susmalıymışım !

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
evet en uygun başlık bu sanırım susmalıymışım eşimin söylediği bu ailem sana hakaret etsin ama sen sus ! ailem sana bağırsın ama sen sus ! ailem seni aşağlasın ama sen sus ! ailem seni aneyi yerine koysun ama sen sus ! evet hanımlar susmalıymışım eşimin söylediği bu ve ben artık çığrımdan çıktım ne o kadının ne görümcelerimin yüzünü görmek istiyorum ne de evime sokarım haksız mıyım acaba bana hak veren var mı susmalı mıyım?????

Sizi bilemem de ben çok sustum arkadaşım hep sustum!!!
Dedim ki; edepli edebinden susar...
Yok yanılmışım,patlama noktasına geldiğimde bayılmalarım,sinir krizlerim başladığında dile geldiğimde hiç kaale alınmamıştım.

erkeklerin hep dediği o sussss başka bişey yokkk

hepsini anladım da şu: gülmeni anlayamadım canım yaa :44:

Sen neymissin ki onun gozunde acaba?
Kusura bakma canim ama esinin sana saygisi yok ki digerlerinin olsun!
Sucsuz yere kimse kimseye bu sekilde davranamaz esinle bu konuyu konus derim.
Bende 14 gundur tasinicam adam bi evi tasiyamadi deli oluyorum sus sus nereye kadarrrrrr !!!

anası arkamdan konuştu sustum neyse düğün masraflarını üzerime yıktılar sustum eşimin 7 kredi kartı borcunu ödedim sustum kaynım bana bağırdı sustum görümcem eşime beni çekiştirdi sustum ama artık yetti hanımlar susmaya tövbe ettim eşimle tartıştım

O maldan bir tanede bende var canim sen sus saygini yitirme

babasi hirsiz
anasi o....pu
abisi paran icin evlendi
kardesi karin kimki
ablasi karina nasil guveniyosun
yegeni a...na k...rim

yaaaaa butun bunlari 59 gundur bebegimle evde oturan bana soylediler ama susacakmiyim artik hayir saygisiz olucam kararliyim yeter ki bir yerde karsilasalim yuzlerine tukurucem

allah bu insanların cezasını versin dicek kelime bulamıyorum artık

inanamiyorum ve sen bunlara gercekten sustun öylemi ??????????????????????????????????
ay benim babama hirsiz, anneciigime o lafi kullanacaklar
kardeslerim hakkinda öyle konusacaklar
asil ben onlara baslarim, bu ne yaaaaaaaaaaaa ???????
sakin susma, aileni savun, ay inanamiyorum ya

ayne artık susmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…