Zaten 1,5 yasindan sonra emzik gibi kullanmaya başlıyorlar. Onlara faydası olmadıği gibi iştahlarıni da azaltıyor. Eşinize bunu uygun bir dille anlatırsiniz. Ben oğlumda ilk etapta azaltarak bırakma yöntemini denemistim. Azaltma konusunda anlaştık ama bu şekilde tam olarak birakmasi mumkun olmadı. Direkt kesmekten başka çare de kalmıyor bu durumda. İnanin bir hafta, on gun sonra daha kabullenmis olacak bu durumu.Ben kararliyim ama Eşim daha sıkıntılı eğer kızım çok ağlayıp diretirse eşim hemen geriliyor dayanamıyor oğlu mu da keserken annemlere gidip kalmıştım 3 gün sırf eşim görmesin diye. Şuanda hem ben hem eşim hastayız onu evde bırakıp bi yere de gidemiyorum. Mecburen hem eşimi hem kızımı idare edecem.
O kadar çok taktik deniyoruz ki inanamazsınız. Anlatması kolay da işte uygulaması zor. Allah yardım etti valla. İnsana imkansızmis gibi geliyor. Ama kararli olunca kendiliğinden halloluyor bir de tuvalet maceramız var onu da sonra anlatırım artık :)
Emzirmenin çocukla duygusal bağ kurmaya ve güvenli bağlanmaya katkısı konusunda biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim.ya allah askına annelik tamam da herkez 1 yasına 2 yasına kadar emzircek diye bisey yok ilk 6 ay onemli yani tamam emzirdin gecti bu ne böyle kendinize iskence butun gun meme dısarda ıslak kıyafet rahatsız bi anne bunu mu yasamak guzel allah askına biraz kendinize zaman ayırın deli gibi hayattan kopup emziren anneler bence hic saglıklı degil cunku zaten 1 yasından sonra herseyi verebiliyosun
Sağmanız lazım sütten kesince son kezEvet inanın çok azaldı. Bugün gün boyu emmemesine rağmen göğüslerim boş gibi şuan. Umarım mastit olmaz.
ya allah askına annelik tamam da herkez 1 yasına 2 yasına kadar emzircek diye bisey yok ilk 6 ay onemli yani tamam emzirdin gecti bu ne böyle kendinize iskence butun gun meme dısarda ıslak kıyafet rahatsız bi anne bunu mu yasamak guzel allah askına biraz kendinize zaman ayırın deli gibi hayattan kopup emziren anneler bence hic saglıklı degil cunku zaten 1 yasından sonra herseyi verebiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?