Tatlı Tarifi Sütlü Nuriye- Ülker Teremyağ Sponsorloğunda

harbim çosturmuşssun maşallah ellerine sağlık kıız
Meryemcim nevresteyi gömmek adına birşeyler yapmam gerekiyodu basardim sanirim teşekkür ederim tatlimm
Ellere sağlık Harbican
teşekkür ederim megimm
Bayildimmm Tarifininizi gordugumdem beri "cilveli nuriye cilveli nuriye " diye dolaniyorum az once anladimki NURIYE degil NACIYEYMIS cokk begendim Ellerinize saglik Bizde cilveli Nuriyeden istiyoruz ahandaa taabbaaamizz
Ay ilahi bizim kız nazlı biraz ama

Teşekkür ederim canimm ben becerdiysem sen hayli hayli becerirsin şekerim
Yok canım ben hiç sanmıyorum yapacağımı pek cesaretsizim KV ile bayramlarda baklava yapıyoruz ama ben ayak işlerine bakıyorumGetir götür bide o minik bezeleri merdaneyle büyütüyorum Kendi başıma hiç kalkışmadımAslında öğrenmem lazım ilerde bende KV olcam gelini alıp yapardım, yada ben yapmayı bilen gelin âlim en iyisi ohhh mis

Ağzımın suyu aktı resmen ne güzel görünüyorlar :))

Bi tarafım şişecek nuriye sayesinde

Ellerinize sağlık :)

BEğeenilmeyecek gibi değil
Teşekkür ederim canimm

O da bir seçenek tabii bende ilk defa kalkistim tek başıma. Bekarken annemle yapardik ama ben sadece yufka acardim. Baştan sona ilk defa yaptim. Çok endiseliydim olur mu olmaz mı diye ama cidden güzel oldu

Ağzımın suyu aktı resmen ne güzel görünüyorlar :))

Bi tarafım şişecek nuriye sayesinde

Ellerinize sağlık :)
bizim nuriye zilli çıktı,görenin agzinin suyu akiyo
Teşekkür ederim

Hikayesi ilgincmis :) ellerine saglik yarismada basarilar :)

Daha once hic yemedim bu tatliyi ama baya emek istedigi belli oluyor canim harika girunuyor ellerine saglik

Bu arada bu tatlinin hikayesi de hem aci hem tatliymis :)

Canım ben karar verdim diyetine uygun şekilde yapıcam tam buğday unuyla ama şu şeker işi bozuyor oyüzden kullanmasından sadece sütü kullansam olur mu sütünde kendine has şekeri var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…