arkadaslar uyguna sut sagma makınası arıyorum en azla 50 tl verebılırım cunku kanguru,bebek arabası ve park yatakta lazım sımdılık bunlar aklıma gelenler mersındeyım ve kargoyuda dusunuyorum elınızdee var mı acaba agustosta dogum yapacagım bunları tamamlamam lazım
öncelikle hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin benim kızımda ağustos doğumlu eğer düşünürseniz gerçi listenizde göremedim ama bir fikir olsun elimde chıcco oto oltuğu puset mevcut çok iyi durumda ve emsallerine göre uygun,90 tl ben ilk 6 ay çok rahat ettim hastane çıkışı içinde kullandım sallanabilir özelliği de çok iyi,
öncelikle hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin benim kızımda ağustos doğumlu eğer düşünürseniz gerçi listenizde göremedim ama bir fikir olsun elimde chıcco oto oltuğu puset mevcut çok iyi durumda ve emsallerine göre uygun,90 tl ben ilk 6 ay çok rahat ettim hastane çıkışı içinde kullandım sallanabilir özelliği de çok iyi,
amin cok tesekkur ederımm Allah bagıslasın sızınkısınıde ,evet bunuda hıc dusunmemıstım eger lıstemı uyguna tamamlarsam bunuda dusunurum cok tesekkur ederımm
merhaba süt sagma makınası kraft marka elektrıklı 2 ay kullandım sıfır kutusunda ıkızlerım bıberona alısık oldukları ıcn bıberonu göndermıycem lakın her bıberon oluyor...