Tatlı Tarifi Sütlü Nuriye- Ülker Teremyağ Sponsorloğunda

ay deme kız öyle utandım valla elimden herşey gelir,hiçbişey yapmam öyle bi modelim ben teşekkür ederim
Bugünü tarihe geçirelim belki bir daha yaşayamayız
Tembel avrat diyenler utansınKim demiş acaba
bence de sen resim al,unutuyosun sonra

Bu hünerlere bakınca kendime diyorum ki kızım sen de kadın mısın?
Çok üşenirim ben yahu..
Şahane görünüyor, tadı da öyledir eminim.
Ellerine sağlık..

tembelsin yani valla elinden böyle geliyorsa naza çek kendini zaten yapma öyle herkese
tembellikte master yaptım ya amerikada 2 yıl okudum. bu yıl da doktora yapıcam kısmetse
Ben dedim ama öyle yüzüne yüzüne demedim ima ettim
neyyy şimdi bana msjları döktürme. ilk sen başlattın hatta brokoli çorbama dedin
Harbim ben bu nuriye yi de seni de yirim yirim kuzum

Ellerine emeğine oklavana sağlık
ayy matmazelimmm teşekkür ederim tatlımm

ay deme kız öyle utandım valla elimden herşey gelir,hiçbişey yapmam öyle bi modelim ben teşekkür ederim

bence de sen resim al,unutuyosun sonra
Bak gördün mü tüm kk seni beceriksiz sanıyormuşSayemde ne becerikli olduğunu gördüler
Bunu asla unutamam üstadım

Beklenen tarıf gelmıs
Yalnız bendekı nası bı hısse nevosla pınkın bı yazısmasını okudum bugun ayak ustu nedense aklıma sen geldın harbı tatlı yapıyo galıba dedım harıka gorunuyor basarılar

Bu hünerlere bakınca kendime diyorum ki kızım sen de kadın mısın?
Çok üşenirim ben yahu..
Şahane görünüyor, tadı da öyledir eminim.
Ellerine sağlık..
ben gazla çalışıyorum nomunomuchua lpg'liyim hayatında görüp görebileceğin en üşengeç insanlardan biri benim. hırs yaptım çok uğraştılar benle teşekkür ederim

yaparsın yaparsın ama bu tatlı notunu düşürecek tembellikte

Demek ki çok uğraşmışsın çorbamla yoksa dermiyim hiç öyle şeyler öylesin ama sen doğruyu söylememi sevmiyorsun diye demem yani

Bak gördün mü tüm kk seni beceriksiz sanıyormuşSayemde ne becerikli olduğunu gördüler
Bunu asla unutamam üstadım
kk yememiş içmemiş beni çekiştirmiş sağda solda bunu gördük ay ne desem bilemedim nevoş,bir daha de bakim üstadım dee,harbi üstadım de banaaa

hep beni çekiştiriyolar ondandır teşekkür ederim

yaparsın yaparsın ama bu tatlı notunu düşürecek tembellikte
bişey olmaz 3 5 güne unutulur
Tamam kabul ediyorumHarbi üstadımdır bundan sonra
vay anasınıı

Ayrılmaz parçalarız ya ondan bizi görünce aklına harbi gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…