Sütüm sana haram olsun

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.274
548
29
Ya yemin ediyorum bıktım ,,,sabrım tükeniyor Allah
canımı alsın da kurtulayım herkezden ya, bı beladan kurtulayım diyorum öteki belaya giriyorum.annemin korkusundan tek bı arkadaşimla konuşamıyorum.gecenlerde arkadaşımla konuşurken telefon açikken bağırdı çağırdı işini gücünü yap bune sen hergun telefonla konusuyosun ( hergun dediğide 2. 3 günde 1) kiminle konuşursam geliyor dibimde oturuyor.az öncede bı arkadaşım aradı kız hastayım falan diyor dün hiç uyuyamadım diyor konuşuyoruz daha iki dakika olmamıştır beni ariyali ( kız akraba) annesine versin diyor konusucam .aldı benden telefonu 40 dakika boyunca konuştu ... Telefonu kapatınca kızdım .ayıp senin yaptığın kız daha ariyali iki dakka olmadı belki önemli bişi var bekleyemiyosun dedim biz konuştuktan sonra siz konuşun,,,, sütüm sana haram olsun diyor nevar konustuysam sen 24 saat konusuyosun zaten diyor.yemin ederim öyle bişi yok yani konusmuyorjm gerçekten bisiden değil korkudan konuşmuyorum .ya dibimde oturuyor yada kızıyor bana ....kafamı dinlemeye ihtiyacım var sabahın köründe kalkıyorum diyorum kahve yapıyım kulakligimi takayım hazır çocukta uyuyor .bı bakiyorm oda kalkıyor geliyor yanıma saaatlerce konuşuyor...bı dakka beni yanlız bırakmıyor.soyledigimdede burası benim evim istediğim zaman kalkar yatarım ..hayır kalkmasina bişi demiyorum benimle konuşma..ya yanlız kalmaya kafa dinlemeye ihtiyacım var ,,,,bekarken de bu boyledi.surekli ağzında beddua eksik olmazdı biz oğullarıyla ilgili en ufak bişi diyelim sinirden çıldırirdi .ogullarinada laf ettirmez asla....biz kizlarada bedduası eksik olmaz.ulann erkek kardeslerimide görseniz b*k gibi yetiştirmiş ,bizi oğlan onlarida kız gibi .....beni okuldan abimin bı lafıyla çıkardı sonra işe koydu 14 yaşlarında evlenene kadar çalıştım kazandigim parayı anneme verdim sadece 100 TL cikarirdim sigara paramı yol paramı.bazen yetişmezdi yine kavga kıyamet beddua ne desen vardı...o ettiği beddualara kalsa ben iflah olmam ki .hala burnu yanmıyor.yanlis evlilik yaptım şuan onun yanındayim cekmedigim kalmadı halaa kadın ağzımdan burnu mdan getiriyor.

Ottan b*ktan sebeplerden dolayı sütümü haram ederim , hakkımı haram ederim diyen insanları ciddiye almıyorum.Edersen et diyorum sizede tavsiye ederim.
Umrumda degil onun sütü keşke vermeseymis kedi köpek te süt veriyor.zevkini yaşayıp çocuk yaparken sorun yok süt verince dünyanın şeyini yapmak sanirlyolar

neden kadın sığınma evine gitmiyorsunuz?
Ya Allah aşkına biraz mantıklı düşünün .yanlış anlamayın ben size kızmıyorum ..sadece biraz mantık istiyorum...benim öz annem bana bunu yaparken ben yedi yabancı insanlara nasıl guveneyim oradaki kadınlar annemden benden cokmu farklı sizce orda psikolojisi düzgün insan varmı.hadi ben alıştım böyle benimde bozuk .ben o kadınların içine çocuğumu nasıl koyim siz söyleyin onca insanın içine

Allah ıslah etsin annenizi gerçekten çekilecek dert değil.
Korona hafifleyene kadar sabredin sonra bi iş bulup para biriktirip ayrı eve çıkmayı deneyin. Anne bile olsa bu tarz insanlar çekilmez ya insanın enerjisini tüketir. Saygısız kadın.
İple çekiyorum yemin ederim.su düzenimi oturtayim biran önce başka hiçbisi istemiyorum

Ya yemin ediyorum bıktım ,,,sabrım tükeniyor Allah
canımı alsın da kurtulayım herkezden ya, bı beladan kurtulayım diyorum öteki belaya giriyorum.annemin korkusundan tek bı arkadaşimla konuşamıyorum.gecenlerde arkadaşımla konuşurken telefon açikken bağırdı çağırdı işini gücünü yap bune sen hergun telefonla konusuyosun ( hergun dediğide 2. 3 günde 1) kiminle konuşursam geliyor dibimde oturuyor.az öncede bı arkadaşım aradı kız hastayım falan diyor dün hiç uyuyamadım diyor konuşuyoruz daha iki dakika olmamıştır beni ariyali ( kız akraba) annesine versin diyor konusucam .aldı benden telefonu 40 dakika boyunca konuştu ... Telefonu kapatınca kızdım .ayıp senin yaptığın kız daha ariyali iki dakka olmadı belki önemli bişi var bekleyemiyosun dedim biz konuştuktan sonra siz konuşun,,,, sütüm sana haram olsun diyor nevar konustuysam sen 24 saat konusuyosun zaten diyor.yemin ederim öyle bişi yok yani konusmuyorjm gerçekten bisiden değil korkudan konuşmuyorum .ya dibimde oturuyor yada kızıyor bana ....kafamı dinlemeye ihtiyacım var sabahın köründe kalkıyorum diyorum kahve yapıyım kulakligimi takayım hazır çocukta uyuyor .bı bakiyorm oda kalkıyor geliyor yanıma saaatlerce konuşuyor...bı dakka beni yanlız bırakmıyor.soyledigimdede burası benim evim istediğim zaman kalkar yatarım ..hayır kalkmasina bişi demiyorum benimle konuşma..ya yanlız kalmaya kafa dinlemeye ihtiyacım var ,,,,bekarken de bu boyledi.surekli ağzında beddua eksik olmazdı biz oğullarıyla ilgili en ufak bişi diyelim sinirden çıldırirdi .ogullarinada laf ettirmez asla....biz kizlarada bedduası eksik olmaz.ulann erkek kardeslerimide görseniz b*k gibi yetiştirmiş ,bizi oğlan onlarida kız gibi .....beni okuldan abimin bı lafıyla çıkardı sonra işe koydu 14 yaşlarında evlenene kadar çalıştım kazandigim parayı anneme verdim sadece 100 TL cikarirdim sigara paramı yol paramı.bazen yetişmezdi yine kavga kıyamet beddua ne desen vardı...o ettiği beddualara kalsa ben iflah olmam ki .hala burnu yanmıyor.yanlis evlilik yaptım şuan onun yanındayim cekmedigim kalmadı halaa kadın ağzımdan burnu mdan getiriyor.
boşandın mı bilmiyorum ama. eğer boşanacaksan bir an önce iş bulup kendine bir ev açman gerekiyor.
maalesef kimin yanına sığınırsan sığın onun düzenine ayak uydurman beklenecek. ve buda gerçekten çok zor.
çocuğunda varmış. Allah yardımcın olsun

bende seni seviyorum de geç.. :spor:
Vallahi etmediği küfür kalmıyor afedersiniz butun dünyayı bana skmstur sesimi etmedim güldüm geçtim çocukluktan beri ettiği için artık alıştım.oda yetmeyip beddualar yok sütüm haram olsun falan diyince bağırınca üzerime çok gelince bende çıldırıyorum artık normal olarak

boşandın mı bilmiyorum ama. eğer boşanacaksan bir an önce iş bulup kendine bir ev açman gerekiyor.
maalesef kimin yanına sığınırsan sığın onun düzenine ayak uydurman beklenecek. ve buda gerçekten çok zor.
çocuğunda varmış. Allah yardımcın olsun
Cooook coookk zor ..gerçekten kafayı yemek üzereyim .şu Corona bı bitse kurtulursun belki

• Beğen
Reactions: 000
Allah kolaylık versin valla
Insanin özeli var neticede nerde olursa olsun
Ve bu özel dediğimiz sey bir tel konusmasi bir müzik dinlemek kadar basit yani
Insanin annesi de özel alan tanimaycaksa yansin bu dünya 😁
Daima ilgiyi üstünde isteyen bir kadin mi anneniz

Allah kolaylık versin valla
Insanin özeli var neticede nerde olursa olsun
Ve bu özel dediğimiz sey bir tel konusmasi bir müzik dinlemek kadar basit yani
Insanin annesi de özel alan tanimaycaksa yansin bu dünya 😁
Daima ilgiyi üstünde isteyen bir kadin mi anneniz
Öyle .hep istiyor onunla konusayim dedikodu falan yapalım .valla yapıyorum da bak saatlerce yapiyoz .biraz arkadaşımla konuşayım veya müzik flaan dinleyin çıldırıyor

Vallahi etmediği küfür kalmıyor afedersiniz butun dünyayı bana skmstur sesimi etmedim güldüm geçtim çocukluktan beri ettiği için artık alıştım.oda yetmeyip beddualar yok sütüm haram olsun falan diyince bağırınca üzerime çok gelince bende çıldırıyorum artık normal olarak
valla benim annem de aynı anlattığınız gibi.. telefon konuşmalarımı onlar yokken yapıyorum her şeyden önce kendi ruh sağlığımı düşündüğüm için polemiğe falan girip kendimi üzemem, sizde öyle yapın..:dondurma:

Anne demeye bin şahit lazım.
Nasıl kadınlar bunlar anlam veremiyorum.
Bir evladım var gözümden sakınıyorum.
Yanıma sıgınmış olsa esktra dikkat ederim ki incinmesin diye.
Yanından geçerken bile dikkat ederim rüzgarım değmesin diye.
Ya karpuz boş ver sen onu.
Anne olmuş ama vasıflarını tasıyamıyor.

Öyle .hep istiyor onunla konusayim dedikodu falan yapalım .valla yapıyorum da bak saatlerce yapiyoz .biraz arkadaşımla konuşayım veya müzik flaan dinleyin çıldırıyor
Hmm anladım...çocuk gibi yani 😊
Kötü niyetinden değildir birşeylerin dışa vurumu böyle ama büyük sıkıntı tabi senin için...alıştırmaya bak derim
Kulaklık kulagindaysa çıkarma mesela konuşsun dursun yada müziği kıs hem onu dinle hem müzik (ben öyle yapıyorum karşı tarafı pek dinleyesim olmadığında) 😁 bi sure sonra alışiyolar o haline
Tel konuşmalarina çözümün de ne olabilir bilmiyorum çatıya falan çık...

• Beğen
Reactions: 000
Ya Allah aşkına biraz mantıklı düşünün .yanlış anlamayın ben size kızmıyorum ..sadece biraz mantık istiyorum...benim öz annem bana bunu yaparken ben yedi yabancı insanlara nasıl guveneyim oradaki kadınlar annemden benden cokmu farklı sizce orda psikolojisi düzgün insan varmı.hadi ben alıştım böyle benimde bozuk .ben o kadınların içine çocuğumu nasıl koyim siz söyleyin onca insanın içine
evliyken mutlu değildiniz annenizle mutlu değilsiniz zaten. başka çare geliyor mu aklınıza korona bitene kadar? oradaki kadınların psikolojisini bilemeyeceğim ama tek çocuklu siz olmazsınız merak etmeyin. en azından oradakiler de sizinle aynı şeyleri yaşadığı için empati kurabilir, sütüm haram olsun demez ya da sizin dibinizde durmaz.

Helal etmezse etmesin amiyane tabirle hayvanlarda doğurup besliyor. Size gelince mecbursanız onun evinde kalmaya kurallarına uyacaksınız, varsa cesaret imkan hayatınızı kurarsınız.

Back
X