Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
cnm saka takildim ben.icinden hangisini begendiysen ona vercen tabiki
Bende verirsem acaba diğerlerine haksızlıkmı yapmış olurum düşünçesi oluştu :44:
Ne yapacağız
herkes böyle düsünürse kim oy kullanacak
Efser'im netim geldi
Gözün aydin cnm

Ben de canım
Hangi tatlıya oy vereceğiz dediğin gibi birine versem diğerine haksızlık yapıyorum gibi geliyor
Allahtan herkes böyle düsünmüyor,yoksa ne olurdu düsünmek istemiyorum
Bilmiyorum hepsi çok güzel

Bencede,olsada yemesek,baksak

Tabi ki canım haklısın ama benim beğendiğim çok tatlı var

Benim katildigim yarismalarada oy kullanmamaya yeminlimisin hemsom
Yok canım öyle söylüyorum mutlaka vereceğim oyumu

Onuda düşündüm canım ama sanki olmaz gibi :18:ben düşünürüm bu gidişle son güne kadar

Evet canım olmaz mutlaka vermemiz lazım

Şimdi haşladığım içli köfteleri yiyelim sonra tatlıyı düşünürüz

Son düzenleme:
Yarışmaya katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten hepsi birbirinden güzel ellerinize emeklerinize sağlık.
Benim oyum elossaya bayıldım tarifine ve sunumuna

Canım benim güzel arkadaşım çok teşekkür ederim

Herkesin ellerine sağlık arkadaşlar..

Oyum Elossa'ya bu kez..

Megim şekercim çok teşekkür ederim bende seni en kocamanındaaannn

Günaydın

KAZANDİBİ

Kazandibi İçin Gerekli Malzemeler;

1.5 litre süt
250 Gr Toz şeker
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı margarin
1 Paket pudra şekeri

Yapılışı;

İlk olarak elimizde bulunan 1.5 litre Sütümüzü Derin Bir Tencereder kaynatalım .Şekeri ve biraz suyla ezilmiş pirinç ununu karıştırıp sütün içerisine ekleyelim . Karıştırmaya devam ederek 15 dakika kadar daha pişirin. Ateşten indirildikten sonra margarin ilave edilip mikser yardımı 10 dakika çırpılır. Az yağlanmış ve üzerine pudra şekeri serpilmiş tepsiye boşaltın. sadece alt kısmı yanan fırında veya ocakta çevirerek kızartın.Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabına koyup yaklasık olarak 3 saat bekletiyoruz. Iyice soğuduğunda tatlıyı karelere bölün. Bir spatula yardımı ile de kaldırıp, ikiye katlayın. Yanık kısmı üstte olacak şekilde servis yapın
. Afiyet Olsun…:125:

yarışma başlamış. hepinize bol şans

Son düzenleme:
yarışma başlamış. hepinize bol şans
Tesekkürler cnm
Canımgel buraya yaparım sanada diyetede yenir içli köfte,kalori hesaplamasını iyi yaparsan
Cok tesekkür ederim cnm benim.benim sorunumda o,icli köfet oldumu kendimi kaybediyorum,yani baya baya cok yerim
Öyle 2 taneyle agzim görür midem görmez benim

O yüzden diyete baslamadan yaptim bende,büyük kizimda cok sever,beraber sonunu getirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…