Çok sevindimbu yorğunluğun üzerine iyi geldi bu haber çoook özledim canım yaaaa
Ben de canım
Hangi tatlıya oy vereceğiz dediğin gibi birine versem diğerine haksızlık yapıyorum gibi geliyor
Bilmiyorumhepsi çok güzel
cnm saka takildim ben.icinden hangisini begendiysen ona vercen tabikiHemşom senin tatlında aklımda ama senden başka 3-4 tarif daha varHatta 5-6 tarifte olabilir:44: İşimiz bayağı zor Buarada cepten beğen yapmak zor oluyor:44:Tüm mesajları beğenmek istiyorum,bazıları oluyor bazıları nekadar uğraşsamda olmuyor yanlış anlaşılmasın
herkes böyle düsünürse kim oy kullanacakBende verirsem acaba diğerlerine haksızlıkmı yapmış olurum düşünçesi oluştu :44:
Ne yapacağız
Gözün aydin cnmEfser'im netim geldi
Allahtan herkes böyle düsünmüyor,yoksa ne olurdu düsünmek istemiyorumBen de canım
Hangi tatlıya oy vereceğiz dediğin gibi birine versem diğerine haksızlık yapıyorum gibi geliyor
Bilmiyorumhepsi çok güzel
Benim katildigim yarismalarada oy kullanmamaya yeminlimisin hemsomBen oy vermesem olur mu:18::18:
Ben oy vermesem olur mu:18::18:
Tabi ki canım haklısın ama benim beğendiğim çok tatlı varcnm saka takildim ben.icinden hangisini begendiysen ona vercen tabiki
herkes böyle düsünürse kim oy kullanacak
Gözün aydin cnm
Allahtan herkes böyle düsünmüyor,yoksa ne olurdu düsünmek istemiyorum
Bencede,olsada yemesek,baksak
Yok canım öyle söylüyorum mutlaka vereceğim oyumuBenim katildigim yarismalarada oy kullanmamaya yeminlimisin hemsom
Onuda düşündüm canım ama sanki olmaz gibi :18:ben düşünürüm bu gidişle son güne kadar
Yarışmaya katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten hepsi birbirinden güzel ellerinize emeklerinize sağlık.
Benim oyum elossaya bayıldım tarifine ve sunumuna
Herkesin ellerine sağlık arkadaşlar..
Oyum Elossa'ya bu kez..
Tabi ki canım haklısın ama benim beğendiğim çok tatlı var
Yok canım öyle söylüyorum mutlaka vereceğim oyumu
Evet canım olmaz mutlaka vermemiz lazım
Ellerine sağlık hemşom
Ellerine saglik cnm.Tam bir icli köfte canavari var karsinda,diyete basladigim ilk günde yapilirmi bu
Tesekkürler cnmyarışma başlamış. hepinize bol şans
Cok tesekkür ederim cnm benim.benim sorunumda o,icli köfet oldumu kendimi kaybediyorum,yani baya baya cok yerimCanımgel buraya yaparım sanada diyetede yenir içli köfte,kalori hesaplamasını iyi yaparsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?