Evet iyi bir ikiliİçliköfteeeeKazandibiiii
Sağol datlumyarışma başlamış. hepinize bol şans
Tesekkürler cnm
Cok tesekkür ederim cnm benim.benim sorunumda o,icli köfet oldumu kendimi kaybediyorum,yani baya baya cok yerim
Öyle 2 taneyle agzim görür midem görmez benim
O yüzden diyete baslamadan yaptim bende,büyük kizimda cok sever,beraber sonunu getirdik
Var mı başka istediğin:26:
sana göre uzakmıyım bilmemEfser ve sen hani şehirdesiniz merak ettim. Yakındaysanız gelip bizzat bunlardan isteyeceğim. Hem başka istediklerim olursa onları da not edip gelirim
Oylamaya katılım çok mu az bana mı öyle geldi.Ben de oyumu kullanmadım daha.Biraz daha düşüneyim.
Bukadar güzel tatlılarındüşünmeside zor
Evet canım ya bana kalsa hepsine oy veririm:)Güya oylama sistemi değişecekti.Hani nerede.Ben hepsine oy vermek istiyorum.Bana ayrı oylama açılsa hiç fena olmaz.
bende verirdimne iyi olurdu kurtulurtuk düşümekden
Efser ve sen hani şehirdesiniz merak ettim. Yakındaysanız gelip bizzat bunlardan isteyeceğim. Hem başka istediklerim olursa onları da not edip gelirim
Evet canım ya bana kalsa hepsine oy veririm:)Güya oylama sistemi değişecekti.Hani nerede.Ben hepsine oy vermek istiyorum.Bana ayrı oylama açılsa hiç fena olmaz.
Bencede cok az niye böyle oldu acaba:44:Oylamaya katılım çok mu az bana mı öyle geldi.Ben de oyumu kullanmadım daha.Biraz daha düşüneyim.
ay cnm ya,sen anteptemisin...E ben her sene nerdeyse gelirim antebe,bizimkilerde orda kaliyor,annem oraliİkimizde MalatyalıyızAma ben Gaziantep'te yaşıyorum Buyrun her zaman beklerim Ne isterseniz yaparım
Bencede cok az niye böyle oldu acaba:44:
ay cnm ya,sen anteptemisin...E ben her sene nerdeyse gelirim antebe,bizimkilerde orda kaliyor,annem orali
Nede zahmetlidir antepte lahmacun yapmak
Insallah cnmEvet canım AntepteyimGelirsen beklerim hemşerim Annenler burda mı yaşıyor:26:
Evet çok eziyetli ama çok güzel
Insallah cnm
Evet antepte yasiyorlar...
Evet ya cok güzel,diyetli diyetli aklimi celiyorlar
EsentepedeSeninle ortak noktalarımız çoğalıyor.
Merak ettim nerde oturuyorlarBelkide bana yakınlar
Tüm yemekleri harika burdaki hanımlardan öğrenecek çok şey var
Anladim cnm,akrabalar vardi üniversite de onlarda mersine tasindiBen üniversite tarafındayım
İkimizde MalatyalıyızAma ben Gaziantep'te yaşıyorum Buyrun her zaman beklerim Ne isterseniz yaparım
Antep mi? Ne güzel. Antep diyince hemen kuru baklava geliyor aklıma. Bir baklava doyumsuz olabilir mi...Oluyor işte. Oturup 1 kilosunu yesem doymam herhaldeİnsanın içini hiç yakmayan baklavayı nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?