• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütlü kahve lekesi, sinir hsstalığı olabilir mi?

Haklısınız çok teşekkür ediyorum totalde çok küçük çilleri saymazsanız kaç lekeniz var acaba.

Bir de koltuk altı ya da kasık çillenmeleriniz var ise kaç yaşında oldUlar hatırlıyor musunuz
Yani büyük olarak düşünürsek 5i geçmez :)
İnanın hiç hatırlamıyorum.
İnş evladınız benden çok daha hafif geçirir

Yani büyük olarak düşünürsek 5i geçmez :)
İnanın hiç hatırlamıyorum.
İnş evladınız benden çok daha hafif geçirir
Anladım cevap için çok teşekkür ediyorum
Bize tanı konulmadı gen testi yaptırdık negatif çıktı korku hep var Rabbim tüm evlatlara tüm hastalara kalıcı şifalar versin inşallah

Bize tanı konulmadı gen testi yaptırdık negatif çıktı korku hep var Rabbim tüm evlatlara tüm hastalara kalıcı şifalar versin inşallah
Darısı başımıza lütfen bize dua edin sizin gibi bir sonuç alalım bizde 🤲🏻ömür boyu belirli aralıklarda sadece kontrole gitmek cidden tek duam

Darısı başımıza lütfen bize dua edin sizin gibi bir sonuç alalım bizde 🤲🏻ömür boyu belirli aralıklarda sadece kontrole gitmek cidden tek duam
Amin inşallah Rabbim çok güzel sonuçlar almayı nasip etsin dualarım sizinle . Gelişmeler oldukça bizlere de haber verin

Amin inşAllah.
Negatif çıktıysa korkmanıza gerek yok artık gen testinde ben de pozitif çıktı zaten öncesinde teşhisim de vardı❤️

Back
X