susmalıymışım !

Susulacak yer var susulmayacak yer var..
Susman gereken yerde susmaz, susmaman gereken yerde susarsan hayat çekilmez hal alır...

yuhhh yani !!!!

aynen iadeli taahhütlü kendilerine yolla o sıfatları canım..

ama sizde de var.. bu kadar pasif olunmazki, tatlı sert olacaksınki, bak ağızlarını açabiliyorlar mı?

bide eşlerinizin aileleri, sizin değerinizden düşük oluyor ama siz hala onları gereksiz önemsiyorsunuz.. gereksiz yerde gereksiz tepkiler veriyorsunuz ve onlarda çok önemli birileri olduklarını sanıyorlar.. yapmayın bunu, düşük değerlere hakkettikleri önemi verin ve mesafeyi uzak tutun arkadaşım.. bunu sağlayamazsanız işte sonuç: ailene yakıştırdıkları sıfatlara bak..

terbiye yok onlarda ahlak yok..
komşunu nasıl bilirsin, kendim gibi.. eşinin ailesi aynen bu cümlenin meali olmuş..

sustukça tepene çıkarlar, susma.

eşine hı hı susarım de, susuyorum de, sustum de ama susma.

anlayacakları dilden, alttan alttan ver coşkuyu.

benim tarzım değil aslında bu ama anladım ki birtakım şer odakları başka dilden anlamıyorlar.

susmak başlık güzel olmuş benzer hikayeler benzer konular rabbim yardımcımız olsun sustum sustum sonunda bir konuştum ve 5 yıllık evliliğimi bitirdim susmak saygıfalan dedilmiş hataymış bunu anladım

yuh bunlarin hepsini senin icinmi söylediler yoksa benmi yanlis anladim???? esin birsey demedimi demediyse onada koca bir yuh

böyle yaparak erkekler ailelerinden daha çok nefret ettiriyorlar eşlerini nerde duracaklarını bilmiyorlar hep onların ailleri haklı gelinler susacak evlenince birden ana kuzusu oluyorlar

Aileme degil canim bana soylediler bunlari aile soyleseler cok farkli olurdu durum kocamin annesi babasi kardesi vs demek istedim

kadınlar kulübünün güzel üyeleri bayramınızı kutluyorum doğru söylemiş bir arkadaş bir cinnet herşeyi temizler bir cıngar çıkaracaksın o olacak yuvayı yıkacaksın sonra kaynana sevinsin kına yaksın artık okadar öfkeliyim ki bana param yok diyen kadın görümcemide kaynımıda aynı anda evlendiriyor benim birgün halimi hatrımı sormadı arkamdan konuştu hakaret etti ama eşim arkamda olmadı niye evliyim soruyorum kendime açıkcası

Aynen yolladim zaten kocam olacak mal soyleyemicegi icin baskalariyla yolladim

ve aileme degil bana soylendi bunlar aileme soyleyemezler zaten

ha cidden dedigin gibi o.. yapan torunlari kocamin kasasini bosaltan yegeni ve babasi guvenilmez olan abisinin karisi cikarci olan ablasi kisi kendinden bilir isi merak etmeyin bende aynen yolladim tum kusurlarini aciga doktum zaten ha simdi bayramda gelsin diye haber yolluyolarmis dedim oglumun b.klu bezini yollarim ancak

evime girmiyolar giremezler yuz goz degilim

yuh bunlarin hepsini senin icinmi söylediler yoksa benmi yanlis anladim???? esin birsey demedimi demediyse onada koca bir yuh

aynen canim benim icin soylediler babasina anasina dedigi laflari kopek yutmaz ama hala konusuyolar ustelik cumle aleme soyluyolar oyle mi bende herkese anlatiyorum yakma canimi yakmiyayim canini hesabi

Susacaksın çünkü seni ailem ezmek istiyor. Ailemin yaptıklarının hiç bir dayanağı olmadığı için konuşman işlerine gelmiyor ve konuşman işlerini zorlaştırıyor. Ailem benim için önemli ve bu yüzden onları düşünerek konuşmanı yasaklıyorum...

susda sinir hastası manyak bişey ol çık , onlarda rahatlasınlar amaçları seni delirtmekse

sen de eşine de ki; aynı şeyleri ben de senden bekliyorum. annem babam abim ablam yeğenlerim(artık ailenden kim varsa) sana ne derse desin susacaksınd. sonra ailenden birini tembihle, eşine çok afedersiz de, ,iyi bir saydırsın, eşin de susun.
empati de yapamıyor ya bu erkekler anlamadım....

hic susma bak ben 11 yil sustum ne oldu ?? koca bir hic elimde sinir hastasi oldum sonuc bosanmakla bitti aradan nerdeyse 6 yil gecti eski es evlendi cocuk yapti onunda burnundan sülalecek getirdiler kiz dayanamadi kadin siginma evine gitmis susma basta koy tavrini ben co k gec koydum nedenleri ise destegim yoktu sahip cikanim yoktu sabir la yenecegimi sandim ama sabir ettikce duydugum laflari yuttukca ezilen itilen kakilan ben oldum hic susma susarsan herseye kolay katlaniyo diye sirtina sülalesi yüklenir herkez laf sahibi olur sen konus onlar sussun

Kaynimla eltim yurtdisinda yasiyolar kcaminbabasi bosanin dedi diye kaynim karisini bosuyo ve suan ki planlarina bakin 2 cocugu turkiyeye getirdiler kadin bosanip gidecek tatil bitince cocuklari getiricem diyolar halbuki yalanmis cocuklari alcaklarmis kadinin elinden ve 25bin euro parasinada konuyo kaynim sirf babasindan aldigi akilla bunlara ragmen benim salak eltim yalakalik pesinde hala basina gelceklerden haberi yok ve eltim kocamin annesinin oz yegeni

simdi dusunuyorumda oz yegenine bunu yapan bana iftira atmis cokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…