valla an gelir emziremezsin bile mamayla buyuyen cocuklar var bu kadar dramatize etmeye gerek yokSizin çocuğunuz var mı?
Yenidoğan dönemi hadi bilemedin ilk 6 aylık dönem dışında bu dedikleriniz olmuyor ki.
Hani şu meme dışarıda, ıslak kıyafet olayı.. Zaten meme bebeğin ihtiyacına göre terbiye olur. Öyle ilk zamanlar gibi kontrolsüzce süzülmez.
Ayrıca işkence gibi de gelmiyor normal bir anneye. Tabi ki herkes uzun süre emzirecek diye bir şey yok, ama o dönemler de hafızamda yer eden çok önemli anlar benim için..
Öyle ki sabah işime gittim. Öğlen sırf gün içinde emzirmek için eve gelip işime geri gittim. Dediğiniz gibi hep meme açık olsa sosyal hayatımıza nasıl devam edebilirdik dimi? :)
Oğlum hala kucağıma tırmanır ama o emzirme anı kadar yakın olmayacağız bir daha. Olay sadece beslenmek değil yani..
Ya dimi hepsi geçiyor şimdi mesela krizler yaşıyoruz bazen başa çıkamıyoruz ama biliyorum bunlar da geçecek geçiyor cidden çünkü yenisi basliyor:)))
Benim oğlan da bazen bevek taklidi yapıp meme istiyor ben de veriyo gibi yapıyorum unutmuyorlar asla:))
Sağlıkla büyütelim hepimiz inşallah..
Süt yetmeyebilir, hiç olmayabilir, kişi emzirmek istemeyebilir.valla an gelir emziremezsin bile mamayla buyuyen cocuklar var bu kadar dramatize etmeye gerek yok
bebegi emzirmedin yada 6 ay emzirdin diye hicbi cocuk anneyi, terketmez o baga da bisey olmaz merak etme
sonucta 80 ler 90lar olanlar mamayla buyuduk yani hepsi olmasa bile yarısı belki ben isin saglık kısmındayım 6 ay yeter sonrası angarya bence bi anne icin kadın sonra stresli olur tabi stresli
valla an gelir emziremezsin bile mamayla buyuyen cocuklar var bu kadar dramatize etmeye gerek yok
bebegi emzirmedin yada 6 ay emzirdin diye hicbi cocuk anneyi, terketmez o baga da bisey olmaz merak etme
sonucta 80 ler 90lar olanlar mamayla buyuduk yani hepsi olmasa bile yarısı belki ben isin saglık kısmındayım 6 ay yeter sonrası angarya bence bi anne icin kadın sonra stresli olur tabi stresli
Suan emzirirken yazıyorum
Kızım 13 aylık ben de 19 aylık civarı yani yaz başında bıraktırmayı düşünüyorum. Bugün farkettim ki 53 kıloya düşmüşüm boyum da uzun iskelet gibi kaldım
Şu emzirme yüzünden 10 yaş yaşlandım 13 aydır sürekli memede uyuyor.
Seni anlıyorum insan vicdan yapıyor ama madem bant yapiştırdın devam et. Şimdi tekrar emzirip kademeli olarak kesmeye çalısırsan daha kötü olabilir
Çok mu yıyorsun dicem ama bende yiyip yiyip zayıflıyorumBir ben eriyip bitmedim, hala etli butluyum. Keşke ben de erisem. :)
Yiyemeyip gram erimeyenlerden olarak, şuan size gıcık oldum.Çok mu yıyorsun dicem ama bende yiyip yiyip zayıflıyorum
Ne diyim darısı başınızaYiyemeyip gram erimeyenlerden olarak, şuan size gıcık oldum.
Suan emzirirken yazıyorum
Kızım 13 aylık ben de 19 aylık civarı yani yaz başında bıraktırmayı düşünüyorum. Bugün farkettim ki 53 kıloya düşmüşüm boyum da uzun iskelet gibi kaldım
Şu emzirme yüzünden 10 yaş yaşlandım 13 aydır sürekli memede uyuyor.
Seni anlıyorum insan vicdan yapıyor ama madem bant yapiştırdın devam et. Şimdi tekrar emzirip kademeli olarak kesmeye çalısırsan daha kötü olabilir
Sen daha çok yeni annesin zamanla iğne ipliğe dönersin bak görBen de erimek istiyorum
:)
Al bendende o kadar hamilelikte 21 kilo aldım 4 kilo falan kaldım gebelik kılomdan bebegım dort aylık ama bende erıyemıyorum kilolu hamile kalmıstım altı aylık olunca hemen diyetısyene gıdıcem. Sızın bebegınız kac aylık??Bir ben eriyip bitmedim, hala etli butluyum. Keşke ben de erisem. :)
Al bendende o kadar hamilelikte 21 kilo aldım 4 kilo falan kaldım gebelik kılomdan bebegım dort aylık ama bende erıyemıyorum kilolu hamile kalmıstım altı aylık olunca hemen diyetısyene gıdıcem. Sızın bebegınız kac aylık??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?