- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Sensin deli avratne tembeli tam deli avrat o,katılmasın zaten çıtayı yükseltiyor,kesinlikle ısrar yok
Teşekkür ederimmm canimmVay anam vayy, gözlerim neler görüyor
Çok güzel görünüyor eline sağlık HarbikızBaşarılar
Yapma Prensesim Harbi artık yarışmamızın aranılan üyesine tembeli tam deli avrat o,katılmasın zaten çıtayı yükseltiyor,kesinlikle ısrar yok
Bak hala konuşuyorpinkooo bakk suçu hep senin üstüne atıyorrr nerdesinnn..dejavu yaşıyorumm sankimm dün bunun tersi olmuştu galibaa.
KK şoka girdiSensin deli avrat
Teşekkür ederimmm canimm
Bencede biraz da Tolin'in peşine düşKK şoka girdi
Şimdi Tolin'in peşine düşelim ondan daha neler çıkar kimbilir
Bencede biraz da Tolin'in peşine düş
sen benim tatlımı niye görmüyorsun harbim Nuriye gözünü kör mü etti ne bak o nurüye yenir biter ama ben nejla hep burdayım
matmazelimm nuriye gözümü kör etti hakkaten
Dimiharbim o değil de bir Nuriye seni üstad yaptı kız ...düşün dilber dudağı yapsan artık ne olucak
baklava gibi ama daha hafif. Serbetli tatli hic sevmem ağır gelir bana ama bir oturusta 5 dilim yedim. Gerçekten tavsiye ederim. Teşekkür ederimtadını çok merak ediyorum malzemelerim tam olunca bende yapayım elinize sağlık olsun.
Teşekkür ederim canimmHarbi,harbi çok güzel olmuş ellerine sağlık ama ben beceremem bunuşöyle daha basit seylere bakim
Bende yeni öğrendimSütlü nuriye böyle mi oluyormuş yaa hiç gormemiştim daha önce bende muhallebi gibi bir sey sanıyordum adından dolayı
Elinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?