Sut annesi sut kardesligi ciddi mevzulardr canim elindeki sutu paylasman vermen cok.guzel bisey ama bu konuyu biraz arastr istersen. dini acidan sorumluluklari falnAh ya ankaradayım elimde 40 paket var
Her yerlere yazıyorum bir hanım yoğun bakımdaki bebeği için alacaktı aksilik çıktı alamadı
Ben de sizin konu vesilesi ile yazayım. Ankara merkezde süte ihtiyacı olan varsa lütfen bana ulaşın.
Siz de inşallah bulursunuz
Ya insallah bende dondrblrm tek sorun ben surejli sagiyrm.ve bibernla verym aslnda benim.cocigum memeyi almamzlk yapmiyo aliyo ama 2-3dk duruyo bende her uyandginda aciktginda muhakak bi sekilde evde dolasa ede veriyrm ama biberndan vazgecmiym oda bende . İlk yavrm cestli hastlklardn hastnede yatti bu ikinci yavrm ilkinide emzremedm bndada hastne ortmna dusmk.istemiyrm surekli sagyrm surekli ne sagdysm bi sekilde icirmenn derdine dusuyrm bibern vermz ac birkrsm hasta olmasndan korkyrm hastne fobisi olstuMerhaba yeniden memeye dönebilir yeniden isteyebilir anne kendini yenilemeli yeni niyet yeni amaç hedef vs koyup
Bebek de o şekilde yol alabilir
İnternette
“Tomrisin emzirme notları” var lütfen okuyun
Lütfen deneyin derim bu Tomrisin önerilerini
Bir sürü kişi var deneyip olumlu sonuç alan
Çok uzun süreler sonunda dönen bebekler var
İki aylıktı oğlum mmeme reddi denilen durumu yaşadık
Doktora dedim ki ben mama kullanmayacağım ne kadar aç kalsa sağlığı içim problem teşkil etmez dedim
En fazla üç güne kadar dedi ama arada su ve şırıngayla ya da fincanla kaşıkla vs de olsa ağzına vermek şeklinde diye karar aldık
Üç gün sabrettim başka birşey vermeden şırıngayla sıktım kaşıkla verdim derken ikinci günün sonunda bir dakika gibi emdi
Üçüncü günün sonunda da beş dakika emdi ilk uzun emiş diyebilirim
Sonra da yaklaşık 11 ay nerdeyse ben zorlayarak ama yine de emerek devam etti (tabi altı aydan sonra ek gıdaya da başlamıştık) ve çok ilginçtir 11 Aydan sonra annemde misafirler vardı ben iç hanım da emziriyordu onların emdiğini görüp anne meme dedi deyiş o deyiş bir daha hep uzuuunnn uzun memede kaldı bir daha hep sorunsuz emdi
Teşekkür ederim :)Sut annesi sut kardesligi ciddi mevzulardr canim elindeki sutu paylasman vermen cok.guzel bisey ama bu konuyu biraz arastr istersen. dini acidan sorumluluklari faln
Kızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Ya ne güzel bende sürekli sağıyorum ama artış yokVucut ihtiyac duyunca uretiyor. Ben abartip fazla sagdigimda neredeyse mastit olacaktim.
Damla damla akan sut gunluk bir litreye cikmis ve fiskiye gibi hizli akmaya baslamisti :)
Sut annesi sut kardesligi ciddi mevzulardr canim elindeki sutu paylasman vermen cok.guzel bisey ama bu konuyu biraz arastr istersen. dini acidan sorumluluklari faln
Sakın şeker katmayı deneme çok tehlikeli o aydaki bebek için.Kuzum belki uardim edemem bu konuda ama sana bir akil vereyim eger sevmesini istiyorsan biraz seker koyabilirsin
Arkadaşım 3 aylık bebekten bahsediyoruz. Şeker yetişkin insanlar için bile zehir niteliğindeyken küçücük bebek şekeri nasıl sindirsin. Normalde 6 ayda bebekler ek gıdaya başladığı halde 1 yaşına kdr olan dönemde bal verilmez bebeğe neden olduğuyla ilgili bir fikriniz var mı? Burası milyonların okuduğu bir platform lütfen insanları yanlışa yönlendirmeyin. Sizin üç çocuğunuzda yanlış bir yöntemi denemeniz yanlışı doğru yapmazki...Eger hic bir mamayi sevmediyse mecbu sekwrle tatlandir yani cocgu arkadas buna karsi gelmis ama 3 tane cocuk buyuttum ac kalmasinfan daha iyidir;(
Sen niye bu kadar celeleniniyorsun mamaya alistrmak icin dedim zaten bal verilmez 3 tanne cocuk buyutuk sekeri ilk etapta alistrmak verilmesi alistrmak icin zatrn ondan sonra iciyorlar emin ol o milyonlarca insanda bu tecrubelerden gecmistr bu bir oneri ona bakarsan butun mamalarin icinde tatlandirici var yani biraz yorum yaparken ezerek gelmeyin.. ben kimsenin yorumuna bile karismiyorum emin olun sariligi olan cocuklar 1 iki kasik sekerli su veriliyorArkadaşım 3 aylık bebekten bahsediyoruz. Şeker yetişkin insanlar için bile zehir niteliğindeyken küçücük bebek şekeri nasıl sindirsin. Normalde 6 ayda bebekler ek gıdaya başladığı halde 1 yaşına kdr olan dönemde bal verilmez bebeğe neden olduğuyla ilgili bir fikriniz var mı? Burası milyonların okuduğu bir platform lütfen insanları yanlışa yönlendirmeyin. Sizin üç çocuğunuzda yanlış bir yöntemi denemeniz yanlışı doğru yapmazki...
Mamanin icine yarim bebe buskivisi koyun ben kizima oyle alistirdim
Ozel mama oluyor degil mi dediginiz markaBenim bebeğim de hiçbir mamayı sevmemişti. En son doktor önerisiyle Similac denedik ve onunla büyüdü. Bir de onu deneyin denemediyseniz.
Hayır, her yerde satılıyor. Market, eczane. Sağlıkla büyüsün kuzunuz. Çok takmayın kafanıza.Ozel mama oluyor degil mi dediginiz marka
Benim kizimda emiyordu emrken gebe kaldim mamayi hic sevmedi 6 aylikken birakmak zorunda kaldik cunku dusuk tehlikem vardi aptamiler neler neler aldim bebegime guzel kiloloar aldiramadim aklimda bulunsun diye smilac marka iyiyse ne olur olmaz dogacak cocugumda kullanmak zorunda kalmam ama aklimda bulunsun. Ben mamayi sevsin diye icine biskuvi attim 1 kasik sekerler sutu oyle sevdi ondan sonra hic koymafim suan devam sutu iciyor 1 yasindan sonra inek sutune baslayacam allah izin verirse bagzen olasi durumlarfa boylr altarnatifler lazim cunku caresiz oluyorsun ac kalmasindan sa yada zayif olmasindansa degil miHayır, her yerde satılıyor. Market, eczane. Sağlıkla büyüsün kuzunuz. Çok takmayın kafanıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?