• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Süt saklama kapları, poşeti, emzirme yastığı, göğüs kelebek koruyucu,dönence vs

secretgardenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
105
5
48
35
Balıkesir
herkese iyi akşamlar, ihtiyacım kalmadığı için bebeğimle ilgili bazı ürünleri satıyorum. balıkesir içine isterseniz elden teslim edilir. diğer illere kargo alıcıya aittir.
1. Lansinoh süt saklama poşeti 19 adet : 10 tl ,

2. 4lü Lansinoh süt saklama kapları: 10 tl,

3. emzirme yastığı:pembe yıldızlı bebefox marka hiç kullanılmadı. çok memnun olanlar var ancak ben bir kere denedim yastıksız bana daha rahat geldi:
15 tl ,

4. Avent göğüs kelebek koruyucu : bu ürünü hiç kullanmadım kutusunda duruyor, yeni doğum yaptığımda göğüs kalkanı istediğimde eşim yanlışlıkla bunu almış faturasını attığı için iade edemedim. :10 tl

5. Dönence: playgro'nun el ile kurmalı dönencesi: 15 tl

6. Banyo şapkası: etrafı pembe chicconun banyo şapkası banyo esnasında sudan korkan gözlerine ve kulaklarına su kaçmasını engellemek için kullanılıyor , internette ürün hakkında olumlu yorumlar okuduğum için önceden almış bulunduk ancak kızım yıkanırken sudan korkmadı ondan kullanma gereği duymadım
fiyatı: 7 tl

7.Kız bebek ayakkabısı: LCW Lacivert- pembeli 17 numara kız bebek ayakkabısı: Ürün hediye olarak geldi. ancak benim kızım biraz büyük ayaklı doğduğundan ona olmadı: 8 tl

Ürünlerin resimlerini en kısa zamanda yükleyeceğim .

dönence ve banyo şapkası satılmıştır.

$156211417lhj.webp $156211417mxc.webp $156211417uay.webp $156211417wzw.webp $156211417y2z.webp $1562114173f0.webp

merhaba süt saklama poşetleri ve kaplarını almak istiyorum. duruyorlardır umarım :) haftaya balıkesirde olabilirim ancak elden alabilirim o zaman. ayırabilirmisiniz??

Back
X