sonu arada sırada idare et gezsinlerr azcıkk kaynanam direk başladı r...abla ben heryere çocuklarımla gittim demeye sanki annem ondan akıl istedi bende daldım ben çocuğumla heryere gidiyorum senin oğlun gezmek istemiyo yada bahane ediyoo keyfi bilir şu saatten sonra herkes hakettiği kadar görür çocuğumu kızı doğum yaptığından beri 3,5 aydır her hafta sonu bakmaya gidiyoo bana geldi iki defa bebekken bakmaya o horul horul uyudu biz yine sabahladıkk böyle bu işlerrr napalımm bende diyorum eşime senin annen evlat ayırıyoo diyee

valla ttalım senn işinde zor ama boşver annen baksn haftasonları da zaten ehr hafta sonu çıkmazsnz ki arada gdrsnz çocukla zor oluyo cnm gerçktnde

Eşine sms göndersene..." Ben de sensiz çok kötüyüm, nefes alamıyorum sensiz uyuyamıyorum. Orası bizim evimiz ya evimizde bana huzur sağla ki bunun için de annenin gitmesi gerekli ya da nerde olduğumu biliyorsun sen gel" yaz
Kadının eline koz verme eşini kendi tarafına çek

Hala annemin evindeym sorunlr yaşuıyoruz nedendir bilmem artık eşimi de görmek istemiyorum bütün huzurumu herşeyimi ald götrdü allhm onu hiç mutlu etmesn

Hala annemin evindeym sorunlr yaşuıyoruz nedendir bilmem artık eşimi de görmek istemiyorum bütün huzurumu herşeyimi ald götrdü allhm onu hiç mutlu etmesn

cnmm kaynanan cadısı gıtmedı mı daha ayy ne sınır oldum ya benım elıme verceksın onu

cnmm kaynanan cadısı gıtmedı mı daha ayy ne sınır oldum ya benım elıme verceksın onu

gtmedi cnm hala babam bu duruma çok sinir oldu geldi hazır eve kondu diyo ikisiyle de konuşacak sanrm babam ama konştuğundada bu işin son olacağını söyleyecekmiş yani serhat eğer annesnn sözüne bakıp bir gün daha böyle yaprsa bu adamdn sana hayır gelemz diyo

esın senı arıyormu eve gel dıyormu cnm
baban haklı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…