Bunlar netten aldıgım resımler
Bunlar da benim hormonlularım...
Estetik durmuyor evet,ama tadı gayet hoş..
Artık kekinizi ağlatır mısınız,ıslatır mısınız,meyve ler ile mi süslersiniz orası size kalmış..Fikir olsun işte..
Ayrıca az kalsın kekim yanıyordu Princess of Rain in çenesi yüzünden ..
hkkhihihihihi naaaberrr princessPpP
maşallah valla elinizden ne kaçan ne de uçan kurtulamıyor. ben bunu çook önceden bir sitede görmüştüm ama hiç denemedim. kek kalıbı yıkamanın zorluğundan değil ama değişik şekilde kekler için süper fikir. elinize sağlıık.
Süper pratik bir şey bu canımcım..Eline koluna sağlık
Birde sade kek tarifi yaz yazına tam olsun canımcım:)
süper bir fikirmisssssssss
harikada görünüyolar canim
insallah denicem canim aklima yatdi valla eger denersem paylasirim zaten biliyxosun rezil olmak pahasinada olsa :)
Tarifi denemeden önce nette kısa bir araştırma yaptım lakin böyle bir yargıya rastlamadım...Mesajınız ve uyarınız üzere karton kutular - organik inorganik maddleler atıklar dönüşümler vb. üzerine kaynaklar buldum ve tek tek okudum..Haklılık payınız var,ama şunu belirtmek isterim ki yüzlerce binlerce kanserojen madde içeren materyalleri ne yazık ki her an bile bile kullanıyoruz,mutlaka önemi tartışılmaz,yanlız bu süt kutusunda kek olayı kırk yılda bir yapacağımız bir olayy.Her gün her dakika değil..Ne olursa olsun eğer zararı büyük ve ciddi bir boyutta ise tarifin kaldırılması talep edeceğim,kimse vesilemle zarar görsün istemiyorum..Arkadaşlar bu başlık ve bu tarif daha öncede yayınlanmıştı ama daha sonra böle süt kutularını yüksek sıcaklığa atıp içinde kek pişirmenin zararlı olduğu ve kanserojen maddee ürettiiği de yazılmıştı ..diikkat edin lütfen her duyduğunuzu yapmayın sevgilerimle...
Amaniiin,bunu gormustum daha once de hic denememistim.Ama libiskom masallah sana usenmemis hemen yapmissin ellerine saglik a.s.Aslinda bende denemek isterdim hosuma gitti...Seninki de cok guzel gorunuyor valla ama burada karton sut paketi bulmam zor :sm_confused: Neyse Tr den depolayip geleyim bos kutulari artik :))
Ya millet nasil buluyor boyle seyler,benim hic aklima gelmez hee :tomato:
Ilk nasil dogdu bu fikir acaba,mesela birisi keki dokecek uygun bir kap bulamamis sonra sut kabini kesip doldurmus icine falan ne bileyim delikafadulden
Dusunuyorum dusunuyorum baska hangi ilginc arac gerecler kullanilir mutfakta....CADIARZU
Saksi da kostebek pasta veya iki utu arasinda tost :roflol:
Abartmaaa abroad naniknanik :mymeka: Tamam sustumm :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?