• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm sana haram olsun

Karpuzlu araba Karpuzlu araba sizin konularınızı biliyorum.
Anneniz hayatta istediklerine sahip olamamış kadın olduğu için hep baskılanmış biri. Ve tüm bunların acısını kızından çıkarıyor. Bunu baskılanmış, hep ezilmiş, sindirilmiş çoğu anne yapıyor kimisi az kimisi çok. Sizinkinin şirazesi kaymış. Iyice bedduaya gitmiş.

Anneniz değişmez. Onu değiştirmeye çalışmayın. Enerjinizi kaybedersiniz. Ayrı eve geçene kadar sanki karşınızda çocuk var gibi bakın. Bir kız çocuğu var ve sinirli, asabi, ağzı bozuk. Öyle görün ve hiç kaale almayın. Yani kısaca köprüyü geçene kadar anneye gelişmemiş çocuk deyin geçin.

Keşke doğurup süt vermeyi annelik sanan kadınlar bol bol üremese. Ama en çok bunlar ürerler 3 5 tane. Sonra da böyle kof kof konuşurlar. Nerede annelik yapamayacak kadın var çoğunun 6, 7 cocuğu var.
Her kadın çocuk doğurabilir ama her kadın anne olamaz.

Siz bilinçli bir kadınsınız. Böyle bir profile rağmen sizi çok takdir ettim..siz oğlunuzu iyi yetiştirin okutun. Zaten iyi bir annesiniz. Çocuğunuza düşkünsünüz zaten onun için boşanmayı istiyorsunuz. Siz bu döngüyü kırın.

Anneniz gibi bir insanın ahının ben çok tutacağını sanmıyorum. Tabi en iyi Allah bilir. Ama beddua kısmını kafaya takmayın. Evet annenizin üstünüzde hakkı var ama sizinde anneniz üstünde var. Zamanında size sırf kızsınız diye ayrım yapıp okuldan almış. Eğitim hakkınızı gasp etmiş. Bunun da hakki sorulacak merak etmeyin. Yani bir daha çok beddua ederse benimde sende hakkım var. Benim üstüme gelme bende ah ederim deyin.

Son olarak canınızı sıkmayın. Bu günler de geçecek.. :KK200:

Müsterih olun..

Son düzenleme:
Allah cezasını versin Annenizin size böyle eziyet ediyorsa.Annelik her anneye kutsal değil işte.Insan değil,insan olsa öz kızına böyle davranmaz

Ayrı eve çıkın elbette, şimdi annenize laf da söylemek istemem ama...
Durup dururken belasını arıyor resmen. 🤦‍♀️

Haber verin o sütler de sindirileli çok oldu biraz geç kalmış 😂
Çocuğun anneye olduğu kadar annenin de çocuğa saygısı/sorumluluğu olacak

Eşine dönmeni istediği için sanırım böyle ekstra baskı yapıyor 😕
Sana güç kuvvet sabır diliyorum.
Zor bir hayatın var, okudukça üzülüyorum.
Keşke eşinle herşey yolunda gidebilseydi, tek çare sabır suan için 😕😕

annenizin ciddi problemleri var belli,
ottan sebepten sütünü haram ediyor!
bir de oğullarını kızlarından ayırıyor mu, bir pipili daha..
Ay Allah sabır versin, bence kurtulmak ve rahat nefes almak için çareler arayın

Allah yardımcınız olsun. Konularınızi biliyorum. Bir soru sormak istiyorum. Malum bu anneyle ömür geçmez çocuğunuz da var. eşiniz de pisliğin biri. Bosandiginizda hayatınızı nasıl devam ettireceksiniz nasıl gecineceksiniz cocugunuza kim bakacak. Mesleginiz var mı? Allah yardımcınız olsun.

Anneniz kendi yaptıklarını suç olarak kabul edebilecek biri değil, o yüzden size yansıtıyor. Sizi kontrol ederek belki tekrar benzer durumlara düşmezsiniz diye düşünüyor olabilir. Ciddiye almayın. Hassassınız, anneniz öyle ne yaptığı ne söylediği ciddiye alınacak biri değil. Liseyi bitirme sınavlarını vs takip edin mutlaka

Allah yardımcınız olsun. Yapacak bişey yok başınıza gelmiş çekeceksiniz, minder yapıp üstüne oturun. Duymazdan görmezden gelin. Yada huyuna gitmeye çalışın.

Ayri eve çıkamaz misin ki. Ya da bi arkadaşının yanina? Yani bu ortamda buyumesi de cok saglikli degil. Bagimli babasi zarar vermiosa hatta ordan daha kotu.

Karpuzlu araba Karpuzlu araba sizin konularınızı biliyorum.
Anneniz hayatta istediklerine sahip olamamış kadın olduğu için hep baskılanmış biri. Ve tüm bunların acısını kızından çıkarıyor. Bunu baskılanmış, hep ezilmiş, sindirilmiş çoğu anne yapıyor kimisi az kimisi çok. Sizinkinin şirazesi kaymış. Iyice bedduaya gitmiş.

Anneniz değişmez. Onu değiştirmeye çalışmayın. Enerjinizi kaybedersiniz. Ayrı eve geçene kadar sanki karşınızda çocuk var gibi bakın. Bir kız çocuğu var ve sinirli, asabi, ağzı bozuk. Öyle görün ve hiç kaale almayın. Yani kısaca köprüyü geçene kadar anneye gelişmemiş çocuk deyin geçin.

Keşke doğurup süt vermeyi annelik sanan kadınlar bol bol üremese. Ama en çok bunlar ürerler 3 5 tane. Sonra da böyle kof kof konuşurlar. Nerede annelik yapamayacak kadın var çoğunun 6, 7 cocuğu var.
Her kadın çocuk doğurabilir ama her kadın anne olamaz.

Siz bilinçli bir kadınsınız. Böyle bir profile rağmen sizi çok takdir ettim..siz oğlunuzu iyi yetiştirin okutun. Zaten iyi bir annesiniz. Çocuğunuza düşkünsünüz zaten onun için boşanmayı istiyorsunuz. Siz bu döngüyü kırın.

Anneniz gibi bir insanın ahının ben çok tutacağını sanmıyorum. Tabi en iyi Allah bilir. Ama beddua kısmını kafaya takmayın. Evet annenizin üstünüzde hakkı var ama sizinde anneniz üstünde var. Zamanında size sırf kızsınız diye ayrım yapıp okuldan almış. Eğitim hakkınızı gasp etmiş. Bunun da hakki sorulacak merak etmeyin. Yani bir daha çok beddua ederse benimde sende hakkım var. Benim üstüme gelme bende ah ederim deyin.

Son olarak canınızı sıkmayın. Bu günler de geçecek.. :KK200:

Müsterih olun..

Vallahi alttan alamam onuda .o ben gerçekten yeterince yıprandım ,beyin olarak beden olarak çok yorgunum uyuyamıyorum bile.en ufak ses bile beynimde zonklama yapıyor yarı uyanık yarı uyuyorum ...kimseye tahammülüm kalmadı benim . annemde olsa susmucam .alttan ala ala altlarına girdik iyice ....

İyi dileklerin içinde tşk ederm ♥️🙏🙏

• Üzgünüm
Reactions: 000
Ayri eve çıkamaz misin ki. Ya da bi arkadaşının yanina? Yani bu ortamda buyumesi de cok saglikli degil. Bagimli babasi zarar vermiosa hatta ordan daha kotu.
Yok öyle bı imkanım yok.babasi zarar vermiyordu tabiki sesinde hiç yukseltmez çocuğumuza cok düşkün.ama ben şimdi annemle onu kıyas yapacak durumda değilim .ikiside olmuyor cunku

Her annede anne değil, allah sana sabır versin evde çocuğuna huzur vermeyen anne çok
Aynen öyle. Keşke herkez anne olamazsa bende şimdi sayıp sovebilirim beni neden bu dünyaya getirdin ben istedimmi diye.bak ben şimdi neler yaşıyorum..hadi sormadın bari annem olarak bana huzur ver destek ol o beni dimdik tutmaya çalışana daha beter dibe sürüklüyor

Anne demeye bin şahit lazım.
Nasıl kadınlar bunlar anlam veremiyorum.
Bir evladım var gözümden sakınıyorum.
Yanıma sıgınmış olsa esktra dikkat ederim ki incinmesin diye.
Yanından geçerken bile dikkat ederim rüzgarım değmesin diye.
Ya karpuz boş ver sen onu.
Anne olmuş ama vasıflarını tasıyamıyor.
Bende öyleyim kıyamıyorum oğluma biraz sesimi yukselteyim saatlerce vicdan azabı çekiyorum.biz anneysek bunlar ne ozamn ben anlamiyorum

Eşine dönmeni istediği için sanırım böyle ekstra baskı yapıyor 😕
Sana güç kuvvet sabır diliyorum.
Zor bir hayatın var, okudukça üzülüyorum.
Keşke eşinle herşey yolunda gidebilseydi, tek çare sabır suan için 😕😕
Allah benim eşimin belasını versin.dun gelmiş s.rfsiz elinde çiçek anneler gününü kutluyor sözde almadım elinden çiçeği benimle konuşmak istedi ben konuşmak istemiyorum dedim.icimi kan ağlattı hayatımı kararttı şimdide elinde çiçekle geliyor.....ben oglumuda alıp kurtulucaz hepsinden bidahada ne aileme ne eşime izimizi bulamayacaklar.ogun gelicek birgün ben inanıyorum

Allah yardımcınız olsun. Konularınızi biliyorum. Bir soru sormak istiyorum. Malum bu anneyle ömür geçmez çocuğunuz da var. eşiniz de pisliğin biri. Bosandiginizda hayatınızı nasıl devam ettireceksiniz nasıl gecineceksiniz cocugunuza kim bakacak. Mesleginiz var mı? Allah yardımcınız olsun.
Annemden başka bakacak kimse yok ..calistigimda bile rahat etmicemki aklım cocugumda olucak .gönül rahatlığı yola teslim edemicem.bisiyden değil annem.surekli uyuyana kadar temizlik falan yapar o sırada nasıl çocukla ilgilenicek onu düşünüyorum.kardesim zaten üni sınavına hazırlanıyor .bı kardeşimde sabahtan akşama kadar bı savaş oyunu var onu oynuyor .bende kara kara düşünüyorum .nasıl olucak die.....bekarken çalıştım kasiyerlik bakıcılık vs falan yaptım ..lise terk zaten

Back
X