- 12 Mayıs 2011
- 79
- 16
- 88
- Konu Sahibi bahane1212
-
Eşimde soğudu babamdan. O kadar sey söyledilerki. Gitmez artıkyahu kazık kadar insanlarsınız madem eşiniz kırıldı ki babanızın öyle birşey söylediği bile belli değil gidip babanızla neden konuşmadınız da kendi kendinize küsüp kenara çekildiniz..
kalkın gidin bir akşam açık açık konuşun yengem böyle dedi eşimde kırıldı o yüzden işi uzattı Kusura bakma baba çocuk gibi kendi kendimize bilendik şimdi aklımız başımıza geldi gelip konuşalım istedik deyin
Eşimde soğudu babamdan. O kadar sey söyledilerki. Gitmez artık
Geçecek biliyorum. Ama çok zoruma gidiyor. Babamada kızıyorum bana sormuyor bişey sadece onları dinliyorAileye fesat biri karıştımı daha kimse iki yaprak olmaz.. Sen eşinle aranı iyi tutmaya bak. Babanın kızgınlığı geçecektir.
Çocuğunun üstüne yemin ederek konuştu tamam konuştukları doğruydu bende biliyorum ama arada kaldım işte bi tarafta kardeş bi tarafta baba diğer yanda eşKocanda bi garip babasının arkasındam atıp tutan bir adama neden inandı ki dağ dağa küsmüs dağın haberi olmamış
Ben giderim ama eşimin kırgınlığı geçmez biliyorumiyide hatalı olan sizsiniz..
Kadın herkesi birbirine düşürmüş.. sizde karı koca babam öyle birşey dememiş inanmışsınız..
Siz küçüksünüz gitmem diye birşey yok..
Bi eline sağlık demediler daha eksik malzemelerini 250 lira cebimden aldım karşılığı bumu diye oda benim başıma kalkıyorBen giderim ama eşimin kırgınlığı geçmez biliyorum
Bi eline sağlık demediler daha eksik malzemelerini 250 lira cebimden aldım karşılığı bumu diye oda benim başıma kalkıyor
Haklısız daha önce olsa dersini eline verir sıyrılırdım.ama ben şu an yapamıyorum bir kardeşimi kaybettim ben nedense bunuda kıramıyorumBu yengeler neden böyledir yahu?? O onu karalıyor o onu karalıyor...valla çok ilginçç sıyrılmaya bakın siz bunlardan
Kıramıyorum diyorum ama benlede kimse konuşmuyor zaten şuanHaklısız daha önce olsa dersini eline verir sıyrılırdım.ama ben şu an yapamıyorum bir kardeşimi kaybettim ben nedense bunuda kıramıyorum
Evet mevzu yengemizin lafı ile başlıyor ama o andan itibaren babamda anlayamadığım sebebten gelmemeye başladı.eşime işle ilgili bişey söyleyeceği zaman beni arayıp ona söyle diyodu.eşimdw bak haklılarmış adam yerine koyup beni aramıyor diye tiripleniyorTamam haklı kendi açısından ama o da işi uzatmış kasıtlı babanızın tepkisi o yüzden ..
asıl mevzu ise yengenizin lafıyla başlıyor ya yalan söylediyse ki o potansiyel var anlattıklarınıza bakılırsa..
boş yere karşılıklı tripleşiyor oluyorlar bu durumda.. eşinize diyin ki gidip işin aslını öğrenelim eğer babam yengemin dediklerini demişse bir daha seni bu konuda kesinlikle rahatsız etmiycen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?