Susume karisan hemcinslerim!!!

Ben kıskançlık ya da fesatlık olarak göremedim bunu. Ama öyle de olabilir.
Bilemem o kızların düşüncelerini.

Ama şöyle bir örnek vereyim. Bizim fakültede bir kız var.
Her gün okula full makyaj ile, topuklu ayakkabılarla, çok abartılı kıyafetlerle gelir.
Bir gün de doğal ol, bir gün de yataktan çık yüzünü yıka gel diye düşünüyoruz.
O kıza bir şey demedik arkadaşlarımla lakin bakarken iğreniyoruz resmen.
Belki ortamı olsa biz de konuşuruz ne gerek var bunlara diye.
Şimdi diyeceksin ki, isteyen istediğini yapar; evet öyle bize ne zaten ama insanın konuşası geliyor cidden.
O kızı tutup saçların çok berbat, o ne biçim sarı, bu nasıl makyaj diyesim geliyor valla.
Ne kıskançlığım var, ne fesatlığım. Çok çirkin görünüyor, çok fazla görünüyor, gözüm görmesin istiyorum onu ama aynı sınıftayken görüyorum doğal olarak ve batıyor bana.
Kızcağızı uyarmak istiyorum o kadar. Tabi bunu hiç yapamadım, yapamam da sanırım.
Muhabbetimiz yok çünkü. Bence hemen fesatlık demeyin.
Gerçekten beğenmiyor olabilirler. Sesini kessinler, onlara ne elbette ama bazen konuşur insanlar işte.
Takmamaya çalış.

iş ortamımda hiç böyle bi durumla karşılaşmadım ama iş dışında eleştirenler olmuştur. çok saçma geliyo bana. ben kimseyi kötü yönde eleştirmem. içimden geçirsem bile söylemem. o öyle istemişse bana ne derim. özellikle kırılacaksa bozulacaksa... mesela benim gelinliğimin altı çok kabarıktı, akrabalardan biri, ''gelinliğin çok kabarıktı niye o kadar kabarık gelinlik aldın ki'' falan demişti. ben de ''ben öyle seviyorum'' dedim sadece. yani bunu demenin ne anlamı var ki? bazı insanlar akıllarından geçen her şeyi söylemeyi marifet sanıyolar, açık sözlüyüm ben falan diye geziniyolar ama bence sadece patavatsızlar.

bence o bayanlar sizin bu anlattıgınız kadarıyla bakımlı olmasnızı kıskanıyorlar... makyaj malzemesinde kalite tabiki olmak zorunda, sonuçta cildimizi bozabilir, bu arada egerki size diretk laf vuruyorlarsa karşılık verin kibarca, ezici cümleler kullanın, ortaya laf atıyorlarsa duymamazlıga gelin, umursamayın

yapılan olumsuz yorumları kıskaçlık olarak görüyorum..umursamadığın insana dikkat bile etmezsiin.seninle bu kadar uğraştıklarınna göre senin farkedemediğin ama onların farkettiği ve elde edemedikleri bir özelliğin,güzelliğin varki seni çekemediklerinden olumsuz yorumlarla seni üzerek amaçlarına ulaşmak istiyorlar.sen kendini nasıl rahat ve iyi hissediyorsan öyle davramaya devam.kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş o yüzden seni olumsuz,gerçek dışı,seni üzen eleştirenlere gül geç..bende çalışırken iş arkadaşım bir bayan vardı sürekli beni eleştirir laf söylerdi hiç takmadım cevap bile vermeye değer bulmadım,sinir olurdu bana.birgün müdürlerimin yanında ortada hiçbir durum yokken beni ezmek için bana "Allah akıl fikir dağıtırken sen nerdeydin" dedi,bende hiç bozutuya vermeden" en öndeydim sen arkalarda olduğun için farkedememişsindir" dedim.böyle bir polemiğe girmek istemezdim,kötü bir durum ama zorunda bıraktı beni müdürlerim güldü kendiside ağlayarak gitti 2 hafta kadar kimseyle konuşmadı sonrada işten ayrıldı gerekçesi neydi bilemem ama maalesef kıskançlık kötü ve Allahım kıskanç insanlarla aynı ortamda olmamamızı nasip etsin.. seni çok üzerlersede lafını sakınma,birgün de sen onlara bugün ne kadar kötü görünüyorsun ne oldu sana gibi birşey yaparsın yaptıklarıın sana hissettirdiklerinin ne kadar kötü olduğunu anlar,bir daha yapmazlar tabii anlarlarsa..üzülme inanıyorum bu kadar eleştirildiğine göre çoook güzel ve dikkat çekicisin..

çekemedıklerındendır canım. takma tınlama ya
bende saç konusunda senın gıbıyımdır, sacımı yapmayım o kadar kötü oluyorumkı suan oldugu gıbı
sırf bu yuzden küt kestırdım onler uzun arka kısa model varya ondan. hemen düzlestıyıyorum..
ruh halım tamamen sacıma baglı yanı

canını sıkıp üzüldügüne degmez ınankı

...........................................

Ya mesela ortamına uygun giyinmemiş insanlar hakkında ben ve arkadaşlarımda yorum yapıyoruz bazen kendi aramızda, gerçi gidip kimsenin yüzüne söylemem karışmam beni ilgilendirmez çünkü de. Senin anlattıklarını sabahın köründe derse girerken, ya da kasiyerlik, sekreterlik vs. gibi gündüz mesleklerinde yapmak komik geliyor bana. Ama sen gece çalışıyorsun barmaidlik yapıyorsun tabiki daha dikkat çekici olman gerekicek bence garip bir durum yok hazırlanışında. Üstelik bahşişleride, düzgün içki hazırladığın için kazanmıyorsun sırf, işinin gereği olarak bakımlı gözükmen karşındakinin dikkatini çekmen gerekiyor, onlardan daha iyiyse müşterilerle aran kıskanıyorlardır seni. Ünlü kadınlara filanda derler ya onlardaki makyaj bende olsa ben dünya güzeliydim diye

bir kadının her daim az da olsa çok da olsa bakımlı olması taraftarıyım kaldı ki işe giderken de özen gösterilmeli iş yeri durumuna göre
hafif bir makyaj ve bakım...gün içinde ,ev de bile hafif makyaj insana iyi geliyor önce insan kendisi için kendini iyi hissetmesi
için bakımlı olmalı ...bayanların ağırlıklı olduğu iş ortamlarında sizin başınıza gelen şeyler yaşanıyor kim ne giymiş,ne takmış,
nasıl makyaj yapmış hep yüze gülüp arkadan konuşma durumları olur umursancak bir durum değil .

ahh tatlım bılmezmısın ,kadın kadının dusmanıdır .

kadınlar bırbırlerını asla cekemez .o yuzden suslendıgın de

"guzel olmusmuyum sence "dıye sorusunu bıle

bır kadına degıl de bır erkege yoneteceksın .

ayrıca makyaj yapmak ,ıhtıyacı oldugu ıcın yapılmaz .

makyaj guzellıgını guzellık katılmak ıcın yapılır .

sen onları ne dıye aldırıs edıyorsun ,bosver kıskanclıkların dan catır catır catlasınlar .

yanı soyle mantıklı dusun ; senın makyaj malzemelerıne habıre laf etcekler ,

makyaj yapıyorsun dıye ,"benım ıhtıyacım yokkı yapmıyorum "dıyecekler ,

"ne kadar suslenırse suslensın ben ondan cok daha kazanıyorum "dıyecekler

ee bellı degıl mı sekerım ,kıskanclar ıste.

.

Azusena ben dahada susluydum Tr da. Fakat burada anladim ki bos oyle albenili olmak giyim kismini Turkiyedeki gibi devam ettirmeyi cok once biraktim. Bende 3 yildir burdayim. Sort -tshirt giyip cikarim genelde COK SIKIR SIKIR olmasamda olur, fakat makyaj ve sacim duzgun olmadimi sokaga cikasim gelmiyor. Olmaz yani tum gunum asik suratli geciyor.Bak aklima ne geldi ay cok gulmustum ya...Simdi ben Targette musteri servisinde calisiyordum 1,5 sene evvel , Tabi makyaj yapip gidiyorum gene sacimi en azindan duzlestiriyorum, malum burda cok kuafore gidemiyorum ates pahasi kendi kendime fon niyetine iste. Calistigim yerde bir erkek vardi kimse bana orda birsey dememisti bu haric , zenci genc boyle ama giyimi kiyafeti cok komik,tipik zenci iste. Giydigi pantolon nerdeyse dustu dusecek boyle cok asagida kemerle zor tutunuyo , boxeri gozukuyo bazen fln.Bana sen niye makyaj yapiyorsun hergun buraya gelirken? partiyemi gidiyosun demisti, oysa diger kizlardan da vardi makyaj yapan bana takti... Neyse kendimi iyi hissetmek icin dedim, sonra kizdim kim oluyoki haddine mi dedim iicmden. Bende kendisine sen benim makyajimi kendine dert edecegine pantolonunu kendine dert etsen iyi olur , daha pantolonuna sahip cikamiyorsun demistim. Ay cocuk hem sinir oldu hem guldu sonra beni rahat birakmisti

Canim ben kasiyerliikde yaptim, ve magazada da calismistim ilk geldigim donemde o zamanda vakit olursa sacimi duzlestirip pudra, ruj , goz kalemi , allik suruyordum inan kendime cok guvenim geliyordu, zaten ruju yiyorsun 2 dakikada o malum. En azindan allikla goz kalemi kalsa kardir yani insani guzel gozteriyor,icim aciliyor. Ben kotu gozuktummu bunu herseyime yansitiyorum cok asabi oluyorum.Makyajda herkezi dunya guzeli yapmaz , bakiniz Bulent Ersoy DD Bildigim en agir makyaji yapar kadin hala yok hala yok benim gozumde. Benim makyajim genellikle tenimi mumkunce puruzsuz gostermek,gozleri vurgulamak takma kirpik ve eyeliner ile. MUtlaka seker pembe ruj ve soguk pembe allik. Yani cok seviyorum napiyimDD Bir insanda malzeme yoksa naparsan yap guzel olmaz olamaz, malzeme olunca guzelllikler ortaya cikiyor.Yada kusurlar kapaniyor.

Son düzenleme:

Canim sacimin rengi benim kahverengi, bir kahverengi sac ne kadar kotu durabilir ki? Hani oyle cok abes bir renk degil begenilmiycek. Makyaj deseniz barda calisiyorum full makyaj tabiki yapicam, Hatta zenci kizlar var ohohohoho Beyonce gibi geliyorlar ise. Ben giyinme kismini biraktim, sort-guzel bir bluz o kadar, aksesuar takmiyorum,is arkadaslarimdan hula hop buyuklugunde kupe takan var yani Bir suru kiz calisiyoruz fakat bazi insanlar gercekten abes, kimse elinden almiyor bana iltifat eden makyajin cok guzel olmus diyen kizlar var hatat profosyonel egitimmi aldin diye bile guzel yorumlar aldim. Boyle olunca bende makyaj sirlarimi paylasiyorum , elime fircayi alip ya kendilerine yapip gosteriyorum yada ogretiyorum beraber yaparak. Sac desen o da oyle, her turlu sac postis citcit taakbiliyorum, sac duzlestiricisi ile sac kivirabiliyorum. Bak bunu bilmeyen cok kisi vardi, herkese ogrettim nerdeyse. Fakat kimisi boyle degil iste var boyle densiz 3-5 tane. Saclari kisa olabilir , ben citcit takiyorsam benimki dogal ay mih mih demenin anlami yok.Yada oje suren insana ay benimki dogal demenin ne anlami var? Yada ihtiyacim yok demenin.Makyajsizda cirkin degilim hani gitsem gidilir, fakat sevmiyorum hoslanmiyorum bu benim tercihim.

yerinde olsam hiç bozulmazdım kesinlikle kıskançlık yapıyolar bence hiç istifini bozma bırak kıskanılcak kadar güzel ol

aman canim bosver biyandan onlara hak veriyirom neyle raht ediyolarsa oyle geziyolar.zaten benim oldugum eyalet oyle bir sicakki kis mevsimiz zaten yok cehennem sicagi gibiherkez bi sort bi askili bitti gitii.bende onlrar uydum vallla raha tettim .
bide benim yasadigim yerde ozel kuafor yok mallerde var senin yasadigin yerdede oylemi?ve dedigin gibi de cok pahali. istedigin gibi yap et sacini mayajini bosver zamanla alisirlar.cunku turk kadinlari amerikalilarda cok daha suslu.alsikin olmaydiklari cinde oyle diyo olabilirler .zenciyide bosver kimse kendini goremz zaten.

ayricada targettede bayiliyorum bana hic turk denk gelemdibiyerde calisan.
.neyse sana iyi gunler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…