Sütüm sana haram olsun

Anneni çok takiyorsun kocanda çok uşteliyor dön doye bahane olur gibi geldi nedense
Ben ona dönmem.ben geçen yıl dava actigimdada kararlıydım yorumlarda okuduysaniz annemin bana ozamnda neler söylediğini okumussunuzdur.ben annemi yiyip bitiriyormm bu yüzden biz 10 yılda evli kalsak bu iş biticek neyi bekliyoruz diyorum ....bana mesajlar atıyor anneme söylemiyorum bile,dün çiçek getirmiş anneler günü için o gider gitmez çiçeği imha ettim annem gormesinde kafası karışmasın diye.yemin ediyorum ben onunla evli olmak istemiyorum .geçen yılda ailem beni tipisladi onun yanina.evlenmemi istemiyorlardı onunla şimdide bosanmami istemiyorlar.bizim ailenin kültürleri farklı onu anlamiyosunuz.bem şimdi size tek bişi yazicam bu annemin sözü bak biliyorum şimdi herkez annemi taslicak , çoğu şeyi yazmıyorum annem kötü bı kadın değil ama korkak bı kadın bu annemin sözü ( insan dul olunca sokak kopeginden farkı olmuyor ) lütfen kırıcı şeyler yazmayın tamam ben ona kızarım ama sonra yatisinca üzülürüm ağır laflar edilince .bu kafada bı ailem var .ha bide bu ( gelinlikle gittin kefenle dönersin ) biz ha diyince bosanamiyoruz ) aile yapilarimiz farklı
Ya baştan hiç evlenmicez yada evlenirsen cekicez

Bibibella Bibibella sunuda söyleyim bu ailede bosanirsak Allah'ın izniyle ilk ben olucam .ve sulalemiz çok kalabalık.kuzenimin kocası ana avrat sovuyor o.rspu bile diyor hemde durduk yere kadın bosanamiyor çünkü ailemiz yok.ya kendi başımızın çaresine bakacaz yada cekicez iki senecek

Ottan b*ktan sebeplerden dolayı sütümü haram ederim , hakkımı haram ederim diyen insanları ciddiye almıyorum.Edersen et diyorum sizede tavsiye ederim.
Bu sozu ben de cok sacma buluyorum.Allah o sutu bebek icin yaratmis,kime neyi haram ediyoruz?Allahin yavruya helal kildigini mi?
Ne yapacaklardi o sutu,sutcuye vermeyeceklerdi,ya da yogurt mayalayip mantiya dokmeyeceklerdi herhalde...

Bibibella Bibibella sunuda söyleyim bu ailede bosanirsak Allah'ın izniyle ilk ben olucam .ve sulalemiz çok kalabalık.kuzenimin kocası ana avrat sovuyor o.rspu bile diyor hemde durduk yere kadın bosanamiyor çünkü ailemiz yok.ya kendi başımızın çaresine bakacaz yada cekicez iki senecek
Ben gecenki konunda annenin esine acimasindan anlamistim karpuz,onu magdur sevimli gostermekti amaci.
Asil sen evine don istiyor,basindan gidin,amaci bu,aslinda esinden korkuyor bir bakima yapabilecekleri icin...

Ben gecenki konunda annenin esine acimasindan anlamistim karpuz,onu magdur sevimli gostermekti amaci.
Asil sen evine don istiyor,basindan gidin,amaci bu,aslinda esinden korkuyor bir bakima yapabilecekleri icin...
Beni anlayan insanlar olunca okadar iyi hissediyorum ki kendimi öncelikle çok tşk ederim..bı abim var onunla birbirine girerler bişi olur diye ödü kopuyor.annemle aramizdda böyle bı durum olmuştu.birtane abin var onuda sana kurban mi edeyim demişti .annem bı oğlunu kaybetti 14 yaşında bu abimede bişi olur diye aklı cikiyor

Beni anlayan insanlar olunca okadar iyi hissediyorum ki kendimi öncelikle çok tşk ederim..bı abim var onunla birbirine girerler bişi olur diye ödü kopuyor.annemle aramizdda böyle bı durum olmuştu.birtane abin var onuda sana kurban mi edeyim demişti .annem bı oğlunu kaybetti 14 yaşında bu abimede bişi olur diye aklı cikiyor
Onu da anliyorum,zamaninda sana da laf dinletememis,onun cezasini cekmek istemiyor,Allah evlatlarimiza akil fikir versin,o da zor.Ama zamani geri alamayiz,olan oldu,senden de vazgecmesin,sen de evlatsin.
Burada bir uye"Allah el kinamaz ayriligi versin"diye bir deyim kullanmisti,sen de esinden ancak oyle kurtulabileceksin sanirim,annenin de korkusu ancak oyle bitecek gibi gorunuyor

Ya yemin ediyorum bıktım ,,,sabrım tükeniyor Allah
canımı alsın da kurtulayım herkezden ya, bı beladan kurtulayım diyorum öteki belaya giriyorum.annemin korkusundan tek bı arkadaşimla konuşamıyorum.gecenlerde arkadaşımla konuşurken telefon açikken bağırdı çağırdı işini gücünü yap bune sen hergun telefonla konusuyosun ( hergun dediğide 2. 3 günde 1) kiminle konuşursam geliyor dibimde oturuyor.az öncede bı arkadaşım aradı kız hastayım falan diyor dün hiç uyuyamadım diyor konuşuyoruz daha iki dakika olmamıştır beni ariyali ( kız akraba) annesine versin diyor konusucam .aldı benden telefonu 40 dakika boyunca konuştu ... Telefonu kapatınca kızdım .ayıp senin yaptığın kız daha ariyali iki dakka olmadı belki önemli bişi var bekleyemiyosun dedim biz konuştuktan sonra siz konuşun,,,, sütüm sana haram olsun diyor nevar konustuysam sen 24 saat konusuyosun zaten diyor.yemin ederim öyle bişi yok yani konusmuyorjm gerçekten bisiden değil korkudan konuşmuyorum .ya dibimde oturuyor yada kızıyor bana ....kafamı dinlemeye ihtiyacım var sabahın köründe kalkıyorum diyorum kahve yapıyım kulakligimi takayım hazır çocukta uyuyor .bı bakiyorm oda kalkıyor geliyor yanıma saaatlerce konuşuyor...bı dakka beni yanlız bırakmıyor.soyledigimdede burası benim evim istediğim zaman kalkar yatarım ..hayır kalkmasina bişi demiyorum benimle konuşma..ya yanlız kalmaya kafa dinlemeye ihtiyacım var ,,,,bekarken de bu boyledi.surekli ağzında beddua eksik olmazdı biz oğullarıyla ilgili en ufak bişi diyelim sinirden çıldırirdi .ogullarinada laf ettirmez asla....biz kizlarada bedduası eksik olmaz.ulann erkek kardeslerimide görseniz b*k gibi yetiştirmiş ,bizi oğlan onlarida kız gibi .....beni okuldan abimin bı lafıyla çıkardı sonra işe koydu 14 yaşlarında evlenene kadar çalıştım kazandigim parayı anneme verdim sadece 100 TL cikarirdim sigara paramı yol paramı.bazen yetişmezdi yine kavga kıyamet beddua ne desen vardı...o ettiği beddualara kalsa ben iflah olmam ki .hala burnu yanmıyor.yanlis evlilik yaptım şuan onun yanındayim cekmedigim kalmadı halaa kadın ağzımdan burnu mdan getiriyor.
Zaten o annen yuzunden evlenmısım bellı uzuluyorum canım sana ya eve geri don diye mi yapıyor acaba kendince ama o olanlar ılerde ona yapmadığını bırakmıcak cunku hep boyle oluyor kıyamam ya

Ya Allah aşkına biraz mantıklı düşünün .yanlış anlamayın ben size kızmıyorum ..sadece biraz mantık istiyorum...benim öz annem bana bunu yaparken ben yedi yabancı insanlara nasıl guveneyim oradaki kadınlar annemden benden cokmu farklı sizce orda psikolojisi düzgün insan varmı.hadi ben alıştım böyle benimde bozuk .ben o kadınların içine çocuğumu nasıl koyim siz söyleyin onca insanın içine
Kadın siginma yı gec canim orası sneın de evin dunyaya getirdiyse bakacak abin nasıl ust katta oturuyor o evin her karesinde senin de hakkın var mecbur bakacak yok oyle olanları kayırmak

Onu da anliyorum,zamaninda sana da laf dinletememis,onun cezasini cekmek istemiyor,Allah evlatlarimiza akil fikir versin,o da zor.Ama zamani geri alamayiz,olan oldu,senden de vazgecmesin,sen de evlatsin.
Burada bir uye"Allah el kinamaz ayriligi versin"diye bir deyim kullanmisti,sen de esinden ancak oyle kurtulabileceksin sanirim,annenin de korkusu ancak oyle bitecek gibi gorunuyor
Dinlemedim kimseyi dinlemedim keşke dinleseydim ama düşmez kalkmaz bı Allah .,banada yazık degilmi toydum 16 yaşında tanıdım onu geldi olduğum şehire gözümün önünde amateme yattı.ben bikere yatınca bidaha içmez diye düşünüyodum böyle olucagini bilmiyodum vallahi bilmiyodum .ben istemezmiydim düzgün bı yuvam olsun ama olmadı işte napim zamanı geriue çevirememki

Dinlemedim kimseyi dinlemedim keşke dinleseydim ama düşmez kalkmaz bı Allah .,banada yazık degilmi toydum 16 yaşında tanıdım onu geldi olduğum şehire gözümün önünde amateme yattı.ben bikere yatınca bidaha içmez diye düşünüyodum böyle olucagini bilmiyodum vallahi bilmiyodum .ben istemezmiydim düzgün bı yuvam olsun ama olmadı işte napim zamanı geriue çevirememki
Tabii bilemezsin,kimisi der ki gozunu acsaydin,bazen oyle olur ki arkanda yangin varsa dusunmeden camdan atlarsin,ben seni anliyorum.

Zaten o annen yuzunden evlenmısım bellı uzuluyorum canım sana ya eve geri don diye mi yapıyor acaba kendince ama o olanlar ılerde ona yapmadığını bırakmıcak cunku hep boyle oluyor kıyamam ya
Çocukluğum çok berbattı .ilgiye muhtaç bı çocuktum ailemden görmediğim ilgiyi eşimden gördüm kandım sevdim .ilgisi hoşuma gitti .ben diyosunki bu adam gibi kimse beni sevemez oda hayatımı kararttı .10 dkka önce yine mesajlar atmış cevap vermiyorum adam iyice şizofren e bağladı .ben yaşayamam seni çok özledim demiş diger mesajdada ben çoktandır supeleniyodum uzerimzde buyu var diyor iyice çıldırdı .halada kabullenmiyor madde yüzünden terkettimi. Kimse yuvası yıkılsın diye evlenmez.ama o beni buna mecbur bıraktı.oyle yada böyle bu evlilik biticek ben kaldıramıyorum artij

Konularını okuya okuya ailenden ben bile nefret ediyorum, allah senın yardımcın olsun.
Suyum sana haram olsun dedıgınde keske *okey* dıyıp ordan ayrilsaydın.

Umrumda degil onun sütü keşke vermeseymis kedi köpek te süt veriyor.zevkini yaşayıp çocuk yaparken sorun yok süt verince dünyanın şeyini yapmak sanirlyolar

Yok yine de öyle demeyin. Öfkeli olduğunuz için öyle düşünüyorsunuzdur belki.

Süt aslında orada emek demek. Emzirme ötesinde o söz.

Elbet vardır size emeği.

Bilemiyorum , boşandıktan sonra ya da ayrı eve alışmış insanlar Eski evlerine döndüklerinde daha hırçın oluyorlar, alıngan.

Belki sizde de vardır bazı hatalar. Toparlamaya bakın. Ilgı gösterince değişen annelerdendir belki. Iyı düşünün vardır mutlaka yumuşak karnı.

Back
X