Oh ne ala yaa seni köle niyetine mi almış aynı durumda kendisi olsa ne yapardı acaba?
canım tek söylediği sus sen saygını yitirme artık canıma yetti bıktım bu gelinsin sus muhabbetlerinden ne acımasız bu insanoğlu
evet en uygun başlık bu sanırım susmalıymışım eşimin söylediği bu ailem sana hakaret etsin ama sen sus ! ailem sana bağırsın ama sen sus ! ailem seni aşağlasın ama sen sus ! ailem seni aneyi yerine koysun ama sen sus ! evet hanımlar susmalıymışım eşimin söylediği bu ve ben artık çığrımdan çıktım ne o kadının ne görümcelerimin yüzünü görmek istiyorum ne de evime sokarım haksız mıyım acaba bana hak veren var mısusmalı mıyım?????
erkeklerin hep dediği o sussss başka bişey yokkk
evet en uygun başlık bu sanırım susmalıymışım eşimin söylediği bu ailem sana hakaret etsin ama sen sus ! ailem sana bağırsın ama sen sus ! ailem seni aşağlasın ama sen sus ! ailem seni aneyi yerine koysun ama sen sus ! evet hanımlar susmalıymışım eşimin söylediği bu ve ben artık çığrımdan çıktım ne o kadının ne görümcelerimin yüzünü görmek istiyorum ne de evime sokarım haksız mıyım acaba bana hak veren var mısusmalı mıyım?????
hepsini anladım da şu:gülmeni anlayamadım canım yaa :44:
O maldan bir tanede bende var canim sen sus saygini yitirme
babasi hirsiz
anasi o....pu
abisi paran icin evlendi
kardesi karin kimki
ablasi karina nasil guveniyosun
yegeni a...na k...rim
yaaaaa butun bunlari 59 gundur bebegimle evde oturan bana soylediler ama susacakmiyim artik hayir saygisiz olucam kararliyim yeter ki bir yerde karsilasalim yuzlerine tukurucem
O maldan bir tanede bende var canim sen sus saygini yitirme
babasi hirsiz
anasi o....pu
abisi paran icin evlendi
kardesi karin kimki
ablasi karina nasil guveniyosun
yegeni a...na k...rim
yaaaaa butun bunlari 59 gundur bebegimle evde oturan bana soylediler ama susacakmiyim artik hayir saygisiz olucam kararliyim yeter ki bir yerde karsilasalim yuzlerine tukurucem
inanamiyorum ve sen bunlara gercekten sustun öylemi ??????????????????????????????????
ay benim babama hirsiz, anneciigime o lafi kullanacaklar
kardeslerim hakkinda öyle konusacaklar
asil ben onlara baslarim, bu ne yaaaaaaaaaaaa ???????
sakin susma, aileni savun, ay inanamiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?