• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm sana haram olsun

Bulmak kolayda kim kabul ederki oğlumla beraber gelip gitmemi .ben zannetmiyorum ediceklerini.
Öyle düşünmeyin elbet biri çıkar, hem normalden daha uygun fiyata bakarsaniz daha rahat bulursunuz..
Ben yaklaşık iki sene önce o şekilde bulmuştum, hem oğluma da şenlik olmuştu.
Sonra hamileyken yine böyle bir iş çıktı, ama hamileliğim sor geçtiği için kabul edemedim.

Öyle düşünmeyin elbet biri çıkar, hem normalden daha uygun fiyata bakarsaniz daha rahat bulursunuz..
Ben yaklaşık iki sene önce o şekilde bulmuştum, hem oğluma da şenlik olmuştu.
Sonra hamileyken yine böyle bir iş çıktı, ama hamileliğim sor geçtiği için kabul edemedim.
Keşke öyle bişi çıksa ya valla okadar isterim ki kafam kulağım rahat olur enazindan ...ben sizin gibi yapmaya çalışırım ücreti az olsada kabul ederim .oğlumla gelip gidiyim .ben bakarım yani bütün çocuklara sıkıntı olmaz.iki tane dünya güzeli kızlara bakmıştım anneleri Dr oda eşinden bosanmislardi.kizlar beni çok severdi .hele 4 yaşındaki bayilirdi bana :) bı kızım olsaydı onun adını koyucaktim ama kısmet olmadı.allah bağışlasın bı oğlum oldu

Keşke öyle bişi çıksa ya valla okadar isterim ki kafam kulağım rahat olur enazindan ...ben sizin gibi yapmaya çalışırım ücreti az olsada kabul ederim .oğlumla gelip gidiyim .ben bakarım yani bütün çocuklara sıkıntı olmaz.iki tane dünya güzeli kızlara bakmıştım anneleri Dr oda eşinden bosanmislardi.kizlar beni çok severdi .hele 4 yaşındaki bayilirdi bana :) bı kızım olsaydı onun adını koyucaktim ama kısmet olmadı.allah bağışlasın bı oğlum oldu
Canım haber sal çevrene eşe dosta.
Uygun bakacagini da soyle.
Elbet bu şekilde kabul eden olur, Corona döneminde bile bakıcıya ihtiyacı olan vardır mutlaka.

Ya yemin ediyorum bıktım ,,,sabrım tükeniyor Allah
canımı alsın da kurtulayım herkezden ya, bı beladan kurtulayım diyorum öteki belaya giriyorum.annemin korkusundan tek bı arkadaşimla konuşamıyorum.gecenlerde arkadaşımla konuşurken telefon açikken bağırdı çağırdı işini gücünü yap bune sen hergun telefonla konusuyosun ( hergun dediğide 2. 3 günde 1) kiminle konuşursam geliyor dibimde oturuyor.az öncede bı arkadaşım aradı kız hastayım falan diyor dün hiç uyuyamadım diyor konuşuyoruz daha iki dakika olmamıştır beni ariyali ( kız akraba) annesine versin diyor konusucam .aldı benden telefonu 40 dakika boyunca konuştu ... Telefonu kapatınca kızdım .ayıp senin yaptığın kız daha ariyali iki dakka olmadı belki önemli bişi var bekleyemiyosun dedim biz konuştuktan sonra siz konuşun,,,, sütüm sana haram olsun diyor nevar konustuysam sen 24 saat konusuyosun zaten diyor.yemin ederim öyle bişi yok yani konusmuyorjm gerçekten bisiden değil korkudan konuşmuyorum .ya dibimde oturuyor yada kızıyor bana ....kafamı dinlemeye ihtiyacım var sabahın köründe kalkıyorum diyorum kahve yapıyım kulakligimi takayım hazır çocukta uyuyor .bı bakiyorm oda kalkıyor geliyor yanıma saaatlerce konuşuyor...bı dakka beni yanlız bırakmıyor.soyledigimdede burası benim evim istediğim zaman kalkar yatarım ..hayır kalkmasina bişi demiyorum benimle konuşma..ya yanlız kalmaya kafa dinlemeye ihtiyacım var ,,,,bekarken de bu boyledi.surekli ağzında beddua eksik olmazdı biz oğullarıyla ilgili en ufak bişi diyelim sinirden çıldırirdi .ogullarinada laf ettirmez asla....biz kizlarada bedduası eksik olmaz.ulann erkek kardeslerimide görseniz b*k gibi yetiştirmiş ,bizi oğlan onlarida kız gibi .....beni okuldan abimin bı lafıyla çıkardı sonra işe koydu 14 yaşlarında evlenene kadar çalıştım kazandigim parayı anneme verdim sadece 100 TL cikarirdim sigara paramı yol paramı.bazen yetişmezdi yine kavga kıyamet beddua ne desen vardı...o ettiği beddualara kalsa ben iflah olmam ki .hala burnu yanmıyor.yanlis evlilik yaptım şuan onun yanındayim cekmedigim kalmadı halaa kadın ağzımdan burnu mdan getiriyor.
O evden bir an önce ayrıl Derim ben annen bile.olsa ağız kokusu çekmek zorunda değilsin otursun oğullarıyla

Oğlun kaç yaşında Canim bilmiyorum ama küçük çocuğu ile kabul eden çıkar mı bilmem kendinkine bakarım derken baktığın çocuğu ihmal edersin diye düşünürler yani ben olsam çocuklu birine baktirmazdim. Annenle anlaşıp çocuğu annene bırakıp iş arasan olmaz mı

Oğlun kaç yaşında Canim bilmiyorum ama küçük çocuğu ile kabul eden çıkar mı bilmem kendinkine bakarım derken baktığın çocuğu ihmal edersin diye düşünürler yani ben olsam çocuklu birine baktirmazdim. Annenle anlaşıp çocuğu annene bırakıp iş arasan olmaz mı
Zaten öyle yapicaktim ama çocuğumla kabul ederlerse de sevinirdim .zaten bende zannetmiyorum kimsenin kabul edicegini.ama şansımı denerim çocuğum 2 buçuk yaşında

Yok zannetmiuorum hep öyleydi annem .benim tekrar böyle bı hataya dusmucegimi biliyor ben aptal değilim insan bikez hata yapar gerisini bilerek yapar .ben böyle değilim....ben bu adama boşanma davası açmıştım geçen sene annem adliyede ağladı yaaa bosanicam diye .bana aynen şöyle soyledi'' kızım yuvana dön sen zannediyomusun ben bile sana huzur vericem ,abin yengende üst katta zaten derdin birken 10 dert ediceksin kendine yapma etme dedi' sonra büyük lerde araya girince ben eve döndüm

Çok üzüldüm. Geçmiş olsun bakın çok gençsiniz, küçüksünüz. Her şey yoluna girecek, annenize de başkasına da ihtiyacınız yok. İleride daha rahat edersiniz. Meslek eğitimi alabilseniz, güzellik uzmanı vs gibi, ileride kendinize yatırım yapıp gelirinizi arttırabilirsiniz. Siz böyle anne olmayacaksınız. İşe girersiniz çocuk kreşe gidene kadar anneniz idare der, kulaklarınızı kapayın, sonra zaten olmadı herkesi bırakır küçük bir yerde kendinize yaşam kurarsınız.

Ayrı evlerde yaşayın kesinlikle. Herkesin kendine ait alanı olsun. :KK14: :KK14: :KK14:

Son düzenleme:
Zaten öyle yapicaktim ama çocuğumla kabul ederlerse de sevinirdim .zaten bende zannetmiyorum kimsenin kabul edicegini.ama şansımı denerim çocuğum 2 buçuk yaşında
Canım bak bakıcı siteleri var, oralara da ilan aç, çocuğunla bakacağını soyle.
Tabi bu arada oğlun sakin bir çocuk mu o da var.
Beni siteye açtığım ilandan bir aile kendisi isteyerek aramıştı, hem cocuguma arkadaş olur diye düşünen aileler de var.
Ama genelde yaşıt olan çocuklar da oluyor bu durum.

Bir annenin sütünü helal etmeme hakkı yok ki zaten. Saçmalığın daniskası. Bebeğe mi sordun onu doğururken? Doğurduysan bakacaksın, sütünü de vereceksin, olmadı mamasını vereceksin, dötünü de temizleyeceksin. Bu yaptıklarını bebeğe bahşettiğin bir lütuf olarak göreceksen doğurmasaydın yani, zorla mı doğurttular? Kafaya bak. Anneniz cidden sinir bozucu ama şuan yapabileceğiniz pek bir şey yok sanırım. İş bulma şansınız var mı? Siz çalışsanız çocuğunuza bakar mı? Kaç yaşında bu arada çocuğunuz? Bütün gün aynı evde dip dibe olmamanız lazım, tek çaresi bu gibi görünüyor.

Beni siteye açtığım ilandan bir aile kendisi isteyerek aramıştı, hem cocuguma arkadaş olur diye düşünen aileler de var.
Bakarım canım biara baktım ama böyle bisiype karşılaşmadım y.bugun gece bı göz atarım yine

Ha bide maşallahı var oğlum sakin bir çocuk .sadece ortalığı çok fazla karıştırmayı sever :) okadar da olsun.

Vallahi etmediği küfür kalmıyor afedersiniz butun dünyayı bana skmstur sesimi etmedim güldüm geçtim çocukluktan beri ettiği için artık alıştım.oda yetmeyip beddualar yok sütüm haram olsun falan diyince bağırınca üzerime çok gelince bende çıldırıyorum artık normal olarak
Çıldırsan devam edemez gibime geliyor.Şöyle okkalı bi cinnet geçirsen "biraz geri çekeyim kendimi"demez mi?

Annemden başka bakacak kimse yok ..calistigimda bile rahat etmicemki aklım cocugumda olucak .gönül rahatlığı yola teslim edemicem.bisiyden değil annem.surekli uyuyana kadar temizlik falan yapar o sırada nasıl çocukla ilgilenicek onu düşünüyorum.kardesim zaten üni sınavına hazırlanıyor .bı kardeşimde sabahtan akşama kadar bı savaş oyunu var onu oynuyor .bende kara kara düşünüyorum .nasıl olucak die.....bekarken çalıştım kasiyerlik bakıcılık vs falan yaptım ..lise terk zaten
Çocuğunuz kreş yaşına gelene kadar liseyi bitirseniz keske. Zor çocukla ama en azından önünüzde koca bir ömür olduğunu düşünürsek illa lazım olacaktır.

Gitmicem .bekarken bikere kovmustu beni evden :) yine öyle bişi yaparsa alırım çocuğumu ayağım nereye ben oraya ....gerikirse sokakta yaşarım donmucem o eve.bizim sonumuz yok eşimle.benim güvenimi çok sarstı yapmicam dedi yine yaptı .ne bok yerse yesin bundan sonra ,geçen komşum gordu beni senin dio kocan çok iyi niye gittin :) kimse bilmiyor ki madde kullandığı için gittim ....biz onunla çok iyi anlasabilirdik bu madde olmasaydı .ben onu öyle kabul edemem ..ben bunun için sulalemi karşıma aldimistim değmezmiş onu anladım.o madde kullanmayı tercih etti şimdi gebersin umrumda degil
İnşallah seni yıldırmazlar. Her şey senin ve çocuğun için çok güzel olur :KK200:

Back
X