Susume karisan hemcinslerim!!!

siz bakımlı olmaya devam edin onlar da kıskanmaya :) hem kafanıza niye takıyorsunuz ki gördüğümüz gibi sanalda bile var bu çekememezlik gerçek hayatta olması çok normal.

Makyaj konusundaki istikrarınız için öncelikle tebrik ederim, ben sürekli makyaj yapmayı hiç beceremiyorum. Etrafınızdakilere aldırmayın,kim ne derse desin, önemli olan yaptığınız şeyleri yakıştırmanız ve rahat etmeniz. Çekememezliktir diye düşünüyorum, bu her yerde var. Aldırmayın,üzmeyin kendinizi.

ay hiç umursama canım ya, devam et süsüne püsüne, ne kadar güzel insanın kendine bakması.. onlar seni kıskanıyor diye sen kendini üzer veya kısıtlarsan istediklerini verirsin ve sen kaybedersin, boşveeerrr:)

ben çok yaşadım zaman zaman yaşarım böyle şeyleri bende çok üzülüyorum maalesef etkileniyorum da bu yüzden kendime daha çok kızarım mesela, güvenim eksik sanırım diye.. ki senin gibi gösterşli aksesuarları kullanmadığım halde.. ah gerçi cesaret edebilsem bayılıyoruumm:):):)

ben mesela topuklu ayakkabıları okadar çok seviyorum ki ama giyemem pek çünkü bana baktıklarında yada abartmışsın dediklerinde hatta demeseler düşünürlerse diye giyemem, etraf ne der korkusu vardır bende ve bu insana gerçekten zarar veriyor

ay ne çok yazdım ne doluymuşum meğer:) bence sen olduğun gibi istediğin gibi tak takıştır kime ne=)

canım bak
aynı durum bendede var
ben kokoş değilimdir ama her zaman ama her zaman ütülü giyinirim ve bakımlıyımdır yani her gün yıkanırım felan filan
yakın değilde bazı arkadaşlarım bana çok şık giyiniyorsun birazda sal kendini filan diyorlar bende ben böyle çok güzelim napalım diyorum hiç umursamıyorum
zaten gerçek dost bunları söylemez yani senin etrafındaki o kadınlar seni kıskanıyorlar

bir insan neden bu kadar süslenr erkeklerden baska nedeni olamaz evdeyken kimseyi bakımlı görmedim evde görsem kağıt toplayacısısı sanarım ama dışarda boya kpü mübarek. doğal güzelliğine güvenen biri yok mu yeter yazık cilde

bugünlerde missplayful'un konularına bir merak var anlamadım neden, sürekli hortluyor kızın konuları

Sizin konunuza olumsuz yorum yaptı diye arayıp tarayıp konu bulmanız cok enteresan. Yorumu beğenmiyorsanız kötü içerik yapın, misilleme değil.

Bende kendimle ilgilenemiyorum çalışma ortamımdan dolayı, hepsi erkek ve biraz hanzolar. Bütün gün tek başıma oda da cildimi yormaya değmez diye düşünüyorum. Sadece temiz ve uyumlu giyiniyorum saçlarımı ya maşa, ya da düzleştiriyorum. Ama haftasonu full makyajımı yaparım o ayrı. Yani benim nasıl olduğum, ne zaman neyi yaptığım kimseyi ilgilendirmediği gibi kimin ne yaptığı da beni ilgilendirmez. Daha sosyal bir çevrem olup, kurumsal bir işim olsaydı o durum bambaşka, çünkü bende bakımlı olmayı seviyorum. Kıskandıkları belli, hiç ilgilenmeyin sinir oluyorum böylelerine!

Son düzenleme:
:)) ayni bendensin sac la konu hakkinda tipa tip ay sevdim seni saclarimla mutlu degilsem bitmistir hersey kuaförüme kosmakta buluyorum kendimi :) make up esyalari genelde markali olanlar iyi oluyor insanin yüzü bu tabiki varsa veerceksin , marka takintim yok ama hosuma gidenler hep marka neyapalim yani.... bende laf duyarim bazen disardaki kötü bakislar bayanlarimizdan:) ama hepsinin cani cehenneme bu beni daha da mutlu ediyor tabi arkadaslarimda benim gibi olduklari icin cevremde sorun yok olamazda , kadin gibi kadin olmak bence bir sanatdir bu da herkesde olmadigi icin laf vurma cabasi dedikodu vs alir basini gider ama yan gelip turist gider:) isyerinde mecburi kural yaptim hatta :))
bosver , laf duydugunda cevapini ver passiv kalma sakin,

.yapın . boşverin o lafları...
kıskananlar çatlasın.
ha bu konu 1 senelik.
eskilere rağbet var anlaşılan

Densizlik etmisler, kime ne sizin sacinizdan basinizdan. Isteyen suslenir, istemeyen suslenmez herkesin zevki farkli

Missplayful'un konulari yil donumlerinde hortlatilarak aniliyor. Eskimiyor konular vesselam. :)

demekki çekemiyorlar sen takma silik olsan
bu seferde silik derler süslenirsin süslü derken sessiz kalırsın uyuz derler
hareketli olursun cıvık derler sırnaşık derler kaşar derler derler derler
boşver ne derlerse desinler sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol
kimseyide takma

Ayyy seni "çıt çıt, lens ve topuklu" üçlüsünden vazgeçemeyen bir öğrenci olarak çok iyi anlıyorum. Yok makyaj malzemelerine karismalar yok makyaj gùzeli diye arada minik(!) espiriler, 2 gram alsan şöyle bi süzmeler. Hatta eminim ki o arkadaşlarin sen selam verince önce şöyle bir süzüyorlardır ne giymiş yine diye:) ben bu davranışları direk kıskançlığa bağlıyorum açıkçası. ben çekingen bir insanım saf gibi kalıp cevap veremiyorum ama bence sen de şakayla karışık cevaplar ver onlara bir .:) belkide sizi kiskandiklarindan kendi aralarında minik bir gruplaşma olmuştur o kişilerin:)

canım yanlış anlama ama bence sen de biraz abartmışsın.hem çıt çıt hem lens hem de öğrenciyken sürekli topuklu ayakkabı ayrıca hep makyaj falan fazla abartılı geldi bana da.illa ki kıskançlık diye düşünme bence biraz daha doğal olmaya çalışabilirsin.cidden abartı ve fazla yapma duruyor olabilirsin.bu tahminim sadece görmediğim için bilemem.

ben de saçım bozulduğunda acayip sinir olurum o konuda konu sahibine katılıyorum.:118:

Banada soyluyolar makyaji hafif yapmam yapiyosam tam yaparim bu ne boyle dugunemi gitcen bu ne renk gelmis yuzune bu ne dar tayt bu altinmi gibi sorular oluyor umursamiyorum is yrrinde 25 calisan 4 kisi ayni yaslardayiz ve en kucikleriyiz bu yorumu bem gibi yakin ark ve kuzenimde aliuor umursamiyoruz biz bu yorumu yapanlarin yasi bizden buyuk kisiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…