susuyorum içimdekiler yüzünden dişlerim i sıkıyor. .

Aman gitsin kendi zorla götürecek değil ya sizi.Hem borç var hem izin çünkü bende yurdisindayim bayagi olur harcamaniz.Gitsin kendi hem seninde tavrın belli olur

Tatlım böyle devam edersen ailesine gerek kalmadan boşanma noktasına gelirsiniz en iyisi mi siz ondan daha istekli olun tatil için belki fayda görürsünüz

üzgünüm ama aileden bahsediliyor ne kadar kaçabilirsiniz ki 1 yıl 2 yıl eninde sonunda gideceksiniz gittiğinizde de alttan alın bazı şeylere kulak tıkayın

Bu insanları anlamıyorum. Aileni karın olmadan göremiyor musun, kendi gitsin görsün gelsin madem. Allah Allah...

Ben ortada bir sorun gorwn3dim
Ben ortada bir sorun gormedim acikcasi. Insanin yaptigi birikimle ev almasi ne kadar sacma olabilir. Insanlar dunya kadar kredi cekip yillarca odeyerek ev sahibi olmaya calisiyor. Esin gayet dogru yapmis. Hele de yurt disinda ev almak gercekten zor . Bir de insan borcu var diye neden tatile gidemesin ozellikle ailesini gormeye. Ben bugun kredi ceksem en az on yil borc oderim bu surede hicbir sey yapmayacak miyiz. Para harcayip ailemizi gormeye gitmeyecek miyiz. Cok sacma gercekten. Hele de bu zamanda borcsuz hicbir seye sahip olamazken. Kv sorunu ise yorum yapamayacagim pek bilgimiz yok bu konuda . Orta bir yol bulunabilir zaten yilda belki iki yilda bir goruyorsunuz

bankadan hariç el borcu var. ..
adamın borcunu geri ödemek yerine gidip o parayla tatil yapmayı planlıyor eşim. .
bide bizim tatile gitmemiz hep pahalıya patlar çünkü ailesinin evinde ne bozuksa onlar yenilenir öyle dönüş yapılır kendimi enayi gibi hissediyorum kullaniyorlar bizi. . Avrupa dayız diye para şey diyoruz sanki. ..
bende köpek gibi çalışıyorum kimseden bişey istemiyorum. . her gitdiğimizde aynısı bozuk olan şeyler eşimi bekler gelince alır nasılsa. . Örnek. . fırın. . telefon.. televizyon. .

konu sahibini bencillikle itham edenler enteresan yani... bence asıl bencilllik borcunu erteleyip (ki bir an önce vermesi gerekir belki ihtiyaçları var söylemiyorlar ayıp olmasın diye) kendi özledi canı istiyor diye nefsine uyup ailesine gitmeye çalışması.. yani ben çok özledim gideyim ama borcum olanlar dayansın nasıl olsa vericem... kusura bakmayın ama kocanız çoookkkkk bencil ve sorumsuz...

şu diş sıkma huyunu bırakmalısın aynısı eşimde de var adamın dişleri hep aşınmış

yolacak tavuk gözüyle bakıyolar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…