Ya yemin ediyorum bıktım ,,,sabrım tükeniyor Allah
canımı alsın da kurtulayım herkezden ya, bı beladan kurtulayım diyorum öteki belaya giriyorum.annemin korkusundan tek bı arkadaşimla konuşamıyorum.gecenlerde arkadaşımla konuşurken telefon açikken bağırdı çağırdı işini gücünü yap bune sen hergun telefonla konusuyosun ( hergun dediğide 2. 3 günde 1) kiminle konuşursam geliyor dibimde oturuyor.az öncede bı arkadaşım aradı kız hastayım falan diyor dün hiç uyuyamadım diyor konuşuyoruz daha iki dakika olmamıştır beni ariyali ( kız akraba) annesine versin diyor konusucam .aldı benden telefonu 40 dakika boyunca konuştu ... Telefonu kapatınca kızdım .ayıp senin yaptığın kız daha ariyali iki dakka olmadı belki önemli bişi var bekleyemiyosun dedim biz konuştuktan sonra siz konuşun,,,, sütüm sana haram olsun diyor nevar konustuysam sen 24 saat konusuyosun zaten diyor.yemin ederim öyle bişi yok yani konusmuyorjm gerçekten bisiden değil korkudan konuşmuyorum .ya dibimde oturuyor yada kızıyor bana ....kafamı dinlemeye ihtiyacım var sabahın köründe kalkıyorum diyorum kahve yapıyım kulakligimi takayım hazır çocukta uyuyor .bı bakiyorm oda kalkıyor geliyor yanıma saaatlerce konuşuyor...bı dakka beni yanlız bırakmıyor.soyledigimdede burası benim evim istediğim zaman kalkar yatarım ..hayır kalkmasina bişi demiyorum benimle konuşma..ya yanlız kalmaya kafa dinlemeye ihtiyacım var ,,,,bekarken de bu boyledi.surekli ağzında beddua eksik olmazdı biz oğullarıyla ilgili en ufak bişi diyelim sinirden çıldırirdi .ogullarinada laf ettirmez asla....biz kizlarada bedduası eksik olmaz.ulann erkek kardeslerimide görseniz b*k gibi yetiştirmiş ,bizi oğlan onlarida kız gibi .....beni okuldan abimin bı lafıyla çıkardı sonra işe koydu 14 yaşlarında evlenene kadar çalıştım kazandigim parayı anneme verdim sadece 100 TL cikarirdim sigara paramı yol paramı.bazen yetişmezdi yine kavga kıyamet beddua ne desen vardı...o ettiği beddualara kalsa ben iflah olmam ki .hala burnu yanmıyor.yanlis evlilik yaptım şuan onun yanındayim cekmedigim kalmadı halaa kadın ağzımdan burnu mdan getiriyor.