- 9 Ağustos 2017
- 815
- 526
- 53
Kizlar merhaba daha ince bir konu acmistim burda esimle alakali bayagi sıkıntılarımız vardı...neyse yalvar yakar düzeldim herseyi duzelticem demeler filan...neyse inandik kisisel hicbir problemimizde yok...butun ailesi bana ve aileme tavur yapti sirf ogluyka kavga ettim diyd kiii yersen göğe kadsr hep ben hakliydim (sonradab esiminde soyledigi bu )..lakin esimin ailesi bana tavir yapti o günden beri benimle konusmuyorlar...tek sebepte ogullari ile aramızın acilmasi onlara karsi en ufak saygisizlik sevgisizligim olmamasina ragmen...su an ezan okunuyor allah sahidimdir ki onlari ne kadar cok sevdigimi..eskiden tabi...ailesi ailemi sosyal medya hesaplarindan sildi sebep yokken ogunden beride bir kez bile gorusmediler...bende oyle..tabi kv yi esimin annesidir diye arıyorum ara sira tabi hep uzak hep mesafeli bana sebep???? Sebep yok..bu arada benim dedim ananem filan rahatsizlandi hastanede kaldilar filan esimde dahil ailesi orali olmadi..benimde boyle bir talebim olmadi arasalar ne olur aramasalar ne olur....ama esimin teyzesi rahatsızlandı vay efendim ben nasil aramazmisim..ben kindarmisim da vs vs..ulan hic sebepten bana kusen tavir alan sizsiniz benimde hastalarim oldu bir allahin kulu aramadi onlar kindar degil de ben mi kindar oldum simdi......acayip canim sikildi yavas yavad onlarin yaptıklarıni kafamdan cikariyorum birde bu geldi uzerine...kizlar bi akil verin sizce ne yapmali simdi.....uzun oldu kusura bakmayin bana kalsa sabaha kadar yazarim burda ama