- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi missplayful
-
Sizin konunuza olumsuz yorum yaptı diye arayıp tarayıp konu bulmanız cok enteresan. Yorumu beğenmiyorsanız kötü içerik yapın, misilleme değil.
tabi ki yanlış anlamam sizi:) konu dağılmasın diye mesaj atacaktım ama olmadı. Saç rengimi doğal duracak bir ton tutuyorum ve lenslerim göz rengime yakın pek yapay durmuyo bu yüzden genelde ben söylemeden anlamaz kimse. topukluda duruşumu çok etkiliyor bu yüzden vazgeçemiyorum:)canım yanlış anlama ama bence sen de biraz abartmışsın.hem çıt çıt hem lens hem de öğrenciyken sürekli topuklu ayakkabı ayrıca hep makyaj falan fazla abartılı geldi bana da.illa ki kıskançlık diye düşünme bence biraz daha doğal olmaya çalışabilirsin.cidden abartı ve fazla yapma duruyor olabilirsin.bu tahminim sadece görmediğim için bilemem.
ben de saçım bozulduğunda acayip sinir olurum o konuda konu sahibine katılıyorum.:118:
Sizin konunuza olumsuz yorum yaptı diye arayıp tarayıp konu bulmanız cok enteresan. Yorumu beğenmiyorsanız kötü içerik yapın, misilleme değil.
Evet canım topuklu giyinmeme laf edilmişti ama umursamadım giyinmeye devam ettim ediyorum da ama makyaj yapamıyorum çok fazla bir sürme bir rimel sadece ruj bile sürsem garip garip suratıma bakıyorlar :)) Böyle tipler heryerde var maalesef.
her kadının az veya çok makyaja ihtiyacı olduğu fikrinize katılmıyorum kişi kendini nasıl seviyorsa öyle güzeldir
dont worry i don't care about you iSevde i feel like someone is stalking me...
dont worry i don't care about you
love yourself and increase confidence ,no hidden behind make up ;P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?