- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
- Konu Sahibi missplayful
-
...........................................Bugun isteyken canim SIKILDI kizlar. Calistigim yerde bayan arkadaslardan birkaci bazen istemeyerek ,bazen farkinda olduklari halde, giyimim, makyajim,sacim basim hakkinda yorum yapiyor. Genelde suslu kokos olmayi severim. Mesela ise hergun gittigimde bazen orta derecede makyaj, bazen full makyaj gidiyorum, gece calisiyorsam veya canim istiyorsa takma kirpik takiyorum. Sacimin alt kismi gur dursun diye mesela cit cit takiyorum bazen hazir olan atkuyrugu seklinde postis kullaniyorum. Giyimimde de dikaktliyim dikkat cekici seyler olsun isyerinde guzel gozukeyim istiyorum.Bu arada Bar da calisiyorum malum duzgun gozukmemiz gerekiyor. Fakat bazen cok alindigim oluyor bir kac ay once bir kiz saclari omuzundaydi ben citcitlari takarken gordu, aman istedigi kadar suslensin nasilsa ben daha cok para kazaniyorum dedi. Bu arada kiz garson ben barmaid im...Bahsisle calisiyoruz. Diger is bayan arkadasta ben makyaj yaparken isyerinde bana bakip yanindaki kiza ben surmuyorum, ihtiyacim yok vs...Bence herkesin az veya cok makyaja ihtiyaci vardir. Olmadigini dusunuyorsa bile benim kendi zevkim...Baska bir gun makyaj malzemelerim hakkinda yorum yaptilar,ben kullanirken gelip ellerine alip evirip cevirip "Ben buna bu kadar para vermem ,ucuz olanlar yeter bana ne gerek var bu pahali olanlardan aliyorsun?" gibi sacma sapan yorumlar aldim. Ben paraya kiymis almissam sana ne? Sen ucuzunu sevip aliyorsan bundan bana ne? Neden ben hazirlanirken surekli bir yorum halinde bulunuyorlar anlamiyorum? Sebep nedir yani? Kadinin kadini cekememe durumumu? Hasetlik mi ? Fesatlik mi? Bu kadar alindigima deger mi? Cevap vermeli miyim yoksa kendi hallerine mi birakmaliyim? Uzulmuyorum diyemiycem cok bozuluyorum acikcasi
aynı durumdayız sanırım , benim de bazı arkadaşlarım kendi güçlerinin yetmediği konularda öyle ahmakça yorum yaparlar. Mesela iki gün üstüste asla aynı kıyafeti giymem kaynaklarım var abartılı olmasa da sürkli makyajlıyımdır ayakkabı hastasıyım msela. hepsine yorum yaparlar, hepsine yok kendi saçın neye yetmiyo yok bu kadar ayakkabı niye alıyosun görgüsüzlük bu kadar fondoten niye sürdün vb vb ben kırıcı olmadan param var ki alıyorum sende al sende sür diyorum boşveeeeeeeeer
Sizin basinizada benzerleri geliyormu? Lutfen paylasalim, dertleselim.
siz amerikada yasiyosunuz degil mi?bende yasadim 3 yil.soyleki ben oraya gitmeden once cok suslu puslu giyinirdim veriridim cok olmasada makyajda yapardim.ama oaray gidince gordumki amerikalilarda ne giyim var ne sus var ne makyaj kim neyle rahat ediyosa oyle geziyo.ben orda baktimki cok dikkat cekiyorum bi ben sirtariyorum gerci kimse bana size dedikleri gibi kaba bisey demiyolardi akssine cok iltifat almisimdi
mallerde alisveris yaparken olsun yada hamilelikde doktor kontrollerinde hmsirelerden doktorlardan olsun falan ama rahat edemdim oyle sonra bende onlar gibi oldum onceden esofmanla bakkala gitmezdim ama orda en ,luks yerler gtiim.su acidan cok rahatlamisdim offf ne giysem diye saatlerce dusunmuyodum.gerci simdiede oyle bi ulkede yasiyorum ki bayanlar bakkala bile abiyeyle gidiyolar diyebilirim bense daha amerikada n dondugumleyim hala kendimi toparlayamadim
yani bilmiyorum amerikalilar pek oyle demzler kimseye karismazlar ama demekki sizi gercekden kiskaniyolar .takmayin bence benim ihtiyacim yok diyolarmis ya bnim de ihtiyacim yok ama seviyorum diyin gecin yada hicbisey demeyin kendi kendilerine konusup susarlar.
Amerika'da yaşıyor ve çalışıyorsunuz değil mi?İş arkadaşlarınız türk mü?
Ya mesela ortamına uygun giyinmemiş insanlar hakkında ben ve arkadaşlarımda yorum yapıyoruz bazen kendi aramızda, gerçi gidip kimsenin yüzüne söylemem karışmam beni ilgilendirmez çünkü de. Senin anlattıklarını sabahın köründe derse girerken, ya da kasiyerlik, sekreterlik vs. gibi gündüz mesleklerinde yapmak komik geliyor bana. Ama sen gece çalışıyorsun barmaidlik yapıyorsun tabiki daha dikkat çekici olman gerekicek bence garip bir durum yok hazırlanışında. Üstelik bahşişleride, düzgün içki hazırladığın için kazanmıyorsun sırf, işinin gereği olarak bakımlı gözükmen karşındakinin dikkatini çekmen gerekiyor, onlardan daha iyiyse müşterilerle aran kıskanıyorlardır seni. Ünlü kadınlara filanda derler ya onlardaki makyaj bende olsa ben dünya güzeliydim diye
Ben kıskançlık ya da fesatlık olarak göremedim bunu. Ama öyle de olabilir.
Bilemem o kızların düşüncelerini.
Ama şöyle bir örnek vereyim. Bizim fakültede bir kız var.
Her gün okula full makyaj ile, topuklu ayakkabılarla, çok abartılı kıyafetlerle gelir.
Bir gün de doğal ol, bir gün de yataktan çık yüzünü yıka gel diye düşünüyoruz.
O kıza bir şey demedik arkadaşlarımla lakin bakarken iğreniyoruz resmen.
Belki ortamı olsa biz de konuşuruz ne gerek var bunlara diye.
Şimdi diyeceksin ki, isteyen istediğini yapar; evet öyle bize ne zaten ama insanın konuşası geliyor cidden.
O kızı tutup saçların çok berbat, o ne biçim sarı, bu nasıl makyaj diyesim geliyor valla.
Ne kıskançlığım var, ne fesatlığım. Çok çirkin görünüyor, çok fazla görünüyor, gözüm görmesin istiyorum onu ama aynı sınıftayken görüyorum doğal olarak ve batıyor bana.
Kızcağızı uyarmak istiyorum o kadar. Tabi bunu hiç yapamadım, yapamam da sanırım.
Muhabbetimiz yok çünkü. Bence hemen fesatlık demeyin.
Gerçekten beğenmiyor olabilirler. Sesini kessinler, onlara ne elbette ama bazen konuşur insanlar işte.
Takmamaya çalış.
Bugun isteyken canim SIKILDI kizlar. Calistigim yerde bayan arkadaslardan birkaci bazen istemeyerek ,bazen farkinda olduklari halde, giyimim, makyajim,sacim basim hakkinda yorum yapiyor. Genelde suslu kokos olmayi severim. Mesela ise hergun gittigimde bazen orta derecede makyaj, bazen full makyaj gidiyorum, gece calisiyorsam veya canim istiyorsa takma kirpik takiyorum. Sacimin alt kismi gur dursun diye mesela cit cit takiyorum bazen hazir olan atkuyrugu seklinde postis kullaniyorum. Giyimimde de dikaktliyim dikkat cekici seyler olsun isyerinde guzel gozukeyim istiyorum.Bu arada Bar da calisiyorum malum duzgun gozukmemiz gerekiyor. Fakat bazen cok alindigim oluyor bir kac ay once bir kiz saclari omuzundaydi ben citcitlari takarken gordu, aman istedigi kadar suslensin nasilsa ben daha cok para kazaniyorum dedi. Bu arada kiz garson ben barmaid im...Bahsisle calisiyoruz. Diger is bayan arkadasta ben makyaj yaparken isyerinde bana bakip yanindaki kiza ben surmuyorum, ihtiyacim yok vs...Bence herkesin az veya cok makyaja ihtiyaci vardir. Olmadigini dusunuyorsa bile benim kendi zevkim...Baska bir gun makyaj malzemelerim hakkinda yorum yaptilar,ben kullanirken gelip ellerine alip evirip cevirip "Ben buna bu kadar para vermem ,ucuz olanlar yeter bana ne gerek var bu pahali olanlardan aliyorsun?" gibi sacma sapan yorumlar aldim. Ben paraya kiymis almissam sana ne? Sen ucuzunu sevip aliyorsan bundan bana ne? Neden ben hazirlanirken surekli bir yorum halinde bulunuyorlar anlamiyorum? Sebep nedir yani? Kadinin kadini cekememe durumumu? Hasetlik mi ? Fesatlik mi? Bu kadar alindigima deger mi? Cevap vermeli miyim yoksa kendi hallerine mi birakmaliyim? Uzulmuyorum diyemiycem cok bozuluyorum acikcasi
Sizin basinizada benzerleri geliyormu? Lutfen paylasalim, dertleselim.
Azusena ben dahada susluydum Tr da. Fakat burada anladim ki bos oyle albenili olmak giyim kismini Turkiyedeki gibi devam ettirmeyi cok once biraktim. Bende 3 yildir burdayim. Sort -tshirt giyip cikarim genelde COK SIKIR SIKIR olmasamda olur, fakat makyaj ve sacim duzgun olmadimi sokaga cikasim gelmiyor. Olmaz yani tum gunum asik suratli geciyor.Bak aklima ne geldi ay cok gulmustum ya...Simdi ben Targette musteri servisinde calisiyordum 1,5 sene evvel , Tabi makyaj yapip gidiyorum gene sacimi en azindan duzlestiriyorum, malum burda cok kuafore gidemiyorum ates pahasi kendi kendime fon niyetine iste. Calistigim yerde bir erkek vardi kimse bana orda birsey dememisti bu haric , zenci genc boyle ama giyimi kiyafeti cok komik,tipik zenci iste. Giydigi pantolon nerdeyse dustu dusecek boyle cok asagida kemerle zor tutunuyo , boxeri gozukuyo bazen fln.Bana sen niye makyaj yapiyorsun hergun buraya gelirken? partiyemi gidiyosun demisti, oysa diger kizlardan da vardi makyaj yapan bana takti... Neyse kendimi iyi hissetmek icin dedim, sonra kizdim kim oluyoki haddine mi dedim iicmden. Bende kendisine sen benim makyajimi kendine dert edecegine pantolonunu kendine dert etsen iyi olur , daha pantolonuna sahip cikamiyorsun demistim. Ay cocuk hem sinir oldu hem guldu sonra beni rahat birakmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?