Tatlı Tarifi Sütlü Nuriye- Ülker Teremyağ Sponsorloğunda

uu basarılı ya bu

Utandirma beni kizz teşekkür ederim icranimmm

Sağol ya
cok gabasın harbı .. bazen cok gaba olabılıyosun ellerıne kollarına saglık .. mutfagından bereket .. sofrandan huzur eksık olmasın .. gecmıs bayramlarında mubarek olsun .. yarısmada basarılar dıler .. gozlerınden operımm bırıncılık yakısır harbıden harbıme

Teşekkür ederim o senin gabalığın niye bayram msji attin anlamadim sütlü nuriyeyle ilgili bayram aniniz mi var yoksa

Arbimmmmmmmmm bu aen olamaZsinnnnn ne hamarat bir bacimsin sen masalllah masallah
Benim tabii kii kim olcakk

Arbimmmm kim yapti soyleee hadi
bizzat kendim yaptim
Harbimmm sütlü harbicim birileri sana tembel avratmı diyorduuu Maşallah kuzuma ellerine emeğine sağlık.. Buram buram emek , sabır , başarı kokuyor bol şansss Ben seni TUTUYORUM
beni cekemeyenlerin uydurdugu dedikodu o dilosumteşekkür ederim canimm bende kendimi tutuyorum
ben de boyle severım agza gelmelı fındılar .. dıger turlu toz gıbı ı ıı oyle yapın bana yanı
Bende öyle seviyorum tatlim ya,iri iri ağıza gelmeli. Hadi sira sende,yap gorelim

Benim tabii kii kim olcakk

bizzat kendim yaptim

beni cekemeyenlerin uydurdugu dedikodu o dilosumteşekkür ederim canimm bende kendimi tutuyorum

Bende öyle seviyorum tatlim ya,iri iri ağıza gelmeli. Hadi sira sende,yap gorelim
tamam kuzum ben assolıst gıbı en son cıkcam

gıızzz arbim çok fenasın sen ya,yani nevresteye en sonunda havlu attırdın ya pes
bu ne güzel bir görüntü böyle,ellerine kollarına emeğine sağlık canım,eminim tadıda nefistir.sana tembel avrat diyenler utansınbundan sonra hep gel bu taraflara yarışmaya diyeceğim ama kendine birşey yapmandan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…