• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm sana haram olsun

Anneniz kendi yaptıklarını suç olarak kabul edebilecek biri değil, o yüzden size yansıtıyor. Sizi kontrol ederek belki tekrar benzer durumlara düşmezsiniz diye düşünüyor olabilir. Ciddiye almayın. Hassassınız, anneniz öyle ne yaptığı ne söylediği ciddiye alınacak biri değil. Liseyi bitirme sınavlarını vs takip edin mutlaka

Yok zannetmiuorum hep öyleydi annem .benim tekrar böyle bı hataya dusmucegimi biliyor ben aptal değilim insan bikez hata yapar gerisini bilerek yapar .ben böyle değilim....ben bu adama boşanma davası açmıştım geçen sene annem adliyede ağladı yaaa bosanicam diye .bana aynen şöyle soyledi'' kızım yuvana dön sen zannediyomusun ben bile sana huzur vericem ,abin yengende üst katta zaten derdin birken 10 dert ediceksin kendine yapma etme dedi' sonra büyük lerde araya girince ben eve döndüm

Vallahi alttan alamam onuda .o ben gerçekten yeterince yıprandım ,beyin olarak beden olarak çok yorgunum uyuyamıyorum bile.en ufak ses bile beynimde zonklama yapıyor yarı uyanık yarı uyuyorum ...kimseye tahammülüm kalmadı benim . annemde olsa susmucam .alttan ala ala altlarına girdik iyice ....

İyi dileklerin içinde tşk ederm ♥🙏🙏
Çok geçmiş olsun..
Umarım anneniz size huzur verir.
Birseyi merak ediyorum evde kaç kişisiniz?
Kaç kardeşiniz var?

Size destek çıkacak birileri var mı evde?

Çok geçmiş olsun..
Umarım biraz size huzur verir.
Birseyi merak ediyorum evde kaç kişisiniz?
Kaç kardeşiniz var?

Size destek çıkacak birileri var mı evde?
Kizkardeslerim saolsunlar yanımda duruyorlar beni anneme karşı koruyorlar üstüne gitme falan diyorlar.annemlerle abimler altlı üstlü oturuyorlar.sqbahtan akşama kadar çocukları burda onlarda akşam yemeğe geliyorlar falan toplam 11 kisiyiz .çünkü onlarda sürekli hurdalar .yengemin abimin çocukları zaten yedi 24 hurdalar beyin kalmadı vallahi bende.heryerde çığlık kıyamet saabahin 8 de geliyorlar cocuklar

Kizkardeslerim saolsunlar yanımda duruyorlar beni anneme karşı koruyorlar üstüne gitme falan diyorlar.annemlerle abimler altlı üstlü oturuyorlar.sqbahtan akşama kadar çocukları burda onlarda akşam yemeğe geliyorlar falan toplam 11 kisiyiz .çünkü onlarda sürekli hurdalar .yengemin abimin çocukları zaten yedi 24 hurdalar beyin kalmadı vallahi bende.heryerde çığlık kıyamet saabahin 8 de geliyorlar cocuklar
Kizkardeşlerinizin sizi koruması güzel..
11 kişi mı? Masallah..

Kaç kardeşsiniz 4 mü?

Annenizde size huzur vermiyor. Bir eve yurda sığdırıpta, anlayış ve sevgi göstermeyi beceremiyor. Kapasitesi bu kadar diye düşünüp, öyle yaklaşın derim. Mademki şimdilik el mecbur onlarla birlikte kalmak zorundasınız. Polemiğe girmeyin, boşuna sinirinizi bozmayın. Orasını eviniz olarak görmeyin. Geçici bir misafirmişsiniz gibi düşünün. Boşverin, her hareketini, lafını kafanıza takmayın. Siz geleceğinizi nasıl hazırlayacaksınız, neler yapabilirsiniz, bunları planlayıp, düşünmeye çalışın. Canınızı sıkmayın. Allah yardımcınız olsun.

Annenizde size huzur vermiyor. Bir eve yurda sığdırıpta, anlayış ve sevgi göstermeyi beceremiyor. Kapasitesi bu kadar diye düşünüp, öyle yaklaşın derim. Mademki şimdilik el mecbur onlarla birlikte kalmak zorundasınız. Polemiğe girmeyin, boşuna sinirinizi bozmayın. Orasını eviniz olarak görmeyin. Geçici bir misafirmişsiniz gibi düşünün. Boşverin, her hareketini, lafını kafanıza takmayın. Siz geleceğinizi nasıl hazırlayacaksınız, neler yapabilirsiniz, bunları planlayıp, düşünmeye çalışın. Canınızı sıkmayın. Allah yardımcınız olsun.
Ben çalışmaya basljcam Corona bittiğinde herşey hemen olmaz zaten yavaş yavaş düzeni mi oturtucam inşallah.

Annemden başka bakacak kimse yok ..calistigimda bile rahat etmicemki aklım cocugumda olucak .gönül rahatlığı yola teslim edemicem.bisiyden değil annem.surekli uyuyana kadar temizlik falan yapar o sırada nasıl çocukla ilgilenicek onu düşünüyorum.kardesim zaten üni sınavına hazırlanıyor .bı kardeşimde sabahtan akşama kadar bı savaş oyunu var onu oynuyor .bende kara kara düşünüyorum .nasıl olucak die.....bekarken çalıştım kasiyerlik bakıcılık vs falan yaptım ..lise terk zaten
Oglunuzla beraber bakıcılık işi bulursanız hem yanınızda olur, anlattığıniz ortamda bırakmanız da zor 😩

Aynen öyle. Bu evde yaşayacaksın bu eziyeti çekeceksin. Git kocanın evinde rahat rahat otur diyor. Peki siz ne yapacaksınız bu durumda
Gitmicem .bekarken bikere kovmustu beni evden :) yine öyle bişi yaparsa alırım çocuğumu ayağım nereye ben oraya ....gerikirse sokakta yaşarım donmucem o eve.bizim sonumuz yok eşimle.benim güvenimi çok sarstı yapmicam dedi yine yaptı .ne bok yerse yesin bundan sonra ,geçen komşum gordu beni senin dio kocan çok iyi niye gittin :) kimse bilmiyor ki madde kullandığı için gittim ....biz onunla çok iyi anlasabilirdik bu madde olmasaydı .ben onu öyle kabul edemem ..ben bunun için sulalemi karşıma aldimistim değmezmiş onu anladım.o madde kullanmayı tercih etti şimdi gebersin umrumda degil

Degilmi.madem verdiğin sütun lafını ediceksin dogurma ozamn be kadin
annemde beni 1 ay emzirmiş bir şeyi yapmama şiddetle karşı çikacagi zaman sütümu helal etmem ha diyor 😁
34 senelik hayatimin 1 ayinda icirdigi sutu helal etmiyor.
emeklerimi helal etmem dese anlarim da süt zaten benim

annemde beni 1 ay emzirmiş bir şeyi yapmama şiddetle karşı çikacagi zaman sütümu helal etmem ha diyor 😁
34 senelik hayatimin 1 ayinda icirdigi sutu helal etmiyor.
emeklerimi helal etmem dese anlarim da süt zaten benim
Ben sinir oluyorum gerçekten böyle şeylere ...anne olmak istedin dogurdun yok emek yok o bu su .seninde emeğin var annen üstünde bitek onun mi var

Back
X