Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
selam
oyumu verdim bende
tüm arkadaşları tebrik ederim ama en çok beğendiğime verdim
gerçekten objektif bir şekilde verdiğime inanıyorum oyumu
iyi olan kazansın

Yarışmaya katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten hepsi birbirinden güzel ellerinize emeklerinize sağlık.
Benim oyum elossaya bayıldım tarifine ve sunumuna

Bende katılacaktım ama yetişemedim bir sürü aksilik çıktı Diyabetik tatlılarımdan yapacaktım size.
Benim oyum tel kadayıflı muhallebiye
Başarılar diliyorum herkese

Kafiyeli oldu sanki

Bende katılacaktım ama yetişemedim bir sürü aksilik çıktı Diyabetik tatlılarımdan yapacaktım size.
Benim oyum tel kadayıflı muhallebiye
Başarılar diliyorum herkese

Kafiyeli oldu sanki

Çok teşekkürler

Oylama başlamışherkese bol şanslar bu heycanı devam ettiren ve birbirinden güzel lezzetli tarifleri bizimle paylaşan arkadaşlara,oylamaya katılıp bu heycanı onlarla paylaşacak olan herkese teşekkürlerbir yandada bu kadar güzel tariflere oy verecek olan üyelerimize allah kolaylık versin çok zor

Son düzenleme:
Evet canım çok güzel
Daha nice yarışmalara diyelim inşallah

Ahh evet inşallah

İnşallah yakın zamanda da tekrar olur. Hem benim gibi ilk kez katılanlar acemiliğini atmış olur. Hem de tekrar bir araya gelmiş oluruz bu vesileyle

Ahh evet inşallah

İnşallah yakın zamanda da tekrar olur. Hem benim gibi ilk kez katılanlar acemiliğini atmış olur. Hem de tekrar bir araya gelmiş oluruz bu vesileyle
Hepimiz istediği müddetce burdayız tatlım ve hepberaberiz

Nevrestecigim,diyet guruplarina dikey gecis yaptim
Senide bekliyorum,bayramdan sonra

Hemşom büyük sorumluluk verme bana utandırmayayım seniBenimde artık bir ucundan tutup başlamam gerekiyorAma bu tatlıları görmemek lazım hepsi birbirinden güzel

Hemşom büyük sorumluluk verme bana utandırmayayım seniBenimde artık bir ucundan tutup başlamam gerekiyorAma bu tatlıları görmemek lazım hepsi birbirinden güzel
Yok hemsom,ben zayiflamadan gelmem gayri buralara

GünaydınOylama başladıHaydi bu güzel tatlılara oy verme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…