Susume karisan hemcinslerim!!!

Canım bariz kıskançlık bu, hiic takma kafana. Ben de tam tersi mesela devamlı bakımlı olabilen kadınlara bayılırım, kendim de öyle olmayı isteyip her zaman yapmaya usensem de, yapabileni takdir ederim

kime ne ya resmen kıskanıyorlar çekemiyorlar kadın dediğin her zaman bakımlı olmalı illa birileri için değil kendi için aman tatlım sen boşver onları seviyelerine düşme ne yapıyorsalar yapsnlar boş boş konuşsnlar

nedeni sorunun icinde gizli... sadece dikkat cekmek icin 'suslenirseniz' boyle olur.

ne guzel amaciniza ulasmissiniz sorunu anlayamadim.. amac pohpohlanmaksa uzgunum ama profil fotonuzdaki sizsenizhic de kokos suslu puslu birine benEmiyorsunuz.

bence hiç takma bırak ne halleri varsa görsünler insan tabiki makyaj yapar süslenir ki özel bi sektörde sürekli insanlarla iç içe çalışıyosun tabiki bakımlı olmalısın . ayrıca aldığın makyaj ürünlerinin fiyatı kalitesi kimseyi ilgilendirmez . tabiki imkanın varsa en iyisini almalısın sonuçta yüzüne sürüyosun . cıt cıt , postis konusunda da ben lisedeyken kaynak yaptırmıştım saçımı kısa kestirdim diye herkes laf etmişti kimseyi takmamıştım . istedim taktırdım kimseyi ilglnendirmez ki bunlar . para senin paran harcayan sensin ister gidip kenara koyarsın ister gidip bi ton para verip makyaj malzemesi kozmetik ürünü alırsın :)) he de geç sen :)

Ben sabit makyaj yapıyorum. Rimel, göz kalemi, göz kapağına çekilen dipliner ve kırmızı ruj. Kimse laf etmedi daha.

nedeni sorunun icinde gizli... sadece dikkat cekmek icin 'suslenirseniz' boyle olur.

ne guzel amaciniza ulasmissiniz sorunu anlayamadim.. amac pohpohlanmaksa uzgunum ama profil fotonuzdaki sizsenizhic de kokos suslu puslu birine benEmiyorsunuz.

cnm bi uzaktan çekilmiş profil fotoda insanın süsü ne kadar belli olabilir allah aşkına yaaa..konu sahibi arkadaş mesela allık sürüyorym yada takma kirpik takıyorum yada çıtçıt takıyorum demiş..bunu fotodan görebiliyosan bravo!!!hem fotodada fena gözükmüyo..süslü diyince nasıl gözükcek fotoda merak ettimde:)))koskoca bi perukla falan mı yada abiye kıyafetle mi bekledin anlamadım ki seni...
bu arada da dikkat çekmek için süsleniyo demek rencide edilmek istiyo demek değil...

Bende süslüyümm gerçi takma kirpik takma saç vs kullanmıyorum ama kullansam yandım heraldee kadınsı giyinmeyi seviyorumm spor ol ne o topuklu ayakkabılar rahatına baksana diyolar ya size ne istediğim gibi giyerim ben yataktan kalktıgım halimle bakkala bile gitmemm başkalarını ilgilendirmesede benım kendime saygım var ayrıca her kadının azda olsa bakıma süse ihtiyacı vardırr

Alın işte, sizin verdiğiniz cevapta, oradaki kadınların müdahalelerinden beter olmuş.

Neden amacı pohpohlanmak olsun ki, hemcinslerinin fikrini almak istemiş hepsi bu.

Profil fotoğrafından yorum yapmak etikse, sizin profil fotoğrafınıza da bir çok yorum yapılabilir açtığınız herhangi bir konuda.

....

Ben kıskançlık dışında farklı şeylerde olduğunu düşünüyorum missplayful..

Daha çok kendini tamamlayamayan bireyler başkalarının kılık kıyafeti üzerinden zaman geçirirler.

Uğraşacak daha önemli konuları olsaydı kırıcı eleştiriden uzak dururlardı.

En azından kalp kırmamaya gayret ederlerdi.

Bu türden iki arkadaş alışveriş yapınca üstündeki kıyafeti sorduğunda '' eğer yakışmamış'' diyorsa o kıyafet illaki ona yakışmıştır.

Tuhaf, güzel bakıp güzel gören, güzel düşünen yürekler öyle azalmış ki, ne oluyor bu kalplere diye sormadan edemiyor insan kendine ?

Amacim pohpohlanmak degil ben farkindaysaniz guzel tepkiler aldigimdan burada bahsetmedim, elbette guzel tepkilerde aliyorum fakat bunu eminim herkes biryerlerde aliyordur.Ben konunun olumsuz kismina takildim. Deselerki sacinin rengi yaksimamis, makyajin kotu ne bileyim herhangi bir elestri ciddiye alir ona gore gerekeni yaparim. Kendim icin susleniyorum oncelikle.Ben nereye gitsem bakimli gitmeyi seven bir insanim. Porfil fotomda kucuck gercekten nasil susumu pusumu tespit ettiniz hayret.Kafamda neon isiklarimi beklyiordunuz yoksa ? Benim icin sus pus makyaj, guzel kiyafet ve sekil verilmis sacla olur bunuda ben hergun yapmaya calsiiyorum ZATEN. Herkesede tavsiye ediyorum yapsinlar insana pozitif enerji veriyor.

Son düzenleme:

Canim yakismamis dense hic uzulmem, sacimi cok eskiden kizila boyatmistim kirmizi kizil arkadaslarimdan begenmediklerini ifade edenler oldu, ailemde begenmedi Allah razi olsun beni uyaranlardan, bende kuaforun etkilemesiyle yapmistim saci hemen degistirdik. Bende o sekilde dolasmamis oldum ben elestriye gercekten acigim. Fakat herhangi bir aliskanligim veya hareketimin sorgulanamasindan yana degilim. Mesela topuklu giyince neden giydin , nasil yuruyorsun vs? Makyaj yapinca benim ihtiyacim yok gibi yorumlar. Taktigim citcitlari elestirmeleri , veya tirnagim manikurum.Ortada bir cirkin olmus hadisesi yok yanlizca ne gerek var, niye yaptin,bu kadar ugras verilir mi, bu kadar para verilir mi gibi gereksiz yorumlar var. Guzel olmamis dense inanin bu kadar uzulmem. Cunku yaptiklariyla kendimi aptal gibi hissetiriyorlar.

Son düzenleme:
üzme sen tatlı canını kuzumm tamamen fesatlıkk hep böyle bakımlı olll ayrıca bi nazar boncuğu bulundur üstündee bu fesat insanlardan zarar görmeee

üzme sen tatlı canını kuzumm tamamen fesatlıkk hep böyle bakımlı olll ayrıca bi nazar boncuğu bulundur üstündee bu fesat insanlardan zarar görmeee

Hala calinan botuma uzuluyorum bir teki evde hala Neyse uzulmeyip ,kim caldiysa sagolsun banada alisveris yapmak icin bahane cikti demistim . Fakat uzuldum hic boyle birsey gormemistim acikcasi.

Bende gittiğim yerler de makyaj ile çok yorum duyarım enteresan:) Etrafımdakiler güzel olduğumu söyler ve ben şunu biliyorum ki makyaj ile ilgili yorum yapanlar genel de yapıldığı halde güzellleşemeyen insanlar:) Zemin güzel olmadıktan sonra istediğin kadar rötüşle.

Canim guzel yorum bende aliyorum tabiki,ama konum guzel yorum degil herkes eminim guzel seyler duyuyordur kendisiyle ilgili. Her bayanin begenilcek bir yeri vardir illaki. Cok cici bayan arkadaslar var bazisinin cidden elinden de gelmiyor. Ben hemen yardim edip ogretiyorum. Ozellikle takma kirpik takmak cok zor kimine gore ben kac kisiye iste takma kirpik taktigimi bilirim ne varki bunda 5 sn aliyor benim icin. Yeterki istesinler ben bilgimi paylasmaktanda cok hoslanirim. Burasi cok pahali kuafor konusuda kendi kendime fon cekmeyi, kivirmayi hatta boyamayi ogrenmek zorunda kaldim. COk nadir boya icin giderim kuafore fakat sacimi kendim yaparim,yapamayana yardim ederim ogrenmesi icin. Yeterki iyi niyetli olsun karsimdaki kisi herkesi guzel bakimli gormeyi isterim.

Son düzenleme:
Canım ben senin iyi niyetinden eminim daha önce bana yardımcı olmak için elinden geleni yapmıştın .Benim de duyduğum sana söylenenlerin bir benzeri, yok makyaj cildi bozar, yok ihtiyacın yok.İyi de güzel kardeşim benim cildimi beslemek için yaptığımın bir kısmını bile yapıyor musun acaba ? Bilmiyorum ya kadın albenili olmalı yapıp yapmamak tercih meselesi ama bu işi güzel yapanları eleştirmek bana cidden çok saçma geliyor.Kim ne derse desin makyaj yapabilmek yetenek istiyor haliyle o kimsede olmayınca eleştiriyor.....Ayrıca en kaliteli alınması gereken bir ürün varsa oda kozmetiktir cilde ne üdüğü belirsiz ürünler sürmek kaş yapayım derken göz çıkarmanın başka bir espirisi.

Hepsi kıskançlıktan, fesatlıktan. En iyi cevap ne biliyor musun?Hiç cevap vermemek, onları dikkate bile almadan gülüp geçmek. Ben de süslüyüm, dikkat ederim giyimime kuşamıma, makyaj pek yapmam ,hafif yaparım.Senin yaptığın makyajdan kime ne? Çok iyi bilirim bu tipleri. Hiç cevap bile vermeye tenezzül etme. Kadın dediğin gerektiği ölçüde süslü, bakımlı olmalı bence, önce göze hitap etmeli diye düşünüyorum.
sevgiler

çalışmıyorum okuyorum suan.. burda bile aynı sıkıntı.. abartı makyajım yok ama dar kot dar badi giyerim bide bottie aşırı hosuma gider. yok havalısın yok havan kıme.. duz de giyiyorum ama albiselerde taytlar da. mecbur degılım ki siz gibi olmaya. fakat o kadar rahatsız oluyorum ki aralarında kendimden ödün vermeye basladıgımı farkettim. siz vermeyin canınız ne istiyorsa yapın.. :) fakat suna dikkat ettim güzelliğinizi giydiğiniz kıyafte makyaja baglayanlar oluyor abartı söz konusu olunca. mesela o kadar açılsam ben de sexi olurum o kadar makyajı kim yapsa güzel olur gibi.. o nedenle özellikle ne sürüyorsam makyaj gibi durmasın diye hafif yapıyorum. 0 dekolte giyiyorum sadece dar vucut hatlarımı gösterenleri tercih ediyorum agızlarını açamıyorlar. oyle keyıf verıcı kı :

canım seni anlıyorum benim de işyerimde kadınlar böyle. ben makyajı severim giyim de daha sadeyimdir. fondöten sürdüğüm görenler yok o kadar fondöten sürülür müymüş ne kadar saçmaymış cildim bozulurmuş. hiç de bozulmuyor diyorum iyi ürün kullanırsanız temizlerseniz hiçbişey olmaz. üşeniyorlar canım ondan yapan insana da laf atıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…