Kekler - Pastalar Süt kutusunda Kek Resimli

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum mutfakta hamur işi ile uğraşmaı çok seviyorum süt paketi fikride süper bi fikir teşekkürler
Merhabalar...Aramıza hoşgeldin ...Bol lezzetli günlereŞeniz
Canım utandırma yaa ne var şurda iki kek çırpmışız...Sizlerle paylaşmak benim için çok keyifli...İnan son derece mutluluk duyuyorum..Yeni tekniklerini ve resmlerini dört gözle bekliyor olacağım:teytey:

a.s. Akıl benden değil gülüm nette buldum ..Ama daha önce de duymuştum..Denemek istedim..
Yanlız arkadaşımızın söylediklerini dikkate aldım..Bu detayı atlamak istemem..
-Gerçi düşünüyorum da hazır gıdalarda,kullandığımız tencere tavalarda,iğneden ipliğe her şeyde neredeyse minimum da olsa bu kans. maddelerden bulunuyor...Oranı çok önemli tabi.Dediğim gibi eğer bizlerin sağlığı söz konusu ise gerisi boş.
Daha güzellerini yapar paylaşırız değil mi:1hug:
Ama ben çok ciddi boyutlarda sorun teşkil edeceini sanmıyorum en azından umuyorum diyeyim..hihoyyyt

-----------------------------------

Bu konularda son derece özenli davranmaya çalışıyorum,HER DUYDUĞUMU yapmıyorum tabi ki bunu da nerden çıkardınızgamyoncuiremsu
Tekrar teşekkürler..[/COLOR]

........
bu sözümü size değil genel anlamda sölemiştim daha önce ki bu konuda açılan sayfadaki okuduklarımdan dolayı,sonuçta herkesin kendi fikridir....[/B]

canım süper olmuş paylaşımın için çoook teşekkür ederim bizde kutu süt eksik olmadığı için bunu mutlaka en kısa zamanda deniycem

dayanamadim ve yaptim bile cok kabariyo diye az koymusum buseferde fazla olmadi minik gibi :)

firindan yeni cikdi valla kokusu harika geldi burnuma ama tadini bilemicem
sogusun bide cikartip kesilmis halinide eklerim insallah

Gulnurcugum cok tesekkurlerŞeniz
TuananınAnnesı kızım sen ne tez canlı hatınsın:1shok: mubarek benden beterkaydirigubbakcemile3
Ellerıne saglık gııı...
Hadı test et onaylayacak mısın bakam beklıyorum:lepi:
dılım dılım kes de ıcıne de gorelım meraklımelahat smiliii
:tomato:

birdahaki sefere tatlim
esim kalkar kalkmaz kokuyu aldi ilik ilik yedi gerisinide yaninda aldi götürdükaydirigubbakcemile3
ama bayildi saolsun cok begenmis fotosunu kesmeye firsat kalmadi yani :)

Konu geyiğe dönmesin lütfen arkadaşlar.
Ben zararlı olduğunu düşünmüyorum.
Sonuç olarak içinde süt saklanıyor uzun zaman boyunca.

Sana uymamam lazım benim. Yoksa ya Haziran'da işe yarım dünya olarak başlayacağım yada safram iyice azacak , taşlar kanala düşecek ve dünyamızdan çok daha sıcak bir mekana göç edeceğim

Sana uymamam lazım benim. Yoksa ya Haziran'da işe yarım dünya olarak başlayacağım yada safram iyice azacak , taşlar kanala düşecek ve dünyamızdan çok daha sıcak bir mekana göç edeceğim

Öldürdün beni nen iki dakkada senağlama
Allah gecinden versin ağzından yeller seller alsın Çok üzgünüm çoook
Aman kek altı üstü nocEKK-tatlicadiarzu-
Bu arada meyvelisini de yaptım süper oldu...
bilginize..

ayy süper bir fikir yaa
bende deneyeceğim:teytey:

:dance: :dance: :dance: :dance:
Kolay gelsin şimdiden..delikafadulden Eğer normalkek ölçüsü kullacaksan canım,iki kutu edin derim..Anca yetiyor çünkü..
Sevgilera.s.

elleine kollarina saglik libosum valla supersin ha ,nirde bi tarif grsen hemen daliyon sende:roflol:
o hurmali syi ne yaptin gi merak etim valla
bende bu keki nette gormustum
bizim evde kek pek yenmez seninkoca seviyomus yap yap yedir anam
yarasin ikinizede hatta silkonlu afrodit ceylisimizede yarasin vallah:içelim:
ha bide su imzalarina bayliyom anam bende yapiyomda siradan seninki pek gozel oluyo

canım ilk defa görüyorum ve duyuyorum süt paketinden kek yapıldığını...
ilginçmiş doğrusu...
güzel görünüyo ellerine sağlık şekercim:)

bu süt kutusu keki daha öncede anlatılmıştı kutudaki folya ısısınca kansorajen etki yapıyormuş sağlığa zararlı olduğu söylenip tarif kilitlenmişti.

bu süt kutusu keki daha öncede anlatılmıştı kutudaki folya ısısınca kansorajen etki yapıyormuş sağlığa zararlı olduğu söylenip tarif kilitlenmişti.

Öncelikle merhabalar.. :1closedeyes: -!-
Royall arkadaşımız aynı uyarıda bulundu zaten biz de gerekli araştırmayı yaptık ve ilgili kişilerle irtibata geçtikgamyoncuiremsu..Sevgili editorlerimiz gereğini yaapar,luzumluysa müdahale eder..Mesajlarımı okursanız olmadı konuyu sildiririz açıklamamı da görmüşsünüzdür
Sizin de elinize sağlık :dilcikar: :tomato:
Sevgilerimlea.s.

yanlış anlaşılmasın ben konu kilitlensin yada silinsin istemedim.Hatta bu fikir çokta ilginç gelmişti.Zaten yaşadığımız dünyada kullandığımız yediğimiz birçokşeyde kansorejen madde var.Denemek isteyenler (bende dahil)bunun zararlı etkisinide bilmeliyiz.Libyana teşekkür ederim ayrıca yeniden bu tarifi hatırlattığın için.

liboşum daha 2 gün önce ani misafirim gwldi ve bir baktım un az kalmış.
hemen senin bu fikir aklıma geldi ve 1 yumurta 1 çaybardak ölçüyle portakallı kek yaptım.
misafirlerim bile bu fikre bayıldılar.
bende liboş arkadaşım var diye seni anlattım
fikir onun diye.
çok mükemmel oldu fakat çok kabardı. hatta hamur içinden hamur çıktı pişerken. anladımki 1 çaybardağından 1 parmak eksik olması gerekli mazeme
ellerine yüreğine ve fikrine sağlık canım benim:1hug:

abuuuvvdelikafadulden Ellerine sağlık canımcım..Foto çekseydin ya tam süper olurdu gııgamyoncuiremsu
Uyarı için teşekkürler Doram..Fırına da bağlı pişmesi tabi,çok kabardığını gördüğümüz vakit sıcaklığını düşürürsek daha güzel pişer içi
Şeniz Sevgiler..

Ay canım ya ne yapsan ağzım sualnıyo benim burdan...Hemen taşının Kayseri'ye!!!kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…