- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
- Konu Sahibi missplayful
-
öncelikle tebrik ediyorum seni, kişisel bakımına dış güzelliğine kendin için önem vermeden özen göstermenden dolayı. yapılanların sebebi seni çekememeleri. bu kadar basit. sen de onların gözü önünde yapma makyajını evde yap, gel. haset bakışlarına maruz kalmamış olursun. arada da lavaboya gider tazelersin. ama asla bu alışkanlığından vazgeçme. ayrıca pahalı makyaj malzemesi kullanmak imkanın varsa en iyisi. çünkü cilde herşey sürülmüyor. göze, dudağa, tene herşey sürülmüyor. sürülse de kendini belli ediyor.
Güzel göründüğün için ve kendine zaman ayırdığın için kıskandıkları çok açık. Bakımlı olmak benim de çok hoşuma gider. Takma kirpik çok güzel hep istiyorum ama takması nasıl kolay mı canım?
Yine size karışanlar iş yerindeki kızlar bana kardeşim,annem bile laf söylüyor ve bazen çok alınıyorum.Ben de bazen takma kirpik kullanıyorum.Makyaj yapmayı çok severim ve yakışdığını söyleyen çok.Ben de kendime yakışdırıyorum açıkçası.Krdeşim yolucam o kirpiklerini gibi sözler söyleyebiliyor kendisi sıfır makyaj bir kot bir penye gezer.Bazen alınıyorum açıkçası.
Saçlarım çok ince telli kaynak yaptırdım çok da severek kullanıyorum.
Eşimden ayrıldım kötü bir şekilde aldatılarak,2 tane de çocuğum var .
Kokoş,rüküş asla değilim,aşırı makyaj yapan,tuhaf giyinen kendini kaybetmiş biri değilim .
Arkadaşlarım takdir eder ama benim de sorunum ailem...
canım birçok arkadaşımın dediği gibi ben de seni kıskandıklarını düşünüyorum.
söylediklerini ciddiye alma.onları ciddiye almadığını farkettiklerinde daha da bi delleniceklerdir.böylece onlar kıskançlıktan çatlarken sen de karşıdan bakar gülersin o hallerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?