Sütüm sana haram olsun

Yok yine de öyle demeyin. Öfkeli olduğunuz için öyle düşünüyorsunuzdur belki.

Süt aslında orada emek demek. Emzirme ötesinde o söz.

Elbet vardır size emeği.

Bilemiyorum , boşandıktan sonra ya da ayrı eve alışmış insanlar Eski evlerine döndüklerinde daha hırçın oluyorlar, alıngan.

Belki sizde de vardır bazı hatalar. Toparlamaya bakın. Ilgı gösterince değişen annelerdendir belki. Iyı düşünün vardır mutlaka yumuşak karnı.
Var var sürekli onunla konuscam dedikodu yapicam falan.bayilir böyle şeylere annem ama bende biyere kadar dedikodu yapabiliyorum yani 7 .24 ne diyicemki

Çocukluğum çok berbattı .ilgiye muhtaç bı çocuktum ailemden görmediğim ilgiyi eşimden gördüm kandım sevdim .ilgisi hoşuma gitti .ben diyosunki bu adam gibi kimse beni sevemez oda hayatımı kararttı .10 dkka önce yine mesajlar atmış cevap vermiyorum adam iyice şizofren e bağladı .ben yaşayamam seni çok özledim demiş diger mesajdada ben çoktandır supeleniyodum uzerimzde buyu var diyor iyice çıldırdı .halada kabullenmiyor madde yüzünden terkettimi. Kimse yuvası yıkılsın diye evlenmez.ama o beni buna mecbur bıraktı.oyle yada böyle bu evlilik biticek ben kaldıramıyorum artij
Komsum var burda eski esi madde bagımlısıymıs bosanmıs onunla tekrar evlenmıs yine olmamıs adam en son kendinı kesmıs bu da ayrılmış sımdı ikinci evlılıgınız yaptı esi cok ıyı kendi cok mutlu ogluda yanında umarım sende cok mutlu olursun canım dualarım seninle

Komsum var burda eski esi madde bagımlısıymıs bosanmıs onunla tekrar evlenmıs yine olmamıs adam en son kendinı kesmıs bu da ayrılmış sımdı ikinci evlılıgınız yaptı esi cok ıyı kendi cok mutlu ogluda yanında umarım sende cok mutlu olursun canım dualarım seninle
Nasıl guvenebildi.ben aklım çıkıyor srtik bütün insanlar için.evlilige tövbe ettim.hicbi erkeğe güvenmiyorum artık....varım yoğum oğlum,,evliliğe tövbeler olsun ben artık hickimseye güvenemem .kimsenin kahrını çekemem .

Nasıl guvenebildi.ben aklım çıkıyor srtik bütün insanlar için.evlilige tövbe ettim.hicbi erkeğe güvenmiyorum artık....varım yoğum oğlum,,evliliğe tövbeler olsun ben artık hickimseye güvenemem .kimsenin kahrını çekemem .
O bir sene kalmıs bosanmıs sekılde tanıstırmıslar sımdınkı esıde onceden evlilik yapmıs valla cok mutlular Allah bozmasın cocugu da yanında kadının

Duvar ol karpuz simdilik.Evet hayir hi hi,tamam.Kotu sozlerini algilama,kendine hayali bir alan or,bu zamani boyle atlatabilirsin ancak
Sabahtandir annemle konuşmuyoruz.oda üzülüyor surati beş karış bana naparsa yapsın gülüp geçiyorum ama bana beddua edince böyle sözler söyleyince çıldırıyorum işte.chnku bekarken de ederdi.ben diyorum bazen acaba ettiği beddualarmi falan tuttu .korkuyorum böyle şeylerden daha fazla şeyler yaşamak istemiyorum.oyuzden tutamıyorum kendimi .baristimizda konusucam bu meseleyi onunla .bana beddua etmekten böyle sözler söylemekten ya vazgeçersin yada bidaha yaparsan beni tamamen kaybedersin diyicem

Dinde kişi rızasıyla verdiği şey için hak talep edemez, ancak rızası olmadan kendisinden birşey alinmiş ise hak vardır. Sütüde anne rızasıyla verdiğinden dolayi hak talep edemez. Ha tabi annenin çocuk üzerinde hakları büyüktür bu ayrı bir konu....

Dinde kişi rızasıyla verdiği şey için hak talep edemez, ancak rızası olmadan kendisinden birşey alinmiş ise hak vardır. Sütüde anne rızasıyla verdiğinden dolayi hak talep edemez. Ha tabi annenin çocuk üzerinde hakları büyüktür bu ayrı bir konu....
İnkar etmiyorum elbette emeği vardır ama başıma kalkmasin istiyorum.sonucta benden izin almadılar seni dünyaya getirelim mi diye.anne baba olmak istediler oyuzden olduk biz

İnkar etmiyorum elbette emeği vardır ama başıma kalkmasin istiyorum.sonucta benden izin almadılar seni dünyaya getirelim mi diye.anne baba olmak istediler oyuzden olduk biz
Her şey Allâh'ın takdiri iledir. Allah dileseydi bizler anne babasız var olurduk Adem aleyhisselem gibi, ama böyle takdir etti. Siz sabredin Allah için, güzellikle yaklaşın İnşâAllâh olumlu sonuçlar alırsınız. Değişmese bile Allah için sabrederseniz mükafatı alırsınız İnşâAllâh. Bugun anne babasi yaşamayan bir çok insan var, onlara sorsanız keşke annem olsaydı da telefonuma, herseyime karışsaydı diyecekler. Allah kabinize huzur versin🤲

Her şey Allâh'ın takdiri iledir. Allah dileseydi bizler anne babasız var olurduk Adem aleyhisselem gibi, ama böyle takdir etti. Siz sabredin Allah için, güzellikle yaklaşın İnşâAllâh olumlu sonuçlar alırsınız. Değişmese bile Allah için sabrederseniz mükafatı alırsınız İnşâAllâh. Bugun anne babasi yaşamayan bir çok insan var, onlara sorsanız keşke annem olsaydı da telefonuma, herseyime karışsaydı diyecekler. Allah kabinize huzur versin🤲
Haklısınız.tsk ederim 🙏

Arkadaşlar doğru söylemiş. Çocuğunla beraber bakıcılığa gidebilirsin. O şekilde de kabul ediliyor ben çok duydum. Baya bi çevreye haber salmanız lazım ama. Çok ihtiyacınız olduğunu söylersiniz. Nerdeyse 3 bin lira para alıyorlar. Bi oda bi salon apartta kalırsınız sonra sonra da toparlarsınız.

Arkadaşlar doğru söylemiş. Çocuğunla beraber bakıcılığa gidebilirsin. O şekilde de kabul ediliyor ben çok duydum. Baya bi çevreye haber salmanız lazım ama. Çok ihtiyacınız olduğunu söylersiniz. Nerdeyse 3 bin lira para alıyorlar. Bi oda bi salon apartta kalırsınız sonra sonra da toparlarsınız.
Bende isterim öyle bişi olsun şansımı denicem umarım bulurum .öyle bı is

Bana bir ara temizliğe gelen kadının çocuğuna devlet kreş desteği veriyordu çocuk özel kreşe gidiyor anne de çalışıyordu.Bunu hiç araştırdı mı?Bir an önce iş bulup kendi düzenini oturtmalisin.Bulundugun ilde ki sosyal hizmetlerle bir görüş,boşandıktan sonra gerekiyorsa yardım kuruluşlarına başvur ama oğlunla kendine güzel bir hayat kur.Artik etrafında ki psikolojisi bozuk insanların senin de psikolojini bozmalarina izin verme.

Bana bir ara temizliğe gelen kadının çocuğuna devlet kreş desteği veriyordu çocuk özel kreşe gidiyor anne de çalışıyordu.Bunu hiç araştırdı mı?Bir an önce iş bulup kendi düzenini oturtmalisin.Bulundugun ilde ki sosyal hizmetlerle bir görüş,boşandıktan sonra gerekiyorsa yardım kuruluşlarına başvur ama oğlunla kendine güzel bir hayat kur.Artik etrafında ki psikolojisi bozuk insanların senin de psikolojini bozmalarina izin verme.
Sanki duydum öyle bişi.ama önce boşanmam lazım.cocugum ve kendim için biran önce bı düzen kurmam lazım .en kısa zamanda kurarım inşallah.yoksa akıl sagligimi kaybedicm bu gidisle

Back
X