selam ızlar nasılsınız inşallah konuyu yalnış yere acmıyorumdur ben yeni evliyim ve bayramda baklava yapmak isitiyorum güzel tarifleriniz varsa bir zahmet yaza bilirimisiniz saygılR sevgiler
selam ızlar nasılsınız inşallah konuyu yalnış yere acmıyorumdur ben yeni evliyim ve bayramda baklava yapmak isitiyorum güzel tarifleriniz varsa bir zahmet yaza bilirimisiniz saygılR sevgiler
Canım bişey değil çok tarif var aslında kadınlar kulübünde bir birinden marifetli hanımlarımızın topiğleride
Benim aklıma gelenleri hemen yazdım incelersen bulabilirsin nezaman istersen yardımcı olurum tatlım
Hemşom senin tatlında aklımda ama senden başka 3-4 tarif daha varHatta 5-6 tarifte olabilir:44:İşimiz bayağı zorBuarada cepten beğen yapmak zor oluyor:44:Tüm mesajları beğenmek istiyorum,bazıları oluyor bazıları nekadar uğraşsamda olmuyor yanlış anlaşılmasın