Susume karisan hemcinslerim!!!

Sizin konunuza olumsuz yorum yaptı diye arayıp tarayıp konu bulmanız cok enteresan. Yorumu beğenmiyorsanız kötü içerik yapın, misilleme değil.

Kotu icerik yapilacak bir yorum yapmadim. Bir sebep belirtmemis konu aclmis.Benim yorumumda o yonde idi.Eger sebep anlatmiyorsa biz ne yapabilirz ki? Ustelik kendisini sevmiyormus gene tekrarliyorum kendini sevmeyen bir insana kendini kimse sevdiremez. Ben gercekten anlamadim konunun amacini fakat rica etmis yazmamam icin bende yazmayi biraktim saygi duyarim.

İş arkadaşı deyince aklıma hep kuyu kazan güruh geliyor.Benim de çok kuyumu kazdılar sebepsiz yere.Boşanmış olduğumu bilenler dahi 'bu kız zor bir dönemde''demeden yapacakları kötü muameleyi yaptılar.İnsanların ahlaksızlıkları işte..Sadece süs değil başka bir şey de olsa aynılar..Konu süs değil..Bir kişide çekemeyecekleri bir şey varsa mesela cool ,mesefali ,gizemli görünüyorsa bile yapıyorlar bunu..Ki ben boşanmadan sonra yeni bir iş çevresine girdim ve etrafıma uzun süre cool,mesafeli,gizemli göründüm,hala da öyleyim.Bu durumda bile yapıyorlar..Ahlaksızlık ,kötülük yapma isteği ,bencillik başka açıklaması yok..Yapılması gereken ağızlarına laf vermemek zor olsa da..İçini yine onlara açmamak olabilir...Benim de buna benzer bir konum var..
Demek Amerika'da bile böyle canım..

Son düzenleme:
tabi ki yanlış anlamam sizi:) konu dağılmasın diye mesaj atacaktım ama olmadı. Saç rengimi doğal duracak bir ton tutuyorum ve lenslerim göz rengime yakın pek yapay durmuyo bu yüzden genelde ben söylemeden anlamaz kimse. topukluda duruşumu çok etkiliyor bu yüzden vazgeçemiyorum:)

Seni çekemiyorlar kesin o yüzden illa bi laf söyleyip aşağılamaya çalışıyorlar. Hiç takma aksine memnun ol.

sen çok bakımlı etrafa pozitif enerji saçan erkeklerin dikkatini çeken bir tipsen iş arkadaşlarının böyle çekememezlik yapıp laf sokuşturmaları normal . benim iş yerimdede var . ne zaman güzel giyinsem makyaj yapsam full bir arkadaşın dikkatini çeker illa birşey söyleyecek hadi söylemedi diyelim böle dik dik bakıcak . bende bu tavra sinir oluyorum . sanane kardeşim yani senin yüzünden bakımsız mı geleyim sende erken kalk hazırlan gerçi hazırlansada birşeye benzemez de neyse . yani herkesin ortamında var . ben memur olduğum için tabi sınırlı yapıyorum makyajımı kıyafetimi mecburen yokse bende takma saç kirpik falan takarım severim öyle şeyleri .

Nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın. Boşverin...
Benim de kozmetiğe, salonlara harcadığım para zaman zaman çok göze batar.
Hiiiç önemi yok ama. Ben kendimi nasıl mutlu hissediyorsam öyle yaşarım.
İşe giderken hiç makyajsız girmiyorum.Ama hafta sonu mümkünse hiç yapmamayı tercih ediyorum.

Bazı arkadaşlarımı çok yakın olmama rağmen hiç makyajsız görmedim desem yeridir. Gururlanırım, mutlu olurum. Ama kimsenin kendine
yaptığı bakımı eleştirmem. Bakımsıza da laf etmem.Kimsenin de beni eleştirmesine izin vermem.

Bazıları ne zaman insanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrenecek?

ne biçim insanlar biraraya gelmiş üzüldüm sizin adınıza.boşverin uğraşmaya değmez.

bizim iş yerinde bu renk sana çok yakışmış, ayakkabına bayıldım nerden aldın, maşşalah ne kadar bakımlısın vs gibi sözler havada uçar.ben kendi adıma bakımlı birini görünce hoşuma gider.benimde daha çok kendime bakasım gelir.

Benim is arkadaslarim cogunlukla Hans, genelde giysilerime inceleyerek bakarlar En son birisi dayanamayip sordu: o ayakkabilarla nasil yuruyorsun dedi ve gayet ciddi sordu Amerika & Avrupa ortalamasina gore daha bakimli Turk kadinlari, o yuzden insanlar garipsiyor olabilirler ama bu onlara sacmalama hakki vermez tabi ki de. Ne derlerse gul gec derim. Hele o ben daha cok para kazaniyorum diyen iyice fesatmis!

Hatirladigim kadariyla barmaid din degil mi sekerim? Haliyle daha suslu gorunursen daha cok bahsis toplarsin diye cekemezlik yapiyorlar bence. Benim teshisim cekemezlik.

Son düzenleme:
bu bi çeşit savunma mekanizması.herkeste vardır bu ama bazıları bunu iyi kamufle edemez ve böyle komik şeyler çıkar ortaya.aldırma,sadece gül içinden...

bende aynı durumdayım inşaat firmasındaym tek bayanım eskiden makyajsız fönsüz dışarı çıkmazdm ama işe girdiğimden beri ( 8 aydır) fönü unuttum desem yeridir. süslendiğinde erkeklerin sapık bakışları ve eleştirileri yerine bayanlarınki daha iyidir diye düşünüyorum bence inatlarına yapp

kendılerı yapmıyorlar senınde onlar gbı paspal olmanı ıstıyorlar bellıkı dıkkat cekıyorsun hıc aldırma devam et bıldgın gbı canım onlarda catlasın

Niye karisirlar yahu.. Kime ne ki.. Ben de bayilirim suslenmeye.. Kimseyi de karistirmam. Kocam misin anam misn babam misin.. Annem babam zaten karismazdi, esim de suslu oldugumu bilerek evlendi benimle. Zaten kendisi de oyle seviyo. Bi bayan bence her daim guzel gorunmeli. Uyurken bile..

her kadının az veya çok makyaja ihtiyacı olduğu fikrinize katılmıyorum kişi kendini nasıl seviyorsa öyle güzeldir

Bi allik veya ruj surmekte makyajdir. Sifir makyaj dolasmak isteyen dolasssin ama gercekten kimse kendinden pespembe yanakli pembe dudakli degil. Yuzunuze renk kattiginizda bir kat rimel bile surseniz yuzunuzun ifadesi hemen nasil degisiyor.Insanin yorgunlugu gidiyor renk ve canlilik geliyor.Insanlar yataktan kalktiginda yorgun renksiz ve saci basi daginik oluyor . Bu cok dogal gurur meselesi yapmamak lazim.Herkes disari cikmadan bir aynaya bakiyor bu kadarcik bakimi kendine yapiyordur sanirim. Bakimdan amac saclara yag , surmek hic sekillendirmemek yuzu temizleyip yikamak ise bence o bakimdan sayilmaz.Bunlari zaten sac ve yuz sagligi temizligi acisindan yapmamiz gerekir. Insan sacina basina da dikkat etmeli yuzune de hafif birsey surmeli.

dont worry i don't care about you
love yourself and increase confidence ,no hidden behind make up ;P

Sapik misin? Niye eskimis konularimi hortlatip duruyorsun? Amacin yorum yazmak degil terbiyesizlik? Sana ne benim makyajimdan? Sen kimsin bana tavsiye veriyorsun ? Beni umursamiyorsan niye arayip tarayip konularima yaziyorsun? Sin uyarim edebinle cekil git beni sikayet etmeye zorlama. Ne hazimsiz ciktin sen be...

Yaaa sen ne kadar hoş bi kadınsın, konularını ilgiyle takip ediyorum boşver ne derlerse desinler.. İnadına süslen püslen canım, hiççççç takma "kadın kadının kurdu" dememişler boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…