Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
İçliköfteeee Kazandibiiii
Evet iyi bir ikili

yarışma başlamış. hepinize bol şans
Sağol datlum

Afiyet bal şeker olsun yağ olmasın eneji olsun
Benimde başlamam lazım bu aralar diyete

Oylamaya katılım çok mu az bana mı öyle geldi.Ben de oyumu kullanmadım daha.Biraz daha düşüneyim.

Efser ve sen hani şehirdesiniz merak ettim. Yakındaysanız gelip bizzat bunlardan isteyeceğim. Hem başka istediklerim olursa onları da not edip gelirim
sana göre uzakmıyım bilmem
ama yinede olsun biz bu gidişle bu masefeleride aşarız, gel ben sana yaparım tatlım

Son düzenleme:
Bukadar güzel tatlılarındüşünmeside zor

Evet canım ya bana kalsa hepsine oy veririm:)Güya oylama sistemi değişecekti.Hani nerede.Ben hepsine oy vermek istiyorum.Bana ayrı oylama açılsa hiç fena olmaz.

Son düzenleme:
Evet canım ya bana kalsa hepsine oy veririm:)Güya oylama sistemi değişecekti.Hani nerede.Ben hepsine oy vermek istiyorum.Bana ayrı oylama açılsa hiç fena olmaz.

bende verirdimne iyi olurdu kurtulurtuk düşümekden

Efser ve sen hani şehirdesiniz merak ettim. Yakındaysanız gelip bizzat bunlardan isteyeceğim. Hem başka istediklerim olursa onları da not edip gelirim

İkimizde MalatyalıyızAma ben Gaziantep'te yaşıyorumBuyrun her zaman beklerimNe isterseniz yaparım

Oylamaya katılım çok mu az bana mı öyle geldi.Ben de oyumu kullanmadım daha.Biraz daha düşüneyim.
Bencede cok az niye böyle oldu acaba:44:
İkimizde MalatyalıyızAma ben Gaziantep'te yaşıyorumBuyrun her zaman beklerimNe isterseniz yaparım
ay cnm ya,sen anteptemisin...E ben her sene nerdeyse gelirim antebe,bizimkilerde orda kaliyor,annem orali

Nede zahmetlidir antepte lahmacun yapmak

Bencede cok az niye böyle oldu acaba:44:

ay cnm ya,sen anteptemisin...E ben her sene nerdeyse gelirim antebe,bizimkilerde orda kaliyor,annem orali

Nede zahmetlidir antepte lahmacun yapmak

Evet canım AntepteyimGelirsen beklerim hemşerimAnnenler burda mı yaşıyor:26:
Evet çok eziyetli ama çok güzel

Insallah cnm
Evet antepte yasiyorlar...

Evet ya cok güzel,diyetli diyetli aklimi celiyorlar

Seninle ortak noktalarımız çoğalıyor.
Merak ettim nerde oturuyorlarBelkide bana yakınlar
Tüm yemekleri harika burdaki hanımlardan öğrenecek çok şey var

Antep mi? Ne güzel. Antep diyince hemen kuru baklava geliyor aklıma. Bir baklava doyumsuz olabilir mi...Oluyor işte. Oturup 1 kilosunu yesem doymam herhalde İnsanın içini hiç yakmayan baklavayı nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum

Her yörenin farklı lezzetleri ,her ustanında farklı sırlarıAma sahiden çok güzel lezzetleri var bu şehrin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…