Tatlı Tarifi Sütlü Nuriye- Ülker Teremyağ Sponsorloğunda

Harbi,harbi çok güzel olmuş ellerine sağlık ama ben beceremem bunu şöyle daha basit seylere bakim

tadını çok merak ediyorum malzemelerim tam olunca bende yapayım elinize sağlık olsun.
baklava gibi ama daha hafif. Serbetli tatli hic sevmem ağır gelir bana ama bir oturusta 5 dilim yedim. Gerçekten tavsiye ederim. Teşekkür ederim
Harbi,harbi çok güzel olmuş ellerine sağlık ama ben beceremem bunu şöyle daha basit seylere bakim
Teşekkür ederim canimm ben becerdiysem sen hayli hayli becerirsin şekerim

Sütlü nuriye böyle mi oluyormuş yaa hiç gormemiştim daha önce bende muhallebi gibi bir sey sanıyordum adından dolayı
Elinize sağlık

Sütlü nuriye böyle mi oluyormuş yaa hiç gormemiştim daha önce bende muhallebi gibi bir sey sanıyordum adından dolayı
Elinize sağlık
Bende yeni öğrendim ilk kızlar sütlü nuriye yap dediler,yaparim nolmus ki dedim,sonradan fark ettim nasıl bi belaya bulastigimi
Teşekkür ederim

Bayildimmm Tarifininizi gordugumdem beri "cilveli nuriye cilveli nuriye " diye dolaniyorum az once anladimki NURIYE degil NACIYEYMIS cokk begendim Ellerinize saglik Bizde cilveli Nuriyeden istiyoruz ahandaa taabbaaamizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…