Tesekkurler nolur dua edin mamaya alismadan sutum gelsinOncelikle sakindaha cok yeniymis illa ki sutunuz gelir. Sut arttirici birsuru sey satiliyor mutlaka alin hepsini de deneyin. Bolca su icin ayrica. Sagmaya ve emzir.eye israrla devam edin. Mama gerekiyorsa emzirdikten sonra vermeye ozen gosterin. Allah uzun omurler versin bebise de size de
Insallahzaten ilk 5 gune kadar gelmemesi normal kiminin 2 gunde gelir kiminin 5 gunde uzulme.
Sarilik olur rahatsiz olur dedi doktormama vermesine izin verme. Allah saglikla büyütmene nasip etsin.
ilk 3 gün benimde gelmedi. sen bol bol cay su ic gelir. gelmezse ozaman alternativ düsünürsün. ama gelmemesi normalmis ondan moralini bozma daha kötü olursun
Evet doktorda oyle dediMoralini bozma sakın. Sen stres yaptıkça olan sütün de gider. Hümana stil tea al . Sanırım günde 4 bardak içiliyordu. Çok iyi süt yapıyor. Bir de sütün gelene kadar mama ver çocuk aç kalıp şekeri düşmesin, sarılık olmasın.
Aman mama çok tehlikeli alışırsa sseni istemez uzun uzun emzir ki gelsin ondan sonra mama verşn oda kaşıkla verin nacizane tavsiyem daha çok yeni gelir inşallah sütünüzTesekkurler nolur dua edin mamaya alismadan sutum gelsin
Benim de ilk zaman sütüm gelmemişti. Mama vermistim. Hiç mamaya alışma gibi bir durum olmadı . Lohusasın sen şimdi . Mamaya alışır diye düşünüp üzme kendini.Evet doktorda oyle dedimama veriyorum bi yandanda gogsumu vermeye calisiyorum sonra sagiyorum ama bos
Sarilik olur rahatsiz olur dedi doktorerken de dogdu
Allah razi olsunorasini doktor daha iyi bilir. benim doktor 3 gün verdirmedi cocuk 500 gr verdi icim gitmisti. ama o sayede sütüm gelmisti. sen dert etme bol bol yumosunu kokla öp. hormonlarin sayesinde gelir. bol bol dua edicem
Dün dogum yaptim az sutum vardi bugun ciktim banyo yaptim ama sutum bir damla bile yokk ayni durumu yasayan varmi sutum neden boyle oldu bebegim yoruluyo ememiyor hemsiresi mama verdipompayla sagmaya calisiyorum gine yok gine
5gun ne yaptiniz sagdinizmi bos bos cunku bebeim gelmiyo die emmiyoSıkma sakın canını arkadaşım, gerekirse mama ver ve sakın üzülme. Benim iki çocuğumda da 5. gün süt geldi. Yapısal bence bu durum.
boş emzirmiştim. Önce emzirme aç olduğu için çekiyor sonra mama veriyordum.5gun ne yaptiniz sagdinizmi bos bos cunku bebeim gelmiyo die emmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?