- 24 Haziran 2016
- 7.511
- 26.533
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Hiç üzülmeyin. Aynı sorunları yaşadım. Bir doktor “senin bebeğin mamayla büyüyecek” dedi. Çok üzülmüştüm. Doktorumuzu değiştirdik. Hem mama verdim hem emzirdim. Emzirdikçe gelecek süt. Doktor ayarlamıştı ne kadar mama vereceğimi. 2 günde 1 tartıya gidiyorduk. Gram gram hesap yaptık. Saat kaçta kaç ml mama verdim, kaç dakika emzirdim hepsini kaydettim. Yavaş yavaş sütüm arttı. Mamayı kademeli azalttım. Kısa sürede sadece süte geçtik. 25 ay emzirdim.Kızlar dogum yapalı bugun dort gun oluyor. Ama suan moralim cok bozuk bugun hastaneye gittik tartısına bakıldı baya bı kilo vermıs bebegim. Doktor mamayıda tavsiye etti ben kullanmak istemiyorum ama aglıyor birde sol gogsumu emıyo saga alıstıramadım henuz sut geliyor ama memeyıde kavrayamadı. Gogus pedıde aldım denedik olmadı. Pompayla sagıyorum az geliyor. Gogus ucum zaten acayip sızlıyor krem suruyorum pek bı fayda yok Lutfen tecrubeleınızı benimle paylasin sütüm gelırmı pes etmek istemiyorum.
Esım cok karsı mamaya ha birde sureklı herseye yorum yapan ailesi var. Daha cok sinirleniyorum kilo kaybettiğini bile soylemedım hıc birıne ama yinede anne sutu daha saglıklı gelişimi ıcınBende ayni durumu yasamistim, sutum cok cabuk kesildi ve mamaya basladim. Pismanmiyim? Hayir. Cok sukur yavrumun sagligida yerinde..
Bugun tartı olayını ogrenene kadar iyiydim ama suan cökmus haldeyim. Bebekte inat ediyor doymuyor bilmiyorum napıcam.Hiç üzülmeyin. Aynı sorunları yaşadım. Bir doktor “senin bebeğin mamayla büyüyecek” dedi. Çok üzülmüştüm. Doktorumuzu değiştirdik. Hem mama verdim hem emzirdim. Emzirdikçe gelecek süt. Doktor ayarlamıştı ne kadar mama vereceğimi. 2 günde 1 tartıya gidiyorduk. Gram gram hesap yaptık. Saat kaçta kaç ml mama verdim, kaç dakika emzirdim hepsini kaydettim. Yavaş yavaş sütüm arttı. Mamayı kademeli azalttım. Kısa sürede sadece süte geçtik. 25 ay emzirdim.
Banyoya girince sıcak su tutun göğüslerinize. Süt daha çabuk gelir. Emzirme pozisyonlarını öğrenin, yaralara fayda sağlar. Bir de o zaman yoktu ama şimdi gümüş başlıklar var, yara olmasını engelliyormuş.
Esım cok karsı mamaya ha birde sureklı herseye yorum yapan ailesi var. Daha cok sinirleniyorum kilo kaybettiğini bile soylemedım hıc birıne ama yinede anne sutu daha saglıklı gelişimi ıcın
Bu arada söylemeyi unuttum. Kan ve idrar tahlili de yaptırın önlem olarak. Benim kızda mesela böbrek reflüsü yüzünden idrar yolu enfeksiyonu varmış ve kilo kaybının sebebiymiş.Bugun tartı olayını ogrenene kadar iyiydim ama suan cökmus haldeyim. Bebekte inat ediyor doymuyor bilmiyorum napıcam.
Cnm her bebek doğduktan sonra ödemi attığı için kilo kaybı görülür. Benim kızımda sağ gögsümü almamıştı. Ayakta emzirdim öyle alıştı. Evet anne sütü iyi ama gelmiyosa mama tabiki. Üzülme gelicek sütünKızlar dogum yapalı bugun dort gun oluyor. Ama suan moralim cok bozuk bugun hastaneye gittik tartısına bakıldı baya bı kilo vermıs bebegim. Doktor mamayıda tavsiye etti ben kullanmak istemiyorum ama aglıyor birde sol gogsumu emıyo saga alıstıramadım henuz sut geliyor ama memeyıde kavrayamadı. Gogus pedıde aldım denedik olmadı. Pompayla sagıyorum az geliyor. Gogus ucum zaten acayip sızlıyor krem suruyorum pek bı fayda yok Lutfen tecrubeleınızı benimle paylasin sütüm gelırmı pes etmek istemiyorum.
Mamaya karşı olan eşine soyle câanım 7 aylık dogan biri 1500 diğeri 1200 Gr olan bebeklerim mama ile besleniyor şuan düzeltilmiş yaş ile 2 ay 5 kg adamı hasta etmesinler süt yoksa yok ölecek değilsin ya çok istiyorsa kendi memesino sagip süt versinEsım cok karsı mamaya ha birde sureklı herseye yorum yapan ailesi var. Daha cok sinirleniyorum kilo kaybettiğini bile soylemedım hıc birıne ama yinede anne sutu daha saglıklı gelişimi ıcın
Yahu zehir değil merak etmeyin . Ac mi kalsin çocuk .Esım cok karsı mamaya ha birde sureklı herseye yorum yapan ailesi var. Daha cok sinirleniyorum kilo kaybettiğini bile soylemedım hıc birıne ama yinede anne sutu daha saglıklı gelişimi ıcın
Sutun gelmesi bende enaz 1 hafta surdu.ayrica bebegnz kilo vermemistr yeni dogduklarinda sis oluyolar bikac gunde o sislik iniyo.gogus ucu kremi olarak bana sadece mustela iyi gelmisti digerleri hic ise yaramadi.saglicakla buyutun bebegnzi hayrli ugurlu olsnKızlar dogum yapalı bugun dort gun oluyor. Ama suan moralim cok bozuk bugun hastaneye gittik tartısına bakıldı baya bı kilo vermıs bebegim. Doktor mamayıda tavsiye etti ben kullanmak istemiyorum ama aglıyor birde sol gogsumu emıyo saga alıstıramadım henuz sut geliyor ama memeyıde kavrayamadı. Gogus pedıde aldım denedik olmadı. Pompayla sagıyorum az geliyor. Gogus ucum zaten acayip sızlıyor krem suruyorum pek bı fayda yok Lutfen tecrubeleınızı benimle paylasin sütüm gelırmı pes etmek istemiyorum.
Aynı ilacı bende kullandım bende de olumlu sonuç verdi. Bir sürü çay ben damla da var. Çözümsüz bir sorun değilYahu zehir değil merak etmeyin . Ac mi kalsin çocuk .
Tabiki sütünüzü arttırmaya çalışın bol bol emzirin herşeyi yapın ama sırf formül mama vermemek için çocuğu ac bırakmak nedir ?
Bu arada bana doktorum sütümü arttırmak için motilium diye bie ilaç vermisti bir süre kullandım çok faydasını gördüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?