Sütüm Mü Kesiliyor Yoksa???

hidennisko

çiçekli böcekli :))
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
5.492
238
688
Sakarya
kızlar moralim çok bozuk:çok üzgünüm:
sanki sütüm azaldı..bir kaç kişi ile konuştum erken kesilcek dediler moralim bozuldu..
ege sürekli emiyor aslında..

sizin gögüslerinizin dolması için kaç saat geçmesi gerekiyor...
ben süt gelmedigini farkettiğimde sagıyorum iki gögüsten 40 cc anca çıkıyor..

hatta bazen gece 5-6 saat emmediginde taş gibi olmuyor, eskiden oluyordu..
ne yapmam gerekiyor, oğlum emmek istiyor ama benim sütüm az :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

internette okudum, anne sütünün yetmedigine inandırırsa kendini sütü daha çabuk kesilir miş :a015:

cnım hemen öyle düşünme ege doyuyorsa sütün yetıyordurr..süt yapıcı şeyler yee suya çok dıkkat ett sürekli iç belkı azaltmışsındır ondan olabılır bazen bende uzun süre yeemk yemeyınce sütüm azalıyorr..canımm sakın moralını bozma moralın gıderse senın dediğin gıbı ıyıce azalır sütün..bol sütlü günler olsun inşallahhş..

cnım hemen öyle düşünme ege doyuyorsa sütün yetıyordurr..süt yapıcı şeyler yee suya çok dıkkat ett sürekli iç belkı azaltmışsındır ondan olabılır bazen bende uzun süre yeemk yemeyınce sütüm azalıyorr..canımm sakın moralını bozma :teselli:moralın gıderse senın dediğin gıbı ıyıce azalır sütün..bol sütlü günler olsun inşallahhş.:teselli:.

sakın emzirmekten vazgecme emzirdikce sütün gelecektir bol bol sıvı al sütüm olsun diye bir sürü sey yemen gerkmiyor sdce kilo almana sebeb olur sen emzirmeye devam et gelecektir moralinide bozma tecrübeyle sabittir bunu doktorlarda söylüyor devam emzirmeye korkma bol sütlü günler

canım sütünmü kesiliyor bilmiyorum ama bir profosörden duydum sütü en çok arrttıran şey taze yeşil üzüm şimdi tammevsimi bol bol ye öyleden önce 1 avuç öyleden sonra bir avuç denenmiş ve çok faydası görülmüştür inşallah sanada iyi gelir sağlıkla kal.

kızlar gögüsleriniz bebekler emdikten kaç saat sonra tekrar doluyor..
ve emzirme sıklıgınız ne??kaç saatte bir emziriyorsunuz??

hic moralini bozma yillar once emziren anneler simdi bi bebek emdikce geri gelirmis sutu ne kadar dogru bilemicem emme ole duydum her neyse
bol bol sivi tuket su falan
hic birakma emzirmeyi

benim cadoloz kizim ne zaman isterse ben veriyorum memeyi ole belirlli bi saati yok bugun habire istiyorkac gundur hic durmaksizin deli etti beni ya su an bile agliyor daha iki dk once verdim cadoloz bu cadoloz

bende de aynısı oldu canım buse doymuyorduda ikisinide veriyordum anca o bile yetmiyordu çoğu zaman bende başta baya üzüldüm ama dediğiniz gibi kötü düşünmemeye çalıştım şimdi gene çok şükür artmaya başladı önceleri göğsüm hep ıslak olurdu azalınca geceden sabaha damla bile akmamaya başladı su içtim çok çorba içtim meyveleri falan çoğalttım allahım inş. artırır çocuklarımızın rıskını

gece emdiriyorum 1de uyuyor sabah 8de veya 6 kalkıyor yanıma alıyorum emiyor yan yana 12 kadar uyuyoruz sonra 1saat uyanık kalıyo emdirmiyorum o uyuyor 3 -4 gibi uyanıyo emiyo aslında ben istediginde emziriyorum hep ortalama saatler bunlar gögüsüm gece akıyo gündüz emziriyorum hep akmıyo saatlere göre emzirirsem sert sürekli emzirirsem sert olmuyo ama sütüm var geliyo:nazar: azaldı deme öyle düşünürsen azalıra.s

he bu arada cok su ic ben öyle artırdım günde 3,5 4 litre su iciyorum..

ya hani diyorum 2-3 saat emzirmezsem belki o arada daha çok dolar..
ben bu aralar suyu azalttım sanırım o etkiledi gercekten..
birde humana still tea cok işe yarıyordu sanırım..
hemen sipariş vericem turkiyeden

cnm emzirdikçe sütün artar bir de sitede ısırgan otu çayını biri tavsiye etmişti ben aldım gerçekten sütü artırıyor .. tatlı ye üzerine bol su iç bak göğüslerinden sütler nasıl taşıyor :)

cnm emzirdikçe sütün artar bir de sitede ısırgan otu çayını biri tavsiye etmişti ben aldım gerçekten sütü artırıyor .. tatlı ye üzerine bol su iç bak göğüslerinden sütler nasıl taşıyor :)

deli gibi tatlı yiyorum zaten..
rezene içiyorum, meyve suyu..
balık yemege calısıyorum haftada 1-2 kez..kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ama iste insanın kafasından gecenler önemli sanırım..
ben nasılsa mama var diye düşünüyordum, hatta 5 aylıkken ek besinlere falan gecerim diyordum ki sütüm azalmış..:mymeka:
kendi kafamda yaptım sanırım..:mymeka: :mymeka: :mymeka:

ısırgan otunu deneyecegim :)))

olumlu dusun canım sutun belkı altıncı aydan sonra azalaı.zaten bu hepımızde olurmus ama kesılmez benım gogouslerım 3 veya 4 saatte tam doluyor işte oldugum ıcın bılıyorum 4 saat sonra tas gıbı oluyor.

ya hani diyorum 2-3 saat emzirmezsem belki o arada daha çok dolar..
ben bu aralar suyu azalttım sanırım o etkiledi gercekten..
birde humana still tea cok işe yarıyordu sanırım..
hemen sipariş vericem turkiyeden

canım sipariş vermene gerek yok suyu artır olumlu düşün yeter cokta tatlı yeme ben sütü artırdıgına inanmıyorum daha cok kilo yapar sana su ic senyerimseniben

ben zaten tatlıyı süt olsun diye yemiyorum..boğazımı tutamıyorum ondan :oklava:
bugun 4 litre falan su içtim wc den çıkamadım :)))

canım geçen gün seda sayana çıktı bir dr.Emziren anneler için dereotu - kuru incir - yeşil üzüm ve su içmelerini tavsiye etti.Ayrıca beyaz dut da iyi geliyormuş.Umarım sütün bollaşır...

cnm benmde arada azalıyor sıvıyı çok aldığım zamanlarda yine geliyor meyva suyu ve su bunları yeterli içtiğim zaman sütüm geliyor birazda pisikolojik. emerken bebeğimi sevdiğim zamanda iniyor süt için rahat olsun hepimizde oluyor bol sütlü günler hihoyyyt

canım geçen gün seda sayana çıktı bir dr.Emziren anneler için dereotu - kuru incir - yeşil üzüm ve su içmelerini tavsiye etti.Ayrıca beyaz dut da iyi geliyormuş.Umarım sütün bollaşır...

evet bende izledim, inciri kaynatı iciyorum zaten
teşekkür ederim herkese:1hug:

Back
X