Merhabalar...Aramıza hoşgeldin ...Bol lezzetli günlereŞenizarkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum mutfakta hamur işi ile uğraşmaı çok seviyorum süt paketi fikride süper bi fikir teşekkürler
Canım utandırma yaa ne var şurda iki kek çırpmışız...Sizlerle paylaşmak benim için çok keyifli...İnan son derece mutluluk duyuyorum..Yeni tekniklerini ve resmlerini dört gözle bekliyor olacağım:teytey:Valla ne çokıyorsa libiden çıkıyor üşenmiyor yapıyor birde resim ekliyr ben her seferinde resimleri çekiyorum öylece bekliyorlarrrrrrSoğan halkalarından bu yana gözüm üzerinde zaten cokacimcoook
Onlar içinde bir teknik geliştirdimmm ama valla canım çekti şimdi yarın yapmam lazımcokacimcoookcokacimcoook
Ne enteresan bır fıkır.Aklına saglık valla super .Sıkışınca hopppp kes sut kutusunu ıkı şık şık cırp kekı oldu da bıttı.Sagolasın benım gıbı pratıklıgın adamına harıka bı ılaç oldu
Tarifi denemeden önce nette kısa bir araştırma yaptım lakin böyle bir yargıya rastlamadım...Mesajınız ve uyarınız üzere karton kutular - organik inorganik maddleler atıklar dönüşümler vb. üzerine kaynaklar buldum ve tek tek okudum..Haklılık payınız var,ama şunu belirtmek isterim ki yüzlerce binlerce kanserojen madde içeren materyalleri ne yazık ki her an bile bile kullanıyoruz,mutlaka önemi tartışılmaz,yanlız bu süt kutusunda kek olayı kırk yılda bir yapacağımız bir olayy.Her gün her dakika değil..Ne olursa olsun eğer zararı büyük ve ciddi bir boyutta ise tarifin kaldırılması talep edeceğim,kimse vesilemle zarar görsün istemiyorum..
Bu konularda son derece özenli davranmaya çalışıyorum,HER DUYDUĞUMU yapmıyorum tabi ki bunu da nerden çıkardınızgamyoncuiremsu
Tekrar teşekkürler..
kaydirigubbakcemile3 Sen beniii öldürcennniiiii çıldırcannnıı canım:roflol:
Sana uymamam lazım benim. Yoksa ya Haziran'da işe yarım dünya olarak başlayacağım yada safram iyice azacak , taşlar kanala düşecek ve dünyamızdan çok daha sıcak bir mekana göç edeceğim
ayy süper bir fikir yaa
bende deneyeceğim:teytey:
bu süt kutusu keki daha öncede anlatılmıştı kutudaki folya ısısınca kansorajen etki yapıyormuş sağlığa zararlı olduğu söylenip tarif kilitlenmişti.
liboşum daha 2 gün önce ani misafirim gwldi ve bir baktım un az kalmış.
hemen senin bu fikir aklıma geldi ve 1 yumurta 1 çaybardak ölçüyle portakallı kek yaptım.
misafirlerim bile bu fikre bayıldılar.
bende liboş arkadaşım var diye seni anlattım
fikir onun diye.
çok mükemmel oldu fakat çok kabardı. hatta hamur içinden hamur çıktı pişerken. anladımki 1 çaybardağından 1 parmak eksik olması gerekli mazeme
ellerine yüreğine ve fikrine sağlık canım benim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?