Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
selam ızlar nasılsınız inşallah konuyu yalnış yere acmıyorumdur ben yeni evliyim ve bayramda baklava yapmak isitiyorum güzel tarifleriniz varsa bir zahmet yaza bilirimisiniz saygılR sevgiler

selam ızlar nasılsınız inşallah konuyu yalnış yere acmıyorumdur ben yeni evliyim ve bayramda baklava yapmak isitiyorum güzel tarifleriniz varsa bir zahmet yaza bilirimisiniz saygılR sevgiler

Hoş geldim canım burası kadınlar kulübünün yarışma bölümü burda hanımlar hünerlerini seğileyip yarışıyorşar bir tatlı bir rakepet ortamı yanlış yerdesin biraz bekle kadınlar kulübünden bir kaç adres vereyim faydalan canım
Nevrestenin birbirinden güzel ev tatlıları vardır sayfaları incele buda linki
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/589191-nevrestenin-mutfagi.html
Buda kekli baklalava nın tarifinin linki
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...829-mutfagim-atolyem-9829-9829-9829-a-29.html
İnşallah yardımcı olmuşumdur

Son düzenleme:
aaaaaaaa :) prdon teşkür ederim hoş bulduk :)

Canım bişey değil çok tarif var aslında kadınlar kulübünde bir birinden marifetli hanımlarımızın topiğleride
Benim aklıma gelenleri hemen yazdım incelersen bulabilirsin nezaman istersen yardımcı olurum tatlım

Son düzenleme:
Slm cnm.yukarda verdigim sütlü nuriye tarifine bak.O hamurla baklavada yapabilirsin.15 -15 bezelere ayir hamurlari,ortasina fistik veya ceviz ekle,serbetinide normal suyla yap olur..
Kolay gelsin

Son düzenleme:
Slm cnm.yukarda verdigim sütlü nuriye tarifine bak.O hamurla baklavada yapabilirsin.15 -15 ayir hamurlari,ortasina fistik veya ceviz ekle,serbetinide normal suyla yap olur..
Kolay gelsin
Canım nasıl unuttum evet oda uyğun bir tatlıhummalı bayram temizliğinden kusra bakma
çok teşkür ederim ikinizde çok hoşsunuz :)

Ne demek canım benim

Son düzenleme:
Herkesin ellerine sağlık arkadaşlar..

Oyum Elossa'ya bu kez..

Kararsızım

Hem de feci kararsızım bu kez

Hemşom senin tatlında aklımda ama senden başka 3-4 tarif daha varHatta 5-6 tarifte olabilir:44:İşimiz bayağı zorBuarada cepten beğen yapmak zor oluyor:44:Tüm mesajları beğenmek istiyorum,bazıları oluyor bazıları nekadar uğraşsamda olmuyor yanlış anlaşılmasın

Bende verirsem acaba diğerlerine haksızlıkmı yapmış olurum düşünçesi oluştu :44:
Ne yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…