Sütüm kesildi, lohusa pişmanlıkları

ya aslında bebeğim yanımda olmadığından zaten bebeğimle fotom olamazdı, ama ben doğumdan önce -kendime çeki düzen veririm, saçımı tararım tacımı takarım güneş kremimi sürerim:)))- diye düşünüyordum sezeryan olunca hiçbişey düşünemedim ağrıdan başka.. bebeğimin küvezde olması da üstüne gelince. Ama kimse demedi ya şu kıza bir çeki düzen verin bir fotoğrafını çekelim hatıra kalsın o da kendini iyi hissetsin vs. Ona üzülmüştüm

Ne kadar da herkes

Aslında bir şekilde herkes aynı yada benzer süreçlerden geçiyor. Bende mayıs ayında işe başlamak zorunda kaldım ve şuan aynı süreçleri yaşıyorum. Çok pozitif ve çözüm odaklıyımdır ancak bu konuda biraz sınıfta kaldım sanırım. Eğer yapamadıklarımıza odaklanırsak sanırım annelik boğazımızda bir yumru olarak kalacak ve korkarım anı kaçıracağız. Bir şekilde bu çocukların en ideal annesinin bizler olduğunu onlar için en iyisini yaptığımızı ve yapmaya çalıştığımızı hep kendimize hatırlatmamız lazım. Bilmiyorum bende nasıl yapacağımızı şuan sadece rahatlamak içimi akıtmak için yazdım.

Kendinize çok yükleniyorsunuz Onun nasibi o kadarmış. İstediğiniz ortamlarda olsaydınız, her şey bambaşka güllük gülistanlık da olsaydı, o iki ay emecekti. İkinci bebeğinizi oğlunuzu da emziriyormuşsunuz gibi emzirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…