Bebek Beslenmesi Süt annesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sut annesi sut kardesligi ciddi mevzulardr canim elindeki sutu paylasman vermen cok.guzel bisey ama bu konuyu biraz arastr istersen. dini acidan sorumluluklari faln

Ya insallah bende dondrblrm tek sorun ben surejli sagiyrm.ve bibernla verym aslnda benim.cocigum memeyi almamzlk yapmiyo aliyo ama 2-3dk duruyo bende her uyandginda aciktginda muhakak bi sekilde evde dolasa ede veriyrm ama biberndan vazgecmiym oda bende . İlk yavrm cestli hastlklardn hastnede yatti bu ikinci yavrm ilkinide emzremedm bndada hastne ortmna dusmk.istemiyrm surekli sagyrm surekli ne sagdysm bi sekilde icirmenn derdine dusuyrm bibern vermz ac birkrsm hasta olmasndan korkyrm hastne fobisi olstu

Bazı arkadaşlar memeye dönebilir demiş. E bebekte malt içeceği var. Çok iyi süt yapıyor Allah'ın izniyle. Bir deneyin inşallah tekrar memeye döner.

Canım çok can sıkıcı bir durum akıl vermek gibi olmasın ama çok yakın arkadaşımın da üç ay emmedi mama ile beslendi. Zar zor da olsa döndü şimdi 15 aylık hala emiyor.benimbwbegim de 1.5 ay emmedi herkes sütten kesildi dedi ama emmeye devam etti çok zor günlerdi , inşallah çözülür sizin sorunda

Son düzenleme:
Sut annesi sut kardesligi ciddi mevzulardr canim elindeki sutu paylasman vermen cok.guzel bisey ama bu konuyu biraz arastr istersen. dini acidan sorumluluklari faln
Teşekkür ederim :)
Beni de eşimi de sağlık dışındaki kısmı düşündürmüyor.
Dini hassiyet kısmı karşı tarafı ilgilendiriyor yani bu durumda.

Canim istanbulda degilim ama olsaydım da sagacak kadar degil kizim 17aylik bazen oyle azki emerken kizimda agliyo sinirleniyo insallah yardimci olabilecek arkadaslar çıkar rabbim yardimciniz olsun

Keske kucuk bebegim olsaydi; ama uzulme telas yapma diger annelerin dedigi gibi farkli mamalar dene SMA mamayi cok seviyor bebekler bende hic sut veremedim cocuklarima ama SMA mama ile sagliklica buyuduler hemde premature olmalarina ragmen insallah kisa surede cozum bulursun iyi haberlerini bekliyoruz

Böyle yardımlaşma konularına şöyle sorumluluktu şuydu dalınmasa keşke. Hanımefendi birine faydalı olmak istiyor, yetişkin bir insan, artısını eksisini nedenini nasılını düşünmüş araştırmıştır. Yapmadıysa bile bizi ilgilendirmez. Kaldı ki İslam da süt anneliği süt kardeşliği öngörmüş, peygamberin de süt annesi olduğunu biliyoruz. Yeni nesil sözde “alimlerin” fetvaları yüzünden bir bebeğin hakkına girmeyin.

Eger hic bir mamayi sevmediyse mecbu sekwrle tatlandir yani cocgu arkadas buna karsi gelmis ama 3 tane cocuk buyuttum ac kalmasinfan daha iyidir;(
Arkadaşım 3 aylık bebekten bahsediyoruz. Şeker yetişkin insanlar için bile zehir niteliğindeyken küçücük bebek şekeri nasıl sindirsin. Normalde 6 ayda bebekler ek gıdaya başladığı halde 1 yaşına kdr olan dönemde bal verilmez bebeğe neden olduğuyla ilgili bir fikriniz var mı? Burası milyonların okuduğu bir platform lütfen insanları yanlışa yönlendirmeyin. Sizin üç çocuğunuzda yanlış bir yöntemi denemeniz yanlışı doğru yapmazki...

meva888 sütünüz tamamen kesilmedi ise (kesilse bile geri geldiği vakalar var) bir sürü yöntem var artırmak için. Bu arada 14 yıldır yenidoğan hemşiresiyim ve annelere bu konuda danışmanlık yapıyorm. Süt artırmak için kapsüller var eğer isterseniz adını özelden atabilirim. Onun dışında kesinlikle sütünüzün olmadığını düşünürsek mama markalarını değiştirin. Bebekler genelde bebelac ın tadını sever. Belki biberon istemiyordur. Bazı bebekler biberonu almayabilirler bu durumda kaşıkla içirmeyi deneyin. 3 saatten fazla aç bırakmamaya özen gösterin. Eğer süt anne bulacaksanız da bebeklerin aynı aylarda olmaları çok önemli. Çünkü anne sütü bebeğin ayına ve ihtiyaçlarına göre içerik değiştirir. Kolaylıklar diliyorum...

Benim buzlukta sütlerim var ama Mersin deyim. Nasıl bozulmadan gelir bilemiyorum. Keşke İstanbul’da olsaydım severek verirdim.

Istanbulda degilim ama istanbula sık sık gidiyorum ama sutumu sagdigimda 10 ml bilemediniz 20 ml anca cikiyor. Bebek kilo aldigi icin mama kullanmiyorum. Hicbir zaman dolaba sut stoklayim diyemedim. Keske yardimci olabilsem

Sen niye bu kadar celeleniniyorsun mamaya alistrmak icin dedim zaten bal verilmez 3 tanne cocuk buyutuk sekeri ilk etapta alistrmak verilmesi alistrmak icin zatrn ondan sonra iciyorlar emin ol o milyonlarca insanda bu tecrubelerden gecmistr bu bir oneri ona bakarsan butun mamalarin icinde tatlandirici var yani biraz yorum yaparken ezerek gelmeyin.. ben kimsenin yorumuna bile karismiyorum emin olun sariligi olan cocuklar 1 iki kasik sekerli su veriliyor

Benim bebeğim de hiçbir mamayı sevmemişti. En son doktor önerisiyle Similac denedik ve onunla büyüdü. Bir de onu deneyin denemediyseniz. Bu arada sorun mamayı sevmemesi değil memeye alıştığı için biberon sevmemesi olabilir. Damlalıkla, fincanla, kaşıkla vs. içirmeyi deneyin önce bence. Veyahutta anne memesine benzer biberonlar var onunla da deneyebilirsiniz.

Hayır, her yerde satılıyor. Market, eczane. Sağlıkla büyüsün kuzunuz. Çok takmayın kafanıza.
Benim kizimda emiyordu emrken gebe kaldim mamayi hic sevmedi 6 aylikken birakmak zorunda kaldik cunku dusuk tehlikem vardi aptamiler neler neler aldim bebegime guzel kiloloar aldiramadim aklimda bulunsun diye smilac marka iyiyse ne olur olmaz dogacak cocugumda kullanmak zorunda kalmam ama aklimda bulunsun. Ben mamayi sevsin diye icine biskuvi attim 1 kasik sekerler sutu oyle sevdi ondan sonra hic koymafim suan devam sutu iciyor 1 yasindan sonra inek sutune baslayacam allah izin verirse bagzen olasi durumlarfa boylr altarnatifler lazim cunku caresiz oluyorsun ac kalmasindan sa yada zayif olmasindansa degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…