Bebek İkinci El süt sağma makinası

tostip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
176
5
68
43
İçel Mersin
arkadaslar uyguna sut sagma makınası arıyorum en azla 50 tl verebılırım cunku kanguru,bebek arabası ve park yatakta lazım sımdılık bunlar aklıma gelenler mersındeyım ve kargoyuda dusunuyorum elınızdee var mı acaba agustosta dogum yapacagım bunları tamamlamam lazım

öncelikle hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin benim kızımda ağustos doğumlu eğer düşünürseniz gerçi listenizde göremedim ama bir fikir olsun elimde chıcco oto oltuğu puset mevcut çok iyi durumda ve emsallerine göre uygun,90 tl ben ilk 6 ay çok rahat ettim hastane çıkışı içinde kullandım sallanabilir özelliği de çok iyi,

Eklentiler

• $882371_361517930629117_786563937_o.webp
    $882371_361517930629117_786563937_o.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 92
öncelikle hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin benim kızımda ağustos doğumlu eğer düşünürseniz gerçi listenizde göremedim ama bir fikir olsun elimde chıcco oto oltuğu puset mevcut çok iyi durumda ve emsallerine göre uygun,90 tl ben ilk 6 ay çok rahat ettim hastane çıkışı içinde kullandım sallanabilir özelliği de çok iyi,

amin cok tesekkur ederımm Allah bagıslasın sızınkısınıde ,evet bunuda hıc dusunmemıstım eger lıstemı uyguna tamamlarsam bunuda dusunurum cok tesekkur ederımm

Düşünürseniz eğer kraft var bende 50 tl vericem weevell süt saklama poşeti hediye ki zaten poşetler 27 tl

Medela süper bir pompa onu al kesinlikle kaçırma bu fiyata bendede kraft var şuan bende satıyorum sana 50 ye veririm ama medela yı kaçırma derim.

medelayı bende tavsiye ederim pazar günü sahibinden.com sitesinden aldım 65 liraya otobüsle gönderdi satan kişi kargoda ödememiş oldum.hemde 2 saate elime geçti.kullanıyorum memnunum.kraft kullananlar acıtıyor diyor

Back
X