- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi missplayful
-
bir insan neden bu kadar süslenr erkeklerden baska nedeni olamaz evdeyken kimseyi bakımlı görmedim evde görsem kağıt toplayacısısı sanarım ama dışarda boya kpü mübarek. doğal güzelliğine güvenen biri yok mu yeter yazık cilde
Sizin konunuza olumsuz yorum yaptı diye arayıp tarayıp konu bulmanız cok enteresan. Yorumu beğenmiyorsanız kötü içerik yapın, misilleme değil.
Ayyy seni "çıt çıt, lens ve topuklu" üçlüsünden vazgeçemeyen bir öğrenci olarak çok iyi anlıyorum. Yok makyaj malzemelerine karismalar yok makyaj gùzeli diye arada minik(!) espiriler, 2 gram alsan şöyle bi süzmeler. Hatta eminim ki o arkadaşlarin sen selam verince önce şöyle bir süzüyorlardır ne giymiş yine diye:) ben bu davranışları direk kıskançlığa bağlıyorum açıkçası. ben çekingen bir insanım saf gibi kalıp cevap veremiyorum ama bence sen de şakayla karışık cevaplar ver onlara bir .:) belkide sizi kiskandiklarindan kendi aralarında minik bir gruplaşma olmuştur o kişilerin:)
Missplayful'un konulari yil donumlerinde hortlatilarak aniliyor. Eskimiyor konular vesselam. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?