- 6 Ocak 2012
- 794
- 73
- 123
- Konu Sahibi missplayful
-
Bugun isteyken canim SIKILDI kizlar. Calistigim yerde bayan arkadaslardan birkaci bazen istemeyerek ,bazen farkinda olduklari halde, giyimim, makyajim,sacim basim hakkinda yorum yapiyor. Genelde suslu kokos olmayi severim. Mesela ise hergun gittigimde bazen orta derecede makyaj, bazen full makyaj gidiyorum, gece calisiyorsam veya canim istiyorsa takma kirpik takiyorum. Sacimin alt kismi gur dursun diye mesela cit cit takiyorum bazen hazir olan atkuyrugu seklinde postis kullaniyorum. Giyimimde de dikaktliyim dikkat cekici seyler olsun isyerinde guzel gozukeyim istiyorum.Bu arada Bar da calisiyorum malum duzgun gozukmemiz gerekiyor. Fakat bazen cok alindigim oluyor bir kac ay once bir kiz saclari omuzundaydi ben citcitlari takarken gordu, aman istedigi kadar suslensin nasilsa ben daha cok para kazaniyorum dedi. Bu arada kiz garson ben barmaid im...Bahsisle calisiyoruz. Diger is bayan arkadasta ben makyaj yaparken isyerinde bana bakip yanindaki kiza ben surmuyorum, ihtiyacim yok vs...Bence herkesin az veya cok makyaja ihtiyaci vardir. Olmadigini dusunuyorsa bile benim kendi zevkim...Baska bir gun makyaj malzemelerim hakkinda yorum yaptilar,ben kullanirken gelip ellerine alip evirip cevirip "Ben buna bu kadar para vermem ,ucuz olanlar yeter bana ne gerek var bu pahali olanlardan aliyorsun?" gibi sacma sapan yorumlar aldim. Ben paraya kiymis almissam sana ne? Sen ucuzunu sevip aliyorsan bundan bana ne? Neden ben hazirlanirken surekli bir yorum halinde bulunuyorlar anlamiyorum? Sebep nedir yani? Kadinin kadini cekememe durumumu? Hasetlik mi ? Fesatlik mi? Bu kadar alindigima deger mi? Cevap vermeli miyim yoksa kendi hallerine mi birakmaliyim? Uzulmuyorum diyemiycem cok bozuluyorum acikcasi
Sizin basinizada benzerleri geliyormu? Lutfen paylasalim, dertleselim.
nedeni sorunun icinde gizli... sadece dikkat cekmek icin 'suslenirseniz' boyle olur.
ne guzel amaciniza ulasmissiniz sorunu anlayamadim.. amac pohpohlanmaksa uzgunum ama profil fotonuzdaki sizsenizhic de kokos suslu puslu birine benEmiyorsunuz.
nedeni sorunun icinde gizli... sadece dikkat cekmek icin 'suslenirseniz' boyle olur.
ne guzel amaciniza ulasmissiniz sorunu anlayamadim.. amac pohpohlanmaksa uzgunum ama profil fotonuzdaki sizsenizhic de kokos suslu puslu birine benEmiyorsunuz.
Alın işte, sizin verdiğiniz cevapta, oradaki kadınların müdahalelerinden beter olmuş.
Neden amacı pohpohlanmak olsun ki, hemcinslerinin fikrini almak istemiş hepsi bu.
Profil fotoğrafından yorum yapmak etikse, sizin profil fotoğrafınıza da bir çok yorum yapılabilir açtığınız herhangi bir konuda.
....
Ben kıskançlık dışında farklı şeylerde olduğunu düşünüyorum missplayful..
Daha çok kendini tamamlayamayan bireyler başkalarının kılık kıyafeti üzerinden zaman geçirirler.
Uğraşacak daha önemli konuları olsaydı kırıcı eleştiriden uzak dururlardı.
En azından kalp kırmamaya gayret ederlerdi.
Bu türden iki arkadaş alışveriş yapınca üstündeki kıyafeti sorduğunda '' eğer yakışmamış'' diyorsa o kıyafet illaki ona yakışmıştır.
Tuhaf, güzel bakıp güzel gören, güzel düşünen yürekler öyle azalmış ki, ne oluyor bu kalplere diye sormadan edemiyor insan kendine ?
üzme sen tatlı canını kuzumm tamamen fesatlıkk hep böyle bakımlı olll ayrıca bi nazar boncuğu bulundur üstündee bu fesat insanlardan zarar görmeeeCanim yakismamis dense hic uzulmem, sacimi cok eskiden kizila boyatmistim kirmizi kizil arkadaslarimdan begenmediklerini ifade edenler oldu, ailemde begenmedi Allah razi olsun beni uyaranlardan, bende kuaforun etkilemesiyle yapmistim saci hemen degistirdik. Bende o sekilde dolasmamis oldum ben elestriye gercekten acigim. Fakat herhangi bir aliskanligim veya hareketimin sorgulanamasindan yana degilim. Mesela topuklu giyince neden giydin , nasil yuruyorsun vs? Makyaj yapinca benim ihtiyacim yok gibi yorumlar. Taktigim citcitlari elestirmeleri , veya tirnagim manikurum.Ortada bir cirkin olmus hadisesi yok yanlizca ne gerek var, niye yaptin,bu kadar ugras verilir mi, bu kadar para verilir mi gibi gereksiz yorumlar var. Guzel olmamis dense inanin bu kadar uzulmem. Cunku yaptiklariyla kendimi aptal gibi hissetiriyorlar.
üzme sen tatlı canını kuzumm tamamen fesatlıkk hep böyle bakımlı olll ayrıca bi nazar boncuğu bulundur üstündee bu fesat insanlardan zarar görmeee
Bende gittiğim yerler de makyaj ile çok yorum duyarım enteresan:) Etrafımdakiler güzel olduğumu söyler ve ben şunu biliyorum ki makyaj ile ilgili yorum yapanlar genel de yapıldığı halde güzellleşemeyen insanlar:) Zemin güzel olmadıktan sonra istediğin kadar rötüşle.
Canım ben senin iyi niyetinden eminim daha önce bana yardımcı olmak için elinden geleni yapmıştın .Benim de duyduğum sana söylenenlerin bir benzeri, yok makyaj cildi bozar, yok ihtiyacın yok.İyi de güzel kardeşim benim cildimi beslemek için yaptığımın bir kısmını bile yapıyor musun acaba ? Bilmiyorum ya kadın albenili olmalı yapıp yapmamak tercih meselesi ama bu işi güzel yapanları eleştirmek bana cidden çok saçma geliyor.Kim ne derse desin makyaj yapabilmek yetenek istiyor haliyle o kimsede olmayınca eleştiriyor.....Ayrıca en kaliteli alınması gereken bir ürün varsa oda kozmetiktir cilde ne üdüğü belirsiz ürünler sürmek kaş yapayım derken göz çıkarmanın başka bir espirisi.Canim guzel yorum bende aliyorum tabiki,ama konum guzel yorum degil herkes eminim guzel seyler duyuyordur kendisiyle ilgili. Her bayanin begenilcek bir yeri vardir illaki. Cok cici bayan arkadaslar var bazisinin cidden elinden de gelmiyor. Ben hemen yardim edip ogretiyorum. Ozellikle takma kirpik takmak cok zor kimine gore ben kac kisiye iste takma kirpik taktigimi bilirim ne varki bunda 5 sn aliyor benim icin. Yeterki istesinler ben bilgimi paylasmaktanda cok hoslanirim. Burasi cok pahali kuafor konusuda kendi kendime fon cekmeyi, kivirmayi hatta boyamayi ogrenmek zorunda kaldim. COk nadir boya icin giderim kuafore fakat sacimi kendim yaparim,yapamayana yardim ederim ogrenmesi icin. Yeterki iyi niyetli olsun karsimdaki kisi herkesi guzel bakimli gormeyi isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?