- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Günlük 3 saat oluyor o zmn
hayır sabah veya akşam 1.5 saat. günde toplam değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlük 3 saat oluyor o zmn
Valla mı?
Anaaa ben nasıl bilemedim bunu ya??
Yeminle 37 haftaya kadar it gibi koştur koştur 8 e yetişicem diye karda kışta helak oldum.
Hiç de demediler haa
Yönetiler de bilmiyor galiba.valla biz bunca kurumsal olmamıza rağmen kimse dememişti. bir arkadaş uyanmış IKya söyledi. tabi kabul etmek zorunda kaldılar.
evi yakın olanlar sabah geç geliyor, uzak olanlar akşam erken çıkıyor.
Boyle birsey hic duymadim.Neye gore boyle dediniz kaynak gosterir misiniz.ona gore hakkımızı arayalimbu arada hamilelik süresince işe 1.5 saat geç gitme veya 1.5 saat erken çıkma hakkınız var.
Bende hiç duymadım süt izni hariç yanıhayır sabah veya akşam 1.5 saat. günde toplam değil.
Yönetiler de bilmiyor galiba.
Yeminle akşam saat 3.5 dan sonra ayaklarım kütük olurdu eşim maşaj yapardı iş yerinde.
Bileydim ya akşam ya gündüz kullanırdım hakkımı neyse görürsem bi gebe hemen derim.
Boyle birsey hic duymadim.Neye gore boyle dediniz kaynak gosterir misiniz.ona gore hakkımızı arayalim
Bende hiç duymadım süt izni hariç yanı
Memur musunuz?Muhtemelen ozel sektordesinz ve amiriniz inisiyatifinde.Zira kanunda böyle birsey yok keşke olsa.8 senede burada en az 15 hamilede gördüm. herhalde 7/24 üretim yapan yer keyfen bu izni vermiyordur die düşünüyorum :)
Memuriyette hiç duymadım ben kullanan özel sektördesiniz sanırımdemin arkadaşa da yazdım. 7/24 üretim yapan bir yeriz, kanunda yeri olmasa bu izni vereceklerini sanmıyorum
Ben de hic duymadim bunu kanun maddesi nedir?Valla mı?
Anaaa ben nasıl bilemedim bunu ya??
Yeminle 37 haftaya kadar it gibi koştur koştur 8 e yetişicem diye karda kışta helak oldum.
Hiç de demediler haa
emin misiniz, o süt izniyle oluyor diye biliyorumbu arada hamilelik süresince işe 1.5 saat geç gitme veya 1.5 saat erken çıkma hakkınız var.
süt izni annenin istediği saate ayarlanır, buna idareci karar vermemeli. ancak odun kafalı idareciler küçük bir bebeğin hakkını gasp etme hakkını kendinde bulabiliyor, onlara karşı pasif olmayacaksınız, direteceksiniz ki hakkınızı yemesinler. yedirmeyin de zaten minik bebeğin hakkını. ama öğretmenseniz o zaman işiniz zorlaşır çünkü bu konuda net bir yönetmelik maddesi yok, idarecinin vicdanına kalır
emin misiniz, o süt izniyle oluyor diye biliyorum
kusura bakmayınsanırım 5. yazışım. evet iş yerimizde şu an hamile olan arkadaşlarımız ya sabah geç geliyor yada akşam erken çıkıyorlar. süt izni farklı birşey ve hamile bir kadının süt izni kullanmayacağı sanırım bellidir.
tamam işte, bu saati memur anne belirliyor ama öğretmenlerde böyle değil, yönetmelik maddesi olmadığından idareciler işi yokuşa sürebiliyorMemuriyette ne yazık ki böyle bir durum yok.Süt izni aynı gün içinde ya sabahtan ya öğleden sonra (mesai saatleri içinde ) kullanılıyor.Mesai saatleri içinde kişinin kendisi zaten ayarlama yapiyor sabah ve ya öğleden sonra çalışıyor .
Özel sektörde bazı şeyler farklı uygulanıyor olabilir .
kusura bakmayın
bana lazım değil ama arkadaşlara yardımı dokunur belkihangi kanun olduğunu bilmiyorum ama sorarım yarın