susuzsuzi'nin başarı öyküsü

susuzsuzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2007
457
1
96
Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 4 yıldır kiloluyum.En son geldiğim nokta 83 kilo ve boyum 1,64cm.
Denemediğim hiç bişey kalmdı.Zayıflama bandı,çorbalar,ilaçlar,iştah kapatıcılar....
27 yaşındayım yüksek kolestrolüm var ve şiddetli mide yanmaları çekiyorum.

Ama bunlar artık geçmiş zamanda kalmaya başladı.

11 ağustostan bu yana rejimdeyim. 22 günde 7,5kg verdim.
Çok hızlı bu sağlıksız dediğinizi duyar gibiyim ama inanım bana gereken besinleri aldığıma inanıyorum.

Sabahları bir gün kepekli ekmeğe kaşarlı tost öteki gün sahanda yağsız iki tane yumurta ve bunları en geç 8 e kadar tüketmeye çalışıyorum.

Arada 2 erik,bir armut gibi bir meyve porsiyonu yapıyorum.

Öğlen çalıştığım için dışarda salata barlarda kolaylıkla bunulunan orta boy üzerinde tavuk ızgara olan salata yiyiorum.Yada karışık zeytinyağlı tabağı.

Öğleden sonra en geç 4-5 gibi ikinci meyve porsiyonumu yiyorum bazende aralar bir kase yoğurt sıkıştırıyorum.

ve bu öğünden sonra o günkü yemek faslını tamamen kapatıyorum.Ertesi sabaha kadar hiç bir şey yemiyorum.

Her gün mutlaka 1 saat tempolu yürüyüş ve evde gün aşırı 1 saat bisiklete biniyorum.

sonuç bu işte 22 günde 7,5 kilo.

Şu an 75,5 kiloyum hedefim önce 60ları görmek sonrada o anki durumuma göre ideal kilomu tayin etmek.

Şu durum benim için başarı hikayem.

Tavsiyem. Buna inanın,yavaş ve dinlene dinlene yiyin,sağlığınızı düşünün mutlaka yürüyüşş yapın.
Ara kaçamaklar asla yapmayın.2-3 tatlı bötek çörek yemezsek ölmeyiz.Asla kola ve benzeri şekerli yapay içkiler içmiyorum.Diyet bile olsa.
Gün içinde canımın istediği kadar çay ve kahve içiyorum ama tatlandırıcılı.

Sağlıklı Günler herkese

Son düzenleme:
tebrik ederim canım da en geç 5 gibi meyve yediğini ve bir daha bişey yemediğini yazmışsın,nasıl dayandın buna?ben kendim için düşünüyorum da imkansız gibi bi şey..yoksa çok erken saatte mi uyuyorsun?ben akşam yemeği yediğim halde saat 10.30 11.00 gibi acıkmaya başlıyorum,hatta bu yüzden kendimi erken uyumaya alıştırmaya çalışıcam,benim için dietle ilgili en sıkıntılı nokta bu çünkü..

evet evet ben de geceleri çok acıkıyorum. diyetisyen buna engel olmam için bana yatmadan önce 1 bardak süt önerdi. işe yarıyor !

Back
X