Sütüm Mü Kesiliyor Yoksa???

Canım herseyı bır kenara bırak cok su ıc, sık sık emzır ve moralını ıyı tut.. bu üçü ıle sutun bol olacaktır baska bırseye gerek yok..
tatlıyıda cok yeme bence bosuna kılo alırsın sutun tatlıyla yada herhangı bır besınle cokta baglantılı olduguna ınanmıyorum ben..
sut ıcın en gereklı sey bol sıvı.. nerde okursan oku yada hangı doktora sorarsan sor bu boyledır.. :)

arkadaşlar öyle gaza geldim ki inek gibi su içiyorum, meyve suları, yeşil çay ve sütüm artmaya başladı......herkese coook tesekkur

canım sakın moralini bozma...sütünü sağarken yada bebeğine verirken sakın memene bakıp nekadar geliyor diye kendini odaklama...baska seyler düşün, tv izle, bir bakmıssın dolmus....
bana helva çok iyi geliyor...gunde 1 kucuk kase yiyorum...
birde tvde doktorun biri, susam yagı ile gögusu en geniş yerden baslayarak ucuna kadar daire şeklinde masaj yaparsak sütün ineceğini söyledi...istersen dene...

kızlar benımde sol tarafımdakınde az sut var gıbı oğlum orayı emerken mızmızlanıyor valla

bende bildiginiz gibi emzirmeyi kestim(mecburen)
ama hala sütüm geliyor ..yani kesilmedi ..gögüsümü veriyorum emmio bende sagiyorum..
1 saat sagmanin sonunda damla damla 20 cc oluyor ..mamasina katip yada kasikla veriyorum yavruma ..
yani kisacasi yavrunuz emiyorken ne yapip edin cogaltin sütünüzü walla .. cok zorrr böyle..

aynı şey bendede oluyor ilk zamanlar merken akardı şimdi yetmiyor sanki ve dolması için 3-4 saat geçmes, gerekiyor ama su ve meyva suyu bol bol tüketmek lazım bende azalttım hemen sütüm azaldı yani habire içmesem kesilcek sanki humana yı bende kullanıyorm bence işe yarıyor

sukur bende oyle sorun yok oglanda da olmadi, insallah sizinkiler de kesilmez
emme benim kiz meme ici sut dolu olsa da olmazsa da bazen memeyi aliyor bazen hic almak istemiyor iki saniye alip atiyor deli etti beni bu cadoloz

sukur bende oyle sorun yok oglanda da olmadi, insallah sizinkiler de kesilmez
emme benim kiz meme ici sut dolu olsa da olmazsa da bazen memeyi aliyor bazen hic almak istemiyor iki saniye alip atiyor deli etti beni bu cadoloz

benım kızım da bu aralar memeyı alıp hemen bırakıyor mucadele halındeyız kızımla.4 ve 6 ay arası bebeklerde meme bırakma gıbı bır durum oluyormus ınsallah bızde olmaz.acaba emzıkten mı kaynaklanıyor

ahh ahh ben o yuzden çok üzülüyorum zaten benim oğlan emme delisi..ama sütüm az geliyordu..allahtan çoğalıyor su ve humana sayesinde..

sizinse cadılar emmiyor ha bol süt var hemde :)))

kızlar..yine aynı dert..
şunu farkettim..
regl olduğum zaman sütüm azalıyor sanki..
bugün yarın regl olacağım ve gene sütüm azaldı sanki..
sizce böyle bir bağ olabilir mi?
bilgisi olan var mı??

bende bildiginiz gibi emzirmeyi kestim(mecburen)
ama hala sütüm geliyor ..yani kesilmedi ..gögüsümü veriyorum emmio bende sagiyorum..
1 saat sagmanin sonunda damla damla 20 cc oluyor ..mamasina katip yada kasikla veriyorum yavruma ..
yani kisacasi yavrunuz emiyorken ne yapip edin cogaltin sütünüzü walla .. cok zorrr böyle..

canım ne yap var ya pompan yoksa eger kendını ınek gıbı sag gogus uçlarını sık ben ole yapıyoru-rum 2 saate 1 ıkısınde 100 cc cıkıyo dene ıstersen damla damla yapma o zaman zor olur sıkarken hanı ıneklerın çıkıyoya sutu aynen ole çıkacak:dance:

kızlar..yine aynı dert..
şunu farkettim..
regl olduğum zaman sütüm azalıyor sanki..
bugün yarın regl olacağım ve gene sütüm azaldı sanki..
sizce böyle bir bağ olabilir mi?
bilgisi olan var mı??

benım gecen hafta cook azaldı cok ama cok uzuldum hatırlamıyorum reglmıydım ama ıncır ve ısırgan otunu tavsıye ederım

lütfen yardım cı olun ağlamaktan harap oldum, 5 gün önce çok üzüntü yaşadım ve 2 gündür sütüm yok denecek kadar azaldı tekrar gelir çoğalırmı yalvarırım tecrübelerinize ihtiyacım var. rezene humana bol sıvı yazılan herşeyi yaptım ama tek kafamdan atamadım lütfen yardımmmmmmmmmm

Back
X