Susume karisan hemcinslerim!!!

öncelikle tebrik ediyorum seni, kişisel bakımına dış güzelliğine kendin için önem vermeden özen göstermenden dolayı. yapılanların sebebi seni çekememeleri. bu kadar basit. sen de onların gözü önünde yapma makyajını evde yap, gel. haset bakışlarına maruz kalmamış olursun. arada da lavaboya gider tazelersin. ama asla bu alışkanlığından vazgeçme. ayrıca pahalı makyaj malzemesi kullanmak imkanın varsa en iyisi. çünkü cilde herşey sürülmüyor. göze, dudağa, tene herşey sürülmüyor. sürülse de kendini belli ediyor.

kızlar kıskanıyorlar başka ne olabilir ki.Ben çok sinir olurum başkasının giyimine kuşamına laf edenlere ya.Süslüyse süslü,makyaj yapıyosa yapmış,salaşsa salaş.Kime ne .Bir tavsiye istememişse ne hakla gidip yorum yaparsın ki.Ben de mesela topuklu ayakkabı giymem pek,makyaj da ruj ve rimel hergün bu şekilde yaparım ama far falan kullanmam hiç.Ama ertesi gün elbise ,topuklu ayakkabı falan giyeyim,full makyaj yapayım işyerindekiler oooo nereye gideceksin ,niye giydin bıdı bıdı.Üf size ne be.Veya bazen de gelip diyo ki hadsizin biri ,erkek gibi giyiniyosun o kocaman postalları nasıl sevip de giyiyosun.Öfffff.Yazarken bile sinirim bozuldu.Ben de bi tek bizim burda var sanıyordum bunlardan demek heryerdelermiş.Yalnız seninkiler kıskanıyor,benimkiler burunlarını herşeye soksunlar da ne olursa olsun mantığıyla yapıyorlar bunu.

Ucuz alsam bu seferde ay cok ucuzmus bu da kullanilir mi hic diyecekler:) Gerci ucuz aldigim markalarda var mesela, far , oje, allik vs... Zaten gecen yil calmislardi bir far paletimi Allahtan ucuz birseydi ise kaliteli olanlari goturmuyordum cunku diger kizlarin esyalarini calanlar olmustu.Ders alip goturmemistim iyiki oyle yapmisim. Resmen hirsiz var aramizda ! Makyaj malzemem calindi dedigimdeyse kim napsin senin makyaj malzemeni kullancaklarindan degil sana gicikligina yapmislardir demislerdi.

Resmen kiskaniyorlar.

Sen sen ol, uzuldugunu belli etme. Moralini bozmak onlarin hedefleri olmus resmen.

Amaclarina ulastirma. Neseli ve enerjik gorun, iyice cildirsinlar.

arkadaşlara katılıyorum..tabiki kıskandıkları için senin böyle süslü bakımlı olduğunu çekemedikleri için diyolar..bendede var böyle bi kaç tane ordan biliyorum:)
ben sein yerinde olsam susamazdım..yani bi şekilde cvabını veriridim(veriyorumda)sen susarsa daha çok üstüne gelirler..ama sinirlendiğini belli etmeden mesela makyaj mazemelerine laf ettiklerinde"ben sizin gibi ucuz kullanamam kusura bakmayın..cildim çok değerli benim" dersin gülümseyerek pis pis:) yani bi şekilde cavbıı ver ben altta kalmazdım(huyum kurusun)
benimde başımda var demiştim..çalışmadığım halde ev haımıyım şükür kedime bakarım bakımlıyım yani.bir cocouk annesiyim 2 yaşında oğlum var vede o sebeble çalışamıyorum ama evdeyim diyede kendimi salmıyorum..seviyorum süsü püsü napıyım..mesela banada sürekli oğlumla aşağıya indiğimde yada parka götürdüğümde(ben de hep topulu ayakkabı giyerim severim yani)ay şuna bak topuklularla inmiş gene,nasıl giyiyosun şunları falan gibilerinden laflar oluyo...bende sinir olmuyo değilim..ama bi yönden nedenn yaptıklarını biliyorum..bunu diyenin hepsi bayan vede kendini salmış bayanlar..çekemediklerinden söylüyolar biliyorum..yoksa benim topuklu ayakkabılarımın onlara ne zararı var ki??:))
kendileri üşeniyo,bakımsız dolanıyo süslenmiyolar her yere terlikle gidiyolar benide öyle süslü püslü makyajlı vede şık görünce bu lafları etmeleri gayet doğal:))
bende cevap olarak"tabiki giyicem..ben seviyorum bu benim tarzım..gencim niye giymiyim ki..şimdi giymicemde 60 yaşına gelincemi giyicem..çocuğum var diye zevklerimden vaz gecemem"diyorum olay kapanıyo...nadir söylüyolar şimdi çünkü cevaplarını alıyolr..sende yaptığını savun..kendilerini bişey sanmasınlar..ay gıcık oluyorum böyle insanlara..sanki ellerinden alıyoruz..kendileride süslensinler bakımlı olsunlar bize ne!!!

daha fazla bahsıs almak dolayısıyla daha fazla kazanmak ıcın suslendıgınızı dusunuyorlardır,herkesın kendı dusuncesı kendı hayatı,bosverın

çekemiyorlar senide ondan böyle yapıyorlar,kendileri paspal paspal dolaşırken senin şık bakımlı olmanı istemezler tabi..boşver hiç takma ağız dalaşınada girmene gerek yok..senin yerinde olsam onlara inat dahada süslenirdim :):)

Güzel göründüğün için ve kendine zaman ayırdığın için kıskandıkları çok açık. Bakımlı olmak benim de çok hoşuma gider. Takma kirpik çok güzel hep istiyorum ama takması nasıl kolay mı canım?

canım ben seni bi makyaj topiğinden hatırlıyorum yanılmıyosam eğer bende kozmetiğe çok fazla para verenlerdenim bana makyaj yapmamdan geçtim onlara o kadar para vermeye ne gerekk var diye cebimdeki paranın hesabını soranlar var be

süsüme gelince bende çok süslüyüm bazen ben bile kendime kızıyorum bu kadar vakit ayırdığım için.. sabah bismillah şirketin kapısından içeri giriyorum karşımdaki günaydın demeden sabah sabah boyanıcak vaktide buluyosun yani hemen ona neyse yani işin özü kıskançlıktan başka bişey değil bana göre..

sonuçta ben kendimi böyle mutlu hissediyorum yapmadığım zaman hiç keyfim olmuyor seviyorumm kardeşimm ne yapayımmmm

bu arada iş yerinde 40 yaşlarında benim bu bakımlı halimi çok seven bi arkadaşımın attığı mailii paylaşıcam sizinle ..

Bir araştırmaya göre iş hayatında, makyaj yapan kadınların daha başarılı oldukları saptandı.

Harvard Üniversitesi Psikoloji Profesörü Nancy Etcoff’un araştırmasında aşırı doza kaçmayarak normal makyaj uygulayan kadınların işlerinde daha kararlı bir duruş sergiledikleri gözlemlendi.
Makyajın aynı zamanda kadınlara karşı diğer insanların daha ilgili oldukları ve onların fikirlerini daha çok dikkate alındığı belirtildi.
Ayrıca iş hayatında daha güvenilir bir görünüm sergiledikleri de ifade edildi.

Kadınların makyaj yapınca kendilerine güveni arttığı yani makyajın kadınlar üzerinde bir plasebo etkisi yaptığı da ifadelere eklendi.
Bir kimya Profesörü olan Vickery ise makyajın, bir kadının insanlar üzerindeki izlenimini büyük ölçüde etkilediği bu yüzden önemliolduğunu belirtti.

Texas Üniversitesi’ndeki bir ekonomi profesörü ise makyajlı kadınların günlük hayatta da daha sosyal ve daha ılımlı bir görünümsergilediklerini ve kadınların makyaja zaman ayırmaları gerektiğini belirtti.
Bunlara karşın zamanın daha önemli olduğunu, makyajın zaman kaybı oluşturduğunu düşünen kişiler de bulunuyor

NOKTAAAAA :108::108:

Aman sallama şekerim. Belli ki kıskanıp fesatlıklarından çirkef yapıyorlar. At 3 numaralı bakışını geç daha çok çatlasınlar

Benim de çevremde vardı böyle tipler...
İş yerinde ayrı okulda ayrı...
Üniversitede bile ya sen her gün sıkılmıyor musun saçını yapmaktan derlerdi...
Benim için zevkti oysa.
Kendileri yataktan kalkıp gelirlerdi o derece...
Bana göre de onlarınki abesti.
Yapamam ben öyle.
İşin özü kıskançlık... Onlar istedikleri kadar senin yanında beğenmiyorum numarası çeksinler sana...
Onlar kıskandıkça kahkaha atıp gülücükler saç...

Son düzenleyen: Moderatör:
içleri gidiyordur onlarııııın merak etme sen işte kıskançlık vücut bulmuş artık içten içten yapamıyorlar bile baksana.... sen de onlara cevap ver mesela demişler ya çok pahalı bilmem ne evet çok pahalı ama alabiliyorum beni sarsmıyor de çıtçıtına karışana sen de de ki canım haklısın senin ihtiyacın yok ama saç uçların çok yıpranmış kestirmeye ihtiyacın var de eeee ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir bidaha sana laf edebilecekler mi bakalım. arkadaş ben de kimseye karışmam etmem yani bana ne milletin yaptığı süsten püsten benimkinden de onlara ne bunların işi gücü yok demek ki töbeee

Yine size karışanlar iş yerindeki kızlar bana kardeşim,annem bile laf söylüyor ve bazen çok alınıyorum.Ben de bazen takma kirpik kullanıyorum.Makyaj yapmayı çok severim ve yakışdığını söyleyen çok.Ben de kendime yakışdırıyorum açıkçası.Krdeşim yolucam o kirpiklerini gibi sözler söyleyebiliyor kendisi sıfır makyaj bir kot bir penye gezer.Bazen alınıyorum açıkçası.
Saçlarım çok ince telli kaynak yaptırdım çok da severek kullanıyorum.
Eşimden ayrıldım kötü bir şekilde aldatılarak,2 tane de çocuğum var .
Kokoş,rüküş asla değilim,aşırı makyaj yapan,tuhaf giyinen kendini kaybetmiş biri değilim .
Arkadaşlarım takdir eder ama benim de sorunum ailem...

Incircim takma kirpik gecen yil hic takamiyordum acikcasi sonralari deneye deney ogrendim , simdi inanki 5 saniyemi aliyor takmasi o kadar basit geliyor. Kirpikler yapistiricidan kirlendigi vakit yikayip tekrar tekrar takabilirsin. Gercekten kirpikler olduktan agir goz makyajina hic gerek yok, goz makyaji yapilmasa bile olur yani gozler cok derin gozukuyor.

Cok gecmis olsun oncelikle. Bazi insanlar sadece insanlar sadece birine kendini begendirecegi zaman susleniyor. Benim moralim bozuksa, ask acisi cekiyorsam, is-okul stresim varsa hemen bir sac makyaj kendime geliyorum.Insani motive ediyor.Ben artik yaz aylari geliyor far surmuyorum fakat onun haricindeki malzemeleri kullaniyorum seviyorumda. Yuzum boyle puruzsuz kusursuz gozukunce, alligim tam kivaminda gercekten aynada kendime bakip bakip seviniyorum.1: delimiyim acaba ) Kaynak bende yaptirmistim fakat memnun kalmamistim.Su anda sacimin en alt kismi gur degil az sac var birazsa uzun gozuksun diye sadece alt kismina cit cit takiyorum iki parca. Su anda memnunum,

Insani motive ediyorsa kendine bakmakla, kime ne aslinda ama yok illaki bazi insanlar kendi yapmadigindan yapan insandanda rahatsiz oluyor.Aileniz icinse ne diyecegimi bilemedim. Oysaki sevinmeleri gerek sizi dagilmamis kendini salmis gormediklerine.

Son düzenleme:
canım birçok arkadaşımın dediği gibi ben de seni kıskandıklarını düşünüyorum.
söylediklerini ciddiye alma.onları ciddiye almadığını farkettiklerinde daha da bi delleniceklerdir.böylece onlar kıskançlıktan çatlarken sen de karşıdan bakar gülersin o hallerine

Benimde en kotu huyum oyle bir surat asarimki buz kesilir ortam surat asmamdan sonra. Oysaki hepsi birbirinin hakkinda konusup birbirlerini gorunce birsey olmamis gibi sohbet ediyorlar.Ben sevmedigim biri olsun gicik olayim soru sorarlar bana cevap bile vermem, hatat iki tanesi gecenlerde birsey sordum cevap versene niye vermiyorsun dedi. Bende sormakta serbestsin ama ben cevaplamak zorunda degilim dedim gectim . Soylene soylene gittiler gidip diger kizlara yetistirdiler hemen.O yuzden aslinda cok sert olmayada gelmiyor. Bu sefer zivanadan cikiyorlar.

siz amerikada yasiyosunuz degil mi?bende yasadim 3 yil.soyleki ben oraya gitmeden once cok suslu puslu giyinirdim veriridim cok olmasada makyajda yapardim.ama oaray gidince gordumki amerikalilarda ne giyim var ne sus var ne makyaj kim neyle rahat ediyosa oyle geziyo.ben orda baktimki cok dikkat cekiyorum bi ben sirtariyorum gerci kimse bana size dedikleri gibi kaba bisey demiyolardi akssine cok iltifat almisimdi

mallerde alisveris yaparken olsun yada hamilelikde doktor kontrollerinde hmsirelerden doktorlardan olsun falan ama rahat edemdim oyle sonra bende onlar gibi oldum onceden esofmanla bakkala gitmezdim ama orda en ,luks yerler gtiim.su acidan cok rahatlamisdim offf ne giysem diye saatlerce dusunmuyodum.gerci simdiede oyle bi ulkede yasiyorum ki bayanlar bakkala bile abiyeyle gidiyolar diyebilirim bense daha amerikada n dondugumleyim hala kendimi toparlayamadim

yani bilmiyorum amerikalilar pek oyle demzler kimseye karismazlar ama demekki sizi gercekden kiskaniyolar .takmayin bence benim ihtiyacim yok diyolarmis ya bnim de ihtiyacim yok ama seviyorum diyin gecin yada hicbisey demeyin kendi kendilerine konusup susarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…