- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi missplayful
-
Yaaa sen ne kadar hoş bi kadınsın, konularını ilgiyle takip ediyorumboşver ne derlerse desinler.. İnadına süslen püslen canım, hiççççç takma "kadın kadının kurdu" dememişler boşuna.
Sapik misin? Niye eskimis konularimi hortlatip duruyorsun? Amacin yorum yazmak degil terbiyesizlik? Sana ne benim makyajimdan? Sen kimsin bana tavsiye veriyorsun ? Beni umursamiyorsan niye arayip tarayip konularima yaziyorsun? Sin uyarim edebinle cekil git beni sikayet etmeye zorlama. Ne hazimsiz ciktin sen be...
Tsk ederim insanin bahti guzel olsun ama burda da ragat yok. Birde yukaridaki sahsiyet dadandi. Vay anasini
vay be ne korktum senden aradan laf sokmayı biliuyorsun demi senin yüzünden haksız sekilde ceza aldım unutcam sanma anca birilerini kayırıyorlar şimdi bakalım senin bu küfürlerine ne yapacaklar yürü git işine içinde patla senin gibi kadınlardan allah korusun cümlemizi aynaya bak azcık ama dev aynasına değil . konuşmalarınada dikkat et.
Geçmiş olsun canım hastalanmıssın diger konunda görmüştüm bir gelişme var mı sonuçlarla ilgili?
Elbette kendim icin susleniyorum, cunku kendimi daha iyi hissediyorum. Kocan seni seviyorsa dunya guzeli gecse yaninda bakmaz. Sirf senin kocan bakacak diye ben para verip aldigim ayakkabilari giymeyecek takilari talmayacak miyim? Siz oyle olmayabilirsiniz fakat ozguven denen birsey var. Sacim basim daginik gezmek benim ozguvenimi yerle bir edecekken hos bir model verip topuklu ayakkabi giymek kendime olan guvenimi arttirir. Ustelik bayanim suslenmeyi sevmemin ne acayipligi olabilir. Aldigim esyalari da evde mi kullanacagim hep? BIr urun alirken ilk hayal ettigim nerde nasil giyip nerde kullanabilecegim olur. Merak etmeyin Tr da yasamiyorum korkmayin sizin kocaniz beni gormez. Ayrica benim cok yakisikli bir erkek arkadasim var sanmam ki sizin kocanizi ayartmaya kalkisayim...Zaten is guc yok herkes sizin ve diger bayanlarin kocasini ayartmaya meyilli. cok guldum valla biz napalim sizin kocanizi. Sanki Brad Pitt le evlisiniz. Kasmayin sizde giyin sizde suslenin. Ben hic bi yerimi acmadan da gayet suslenebilirim canim isterse acabilirimde. Benim zevkime kalmis...Aman kocanizi kapivericekler bu paranoya ile yasanmaz. Gece bir gozunuz acik uyuyorsunuzdur bence...dindar bi insan değilim ama kadınların bu mevzuyu çok abarttığına inanıyorum.açıyolar göğüsleri bacakları giyiyolar askılıları çıkıyolar sokağa herkese baktırıyolar kendilerini.hep şunu söylemişimdir oranı buranı açmak güzel olmak değildir.ben bile kadın halimle dönüp bakıyorum o insanlara yüzlerinde bi kilo boya.
istemiyorum arkadaşım benim kocama niye baktırıyosun kendini.şimdi çıkıp kimse demesin ki senin kocan bakmasın.hayır öyle bişey yok işte ben de tesettürlü türbanlı değilim normal bi giyimim var.ama bu halde ben bile dönüp bakıyorum bunu yapan insanlara.ve hiçbirinin de bugüne kadar "ay kendime süsleniyorum" cümlesinin doğru çıktığını görmedim.hepsi mıknatıs gibi etraflarındaki erkekleri peşlerine takma derdindeler.
neden sex objesi gibi geziyolar etrafta?bi kilo makyaj mini etek üstüne askılı ayağına topuklu giyip işe gitmede cafeye gitmedeki amaç nedir yani??sadece "kendi için süslenmek" öyle mi? hayır öyle falan değil.
konu sahibi arkadasım sana gelince de, tabi ki karısırlar süsüne hemcinslerin.çünkü senin gibi yapan kadınları iyi niyetli bulmuyorum.sokakta işte elin heriflerinin aklına girmekten başka bir işe yaramıyo yaptıkların ve hemcinslerin de bundan hoşlanmıyor doğal olarak.
dindar bi insan değilim ama kadınların bu mevzuyu çok abarttığına inanıyorum.açıyolar göğüsleri bacakları giyiyolar askılıları çıkıyolar sokağa herkese baktırıyolar kendilerini.hep şunu söylemişimdir oranı buranı açmak güzel olmak değildir.ben bile kadın halimle dönüp bakıyorum o insanlara yüzlerinde bi kilo boya.
istemiyorum arkadaşım benim kocama niye baktırıyosun kendini.şimdi çıkıp kimse demesin ki senin kocan bakmasın.hayır öyle bişey yok işte ben de tesettürlü türbanlı değilim normal bi giyimim var.ama bu halde ben bile dönüp bakıyorum bunu yapan insanlara.ve hiçbirinin de bugüne kadar "ay kendime süsleniyorum" cümlesinin doğru çıktığını görmedim.hepsi mıknatıs gibi etraflarındaki erkekleri peşlerine takma derdindeler.
neden sex objesi gibi geziyolar etrafta?bi kilo makyaj mini etek üstüne askılı ayağına topuklu giyip işe gitmede cafeye gitmedeki amaç nedir yani??sadece "kendi için süslenmek" öyle mi? hayır öyle falan değil.
konu sahibi arkadasım sana gelince de, tabi ki karısırlar süsüne hemcinslerin.çünkü senin gibi yapan kadınları iyi niyetli bulmuyorum.sokakta işte elin heriflerinin aklına girmekten başka bir işe yaramıyo yaptıkların ve hemcinslerin de bundan hoşlanmıyor doğal olarak.
Elbette kendim icin susleniyorum, cunku kendimi daha iyi hissediyorum. Kocan seni seviyorsa dunya guzeli gecse yaninda bakmaz. Sirf senin kocan bakacak diye ben para verip aldigim ayakkabilari giymeyecek takilari talmayacak miyim? Siz oyle olmayabilirsiniz fakat ozguven denen birsey var. Sacim basim daginik gezmek benim ozguvenimi yerle bir edecekken hos bir model verip topuklu ayakkabi giymek kendime olan guvenimi arttirir. Ustelik bayanim suslenmeyi sevmemin ne acayipligi olabilir. Aldigim esyalari da evde mi kullanacagim hep? BIr urun alirken ilk hayal ettigim nerde nasil giyip nerde kullanabilecegim olur. Merak etmeyin Tr da yasamiyorum korkmayin sizin kocaniz beni gormez. Ayrica benim cok yakisikli bir erkek arkadasim var sanmam ki sizin kocanizi ayartmaya kalkisayim...Zaten is guc yok herkes sizin ve diger bayanlarin kocasini ayartmaya meyilli. cok guldum valla biz napalim sizin kocanizi. Sanki Brad Pitt le evlisiniz. Kasmayin sizde giyin sizde suslenin. Ben hic bi yerimi acmadan da gayet suslenebilirim canim isterse acabilirimde. Benim zevkime kalmis...Aman kocanizi kapivericekler bu paranoya ile yasanmaz. Gece bir gozunuz acik uyuyorsunuzdur bence...
Elbette kendim icin susleniyorum, cunku kendimi daha iyi hissediyorum. Kocan seni seviyorsa dunya guzeli gecse yaninda bakmaz. Sirf senin kocan bakacak diye ben para verip aldigim ayakkabilari giymeyecek takilari talmayacak miyim? Siz oyle olmayabilirsiniz fakat ozguven denen birsey var. Sacim basim daginik gezmek benim ozguvenimi yerle bir edecekken hos bir model verip topuklu ayakkabi giymek kendime olan guvenimi arttirir. Ustelik bayanim suslenmeyi sevmemin ne acayipligi olabilir. Aldigim esyalari da evde mi kullanacagim hep? BIr urun alirken ilk hayal ettigim nerde nasil giyip nerde kullanabilecegim olur. Merak etmeyin Tr da yasamiyorum korkmayin sizin kocaniz beni gormez. Ayrica benim cok yakisikli bir erkek arkadasim var sanmam ki sizin kocanizi ayartmaya kalkisayim...Zaten is guc yok herkes sizin ve diger bayanlarin kocasini ayartmaya meyilli. cok guldum valla biz napalim sizin kocanizi. Sanki Brad Pitt le evlisiniz. Kasmayin sizde giyin sizde suslenin. Ben hic bi yerimi acmadan da gayet suslenebilirim canim isterse acabilirimde. Benim zevkime kalmis...Aman kocanizi kapivericekler bu paranoya ile yasanmaz. Gece bir gozunuz acik uyuyorsunuzdur bence...
Konu benim degil mi istedigimi yazarim.. istedigim aciklamayi yazarim. kimsede sus diyemez. Takintili olanlar okumasin... burda olmaniza gerek yok. Istersen tum sayfa boyunca yakisikli derim erkek arkadasim icin SIZE ne? Konu bana ait tartisma bitmistir.Obsesif bi rsekilde girip okumaniz gerekmiyor.
olaylar sizin tarif ettiğiniz kadar basit ve tek düze işliyor olsaydı bugün aldatmalar yüzünden biten evliliklerde ve evlilik dışı ilişkilerde patlamalar yaşanmazdı..ayrıca sizin özgüveniniz saçınız başınız dağınıkken yerle bir oluyorsa asıl anormallik o zaten..siz ve sizin gibi düşünenlerle aramızdaki fark bu benim özgüvenim dışardan nası göründüğüme odaklı değil.hayattaki başarılarıma bağlı..sizinkinin buna bağlı olmasına da üzüldüm zira 60 yaşınıza geldiğinizde en sexy güzel şeyleri giyseniz de özgüveninizden eser kalmayacak demek ki.
olaylar sizin tarif ettiğiniz kadar basit ve tek düze işliyor olsaydı bugün aldatmalar yüzünden biten evliliklerde ve evlilik dışı ilişkilerde patlamalar yaşanmazdı..ayrıca sizin özgüveniniz saçınız başınız dağınıkken yerle bir oluyorsa asıl anormallik o zaten..siz ve sizin gibi düşünenlerle aramızdaki fark bu benim özgüvenim dışardan nası göründüğüme odaklı değil.hayattaki başarılarıma bağlı..sizinkinin buna bağlı olmasına da üzüldüm zira 60 yaşınıza geldiğinizde en sexy güzel şeyleri giyseniz de özgüveninizden eser kalmayacak demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?